LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Vie epten ste ja zbrkale rabotava so vremenskava zona:wink:Ajde,cekajte si gi jas ke cekam dodeka da izlezat site epizodi,pa so prevod gi gledam u eden den:wink:

Pozz do site die hard fanovi na LOST:wink:

Со превод или преведете ја вие, или чекајте англиски превод на интернет.Јас ќе чекам да ја симнам утре, не ми треба превод:)

Не прочитав ни еден детаљ за новата сезона. За да биде поинтересно. Ама сигурен сум дека ќе биде ептен заплеткано.
Како и да е, ако си го фатил орото мора да го доиграш. Ќе ја гледам оваа сезона, а сигурно и наредната (само да не разочара како Призон Брејк) во оваа сезона.

И, она што сакав особено да го кажам. Утре ќе излезе новата епизода, сите ќе сакаат од возбуда и престиж први да пишат на темава. И први да ја кажат приказната.
Помислете на оние кои ќе дојдат на темава да побараат превод или да им се прати линк по пп од епизодата.
Затоа, ве молам, сите оние што сакаат да раскажуваат, слободно.
Ама користете го
spoiler.gif
знакчето се наоѓа во Напреден Уредувач. (Пример:
*Ало чафка овде орел*
)

Така нема да си кршиме филм меѓусебно и да не му расипиме неизвесност некому.
:)

Чекај вака неможам да ве разберам вие чекате кога ќе ја пуштат првата епизода за да ја гледате на интернет или овие дати што ги кажувате се за на А1 кога ќе ја даваат, значи мене ме интересира кога ќе ја даваат на А1 , не ми е интересно да ја гледам на интернет, некако го губе шмекот на компјутер да го гледам :wink:

Чекај вака неможам да ве разберам вие чекате кога ќе ја пуштат првата епизода за да ја гледате на интернет или овие дати што ги кажувате се за на А1 кога ќе ја даваат, значи мене ме интересира кога ќе ја даваат на А1 , не ми е интересно да ја гледам на интернет, некако го губе шмекот на компјутер да го гледам :wink:

Марко, додека да ја гледаш на А1 5-та сезона, ќе се стопли времево и уште еднаш ќе ја дочекаш Нова Година:)

:oftopic:

Ама морам да ја поздравам новината :)

WOW

Конечно SPOILER Tag. БРАВО!!!! Навистина потребен таг. :)

Поздрав

За тие што не можат да чекаат еве линк http://www.justin.tv/bojaber

Моментално иде recap на се што се случило до сега за 25 минути
почнува прва епизода а после и втора

Само што заврши на ABC, да видиме за колку време ќе ја има по торенти.

Еве ги торентите за овие кои неможат да ги најдат.

Само немој некој спојлери да пишал!

Attachments

ABC ja заебале работата, бил багуван преносот, затоа првата епизода излезе многу покасно, не знам дали е истиот случај со втората. Наводно не е нешто многу сериозно, 1 second glitches.

Квалитетот е одличен на епизодиве, не ќе можам сега да ги гледам сега, набрзина што разгледав не налетав на glitches, ама најверојатно има на некои места.

Сега како што разбрав излегоа 2 епизоди од 5-тата сезона ?
.. или едната од нив е специјална ? ..
.. btw нов сум сеа во симнувањето веднаш по излегувањето па да си прашам.. :smir:

Сега како што разбрав излегоа 2 епизоди од 5-тата сезона ?
.. или едната од нив е специјална ? ..
.. btw нов сум сеа во симнувањето веднаш по излегувањето па да си прашам.. :smir:

Излегоjа 3.

1 е специјална, другите 2 се ВАЖНИТЕ :) .

Значи слегвај ги 5x01 и 5x02 .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom