Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2 часа бате :tv:Утре 3 часа Lost на А1
Во програмата пишува
20:00 Изгубени
21:00 Изгубени
23:00 А1 вести
Лост гафови за време на снимањето. Внимание! Ова е полошо од спојлер, не е за оние што сакаат озбилно да ја сфатат серијата.
Па изгледа 6 - та сезона ке нема бидејки островов ке се уништи мислам и сега овие шо се спасиа неколкумина ке бидат во америка во нивните домови и ке ги погламе како живеат па крај на сериата.Jas ja gledav ovaa sezona sega sto e na A1 uste u Juni,i poslednive epizodi sega gi gledam da se potsetam sto kako za narednata sezona,koja doaga za 2 nedeli(prilicno).
Inaku nema sto da se dodade...Serija koja e nezamenliva samo se plasam da ne dojde krajot na sezonive.Ima li nekoi najavi koga ke pocne snimanjeto na 6ta sezona?:wink:
Па изгледа 6 - та сезона ке нема бидејки островов ке се уништи мислам и сега овие шо се спасиа неколкумина ке бидат во америка во нивните домови и ке ги погламе како живеат па крај на сериата.
Само немие јасно зш Соер мораше да скокни од хилихоптерот нека скокнеше некој друг![]()
Па идеате ми доаѓа од рекламата на А1 ко ке светне бела светлина, а оној главнион на бродон се подготвуваше да го уништи островон6. сезона ќе има сигурно. А и островот не е уништен. Не знам од каде таа идеја дека е уништен!?
Каков крај
за разлика од краевите на првите сезони, ова е многу повозбудливо и понеизвесно, позаплеткано и почудно за верување
не ја гледав само минатата епизода и да Ве прашам каде е Клер? не остана ни на островот, каде е?
МИЛИОН нејасни прашања имам, меѓутоа само едно ќе ве прашам ако знаете: Зашто толку Џек и Кејт се притресаваат сега по 3 години, толку се несреќни кога гледаме дека сепак се среќни откако заминаа од островот? и зашто Лок е Џереми?
иначе одамна некаде имам прочитано дека Лок ќе биде мртов и демек така завршува сезоната, а на тоа се сетив дури во последната сцена кога го видов ковчегот, знаев дека тој е внатре ===али дали е умрен, не знам, јас се двоумам
остануваат нејанси прашања за сите глумци: зашто Сан се сретна со Видмор? како Лок се најде надвор од островот и тоа во ковчег? Каде е Клер? Кој беше тој на Мајкл што му се појави на бродот и што сакаше од него? Каде е Волт? Зашто Бен го премести островот, дали е тоа возможно, од каде така од +50 степени се најде во средина која наликува на Северниот Пол? Зашто во иднината Пени и Дезмонд се скарани?