LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Добри беа, малце ми е глупо, зошто Саид да го предупреди Хјуго за Бен...Ова со времето, многу интересно, и многу добро направено, изгледа само на Лок кога ке му се присака (или кога потсвесно ке сака) времето се менува (моја теорија)

Колку е интересно ова со спојлеров што е направено
Иначе колку фаќа да се симне една епизода ете со српски превод кога ќе има?
Колку МБ?

Очекував повеќе и не сум задоволен во целост, ќе видиме како ќе се одвива серијава понатаму.

сигурно е дека ќе се вратат, без сомнение, само да не ја тупат многу.Тоа со патувањето е интересно направено, сигурно мора Џон да умре (?!) па да престане тоа

Очекував повеќе и не сум задоволен во целост, ќе видиме како ќе се одвива серијава понатаму.
сигурно е дека ќе се вратат, без сомнение, само да не ја тупат многу.Тоа со патувањето е интересно направено, сигурно мора Џон да умре (?!) па да престане тоа

Мислам дека Џон не умре за да престани скокањето во времето. Мислам дека Џон мораше да умри за тие шо се надвор од островот да сфатат колку е сериозна работата и дека мора да се вратат.

Ај ако може новите епизоди по ПП или на профил да ми даде торент некој.

можно На оној даниел физичарон мајка да му е она старана жена од на крајон од вторана епизода . ?????????

и колку епизоди ќе има сезона 5 ??

Да, се губи од прегледност. Ама пожелно е првите два три дена од премиерата на епизодата да останат вака.
А не ќе е многу поедноставно тој шо не ја гледал новата епизода воопшто да не ја посетвит темава дур не ја изгледат???Бар јас така праев пред да го смислите ова со црнилава.:toe:

можно На оној даниел физичарон мајка да му е она старана жена од на крајон од вторана епизода . ?????????

и колку епизоди ќе има сезона 5 ??

14 или 16 мислам не сум сигурен, а епизодиве јас дуру утре ке ги гледам :( неможев чера да ги спушатам ама по постовиве гледам дека супер се изгледа

Оти бе јас никако не можам да ги симнам...????

Оти бе јас никако не можам да ги симнам...????

Ако си челен на замунда оди таму и симни ги торентите, и после ке ти треба уторент или битторент за да ги симниш
А ако не си член на замунда пиши на профил ке ти ги пратам торентите јас.

Ај ако некој ги има англиските преводи нека ги постира на форум или нека ми ги прати на маил. Итно ми требаат. Фала и поздрав.:helou:

Ако си челен на замунда оди таму и симни ги торентите, и после ке ти треба уторент или битторент за да ги симниш
А ако не си член на замунда пиши на профил ке ти ги пратам торентите јас.

Друже член сум на 10 такви сајта имам и уторент до сега се беше ок ама никако не може да се симне епизодата...Еве види

Друже член сум на 10 такви сајта имам и уторент до сега се беше ок ама никако не може да се симне епизодата...Еве види

Може торентот да не чини, ке ти пратам јас мојве ок беа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom