LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ne mi se veruva deka 6ta sezona ke bide nadvor od ostrovot.Ben samo go skri ostrovot,no ne iscezna.Ne mi se veruva deka drugite se mrtvi,ova e samo golema misterija koja ke gi privlekuva LOST-ovite fanoive da gi gledaat i narednite sezoni:wink:

I ne se zamaram so protolkuvanje sto bi mozelo da se sluci,zosto koga pretpostavuv deka nesto ke se sluci se slucuvalo ona sto najmalku sum go ocekuval:wink:

Мислиш 5та сезона ќе биде надвор од островот, а се сомневам дека ќе биде само надвор од островот, мора да има сцени и на островот, сепак пак ќе се вратат на островот, нели ја виде синоќа последната сцена?

А за 6та сезона, сеуште не се знае што дејство ќе има, верувам најјака сезона ќе биде последната :pipi:

Мислиш 5та сезона ќе биде надвор од островот, а се сомневам дека ќе биде само надвор од островот, мора да има сцени и на островот, сепак пак ќе се вратат на островот, нели ја виде синоќа последната сцена?

А за 6та сезона, сеуште не се знае што дејство ќе има, верувам најјака сезона ќе биде последната :pipi:
Најака беше 4- та сезона нема шо. Пета ке се снима на островот, во Америка тие шо се спасија и кај шо ке ојт Бен ирак иран ке има сцени.

Не очекувам крај на серијата, на 6 сезона со научно фантастичен крај и нереалности
јас сум сигурна дека сето тоа добро ќе го спојат и се ќе испадне поврзано, интересно и неверојатно, шокирачки, одвај чекам
некоја си моја теорија дека островот не е прместен, туку дека тоа изгледа како привид на оние што го гледаат, значи затоа и никој не може да го најде островот, има некоја мистерија со гледањето и постоењето на островот

Pa toa i go kazav:wink:Sigurno ke ima sceni na ostrovot a vcera ne ja gledav,zosto gi gledav site epizodi od ovaa sezona letoto.Site epizodi vo eden den,e toa bese vo eden zdiv receno:wink:

Samo 6ta neka ne bide posledna sezona iako imase takvi najavi:wink:

Iako sega site mislime deka se e nepovrzano,veruvam deka na kraj se ke se poklopi i ke dojde kako rubikova kocka poslednata sezona kade sto se ke ostane realno...Treba da stigne odgovor na mnogu prasanja...
Koj e Dzejkob?
Zosto go gledavme tatko mu na Jack vo kolibata?
Zosto Lock e Jeremy i zosto e mrtov?
Sto ke stane so bebeto na San?
Sto ke se sluci so Kler?

I uste mn mn mn mn drugi prasanja....:tv:Nemozam da docekam da ja gledam kompletno celata sledna sezona:wink:

Не очекувам крај на серијата, на 6 сезона со научно фантастичен крај и нереалности
јас сум сигурна дека сето тоа добро ќе го спојат и се ќе испадне поврзано, интересно и неверојатно, шокирачки, одвај чекам
некоја си моја теорија дека островот не е прместен, туку дека тоа изгледа како привид на оние што го гледаат, значи затоа и никој не може да го најде островот, има некоја мистерија со гледањето и постоењето на островот
Bravos za teorijata, super si e. Vaka, i jas imam slicna teorija ko tvojata. Cera za kraj od epizodata jek i ben ko praea muabet i ben mu rece na jek deka ako sakale da se vratat na ostrovon ke morale da se vratat site tie so padnale na ostrovot od avionot pa duri i lok koj e mrtov.

Па заради тоа и тие ќе се вратат на островот, ма нестрпливо ја чекам веќе 5та сезона, само уште неколку дена :vozbud:

No togas ke ispadne samo prvata epizoda..Pa ke me kopka sto se slucilo ponatamu:)Vaka pocekaj za nekoj mesec,koga ke izlezat site i gledaj gi:)

Barem jas taka pravam:wink:

No togas ke ispadne samo prvata epizoda..Pa ke me kopka sto se slucilo ponatamu:)Vaka pocekaj za nekoj mesec,koga ke izlezat site i gledaj gi:)

Barem jas taka pravam:wink:

Оооооо не бе бате, ако има 12 епизоди 3 месеци ке чекаш, односно една епизода во неделата излегвит. А на А1 како ги даваја, во сабота само еднуш неделно :). А вака ти ке си напрајш домашно ТВ :tv: секоја недела 1 епизода

Нема шанси да чекам еден месец, кај чекам од летото :pos2::pos2:. Ма не ме интересира, вака нека ме копка, уште подобро, секоја среда ќе си симнувам епизоди :pipi:

5-ta i 6-ta sezona ke imaat po 16

Планирани се по 17 епизоди за 5. и 6. сезона како надополнување на изгубените 2 епизоди од 4. сезона заради штрајкот на сценаристите. :)

Оооооо не бе бате, ако има 12 епизоди 3 месеци ке чекаш, односно една епизода во неделата излегвит. А на А1 како ги даваја, во сабота само еднуш неделно :). А вака ти ке си напрајш домашно ТВ :tv: секоја недела 1 епизода

Neznam mozda tebe taka ti e pointeresno,no ke me stava vo neizvesnost:wink:Ke pocekam 3 meseci,vo toa vreme nema da ja otvaram LOST temata:) i ke gi gledam site vo eden den(ili 2)..Mozda tebe ti e bolje vaka...Inace A1 ako cekam,ke se iznacekam:)

Neznam mozda tebe taka ti e pointeresno,no ke me stava vo neizvesnost:wink:Ke pocekam 3 meseci,vo toa vreme nema da ja otvaram LOST temata:) i ke gi gledam site vo eden den(ili 2)..Mozda tebe ti e bolje vaka...Inace A1 ako cekam,ke se iznacekam:)

Исто и јас...темата не ја отворам откако ќе почне новата сезона.

Исто и јас...темата не ја отворам откако ќе почне новата сезона.

Jaс гледам нова епизода, па влегувам на темава... Иначе ако не ми е гледана новата, ич не влегувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom