LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
A koja sezona po red treba da pocne na a1?

Моментално даваат 4 та и мислам заврши пошто не пратам кажуваа последните 3 ги дале во саботата.
За петта ќе чекате бог знае кога ќе ја даваат.

Моментално се снима 5та сезона и следната недела почнува да се емитува во САД, за 6та сеуште нема никакви информации, сигурно треба оваа година да почне да се снима.

Ova go znaev:)I toa deka spored mn najavi 6ta sezona ke bide i posledna:(

Еве уште едно клипче поради кое се повеќе сакам веќе едншка да почнат да излават епизодите :smir:

леле не редете појке клипчина неможам да издржам, а уште колку дена останаа до 5-та

Еве бе, вторник сме, после кон 12 ке ја имат првата епизода од 5-та сезона на замунда или на ЕЗТВ ?

Еве бе, вторник сме, после кон 12 ке ја имат првата епизода од 5-та сезона на замунда или на ЕЗТВ ?

Климе, во Америка сега уште е понеделник.Стрпи се.Утре(среда), ќе бараме да се симнува.Стрпи се уште малку.

Мала исправка.Во среда почнува сезоната, значи в четврток најверојатно кај нас:)

Веќе неможам да дочекам, ама ке ги најдама јас уште утре (среда) :tv:

Абе вистина утре ама превод шо ке немат уште утре шо прајме, јас англиски незнам толку за да преведвам сам, ако знајте некоја страна кај шо ке има превот за лост 5- та од утре да ми кажите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom