LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
значи колку глуп термин стаиле овие шупациве а1 за лост:tapp:
па уше тоа survivor:(

Промо постер за 5та сезона

lost_city.jpg

ааааааа Џек и Соер :vozbud: :drk::drk: нема за женски некоја ваква анимација, па затоа оваа морав да ја користам :nesum:

Кој би можел да живее во онаа јама со копчето на секои 108 минути бип бип? :) Сам на долго време... Кој не полуди тој дефинитивно не е нормален :)

Во сабота, на А1 од 20:00 обавезно да ја гледате The constant. :vozbud::vozbud:
Најзакон епизода од сите.

Он топик: Џејкоб не е онаа формата на една од зградите?? (ако воопшто го има) :nesvest:

Во сабота, на А1 од 20:00 обавезно да ја гледате The constant. :vozbud::vozbud:
Најзакон епизода од сите.

Он топик: Џејкоб не е онаа формата на една од зградите?? (ако воопшто го има) :nesvest:

Не не го глеам.
А која беше оваа серија констант?

Каква серија бе, гледаш дека Lost е темава. :). The Constant е 5-та епизода од 4-та сезона.

Инаку 5-та сезона ќе почне на 21 јануари.

Грешно ме свати изглеа.Сакав да речам која серија беше таа што се зборуваше во таа.Со Дезмонд беше таа така кога се губи па памтење па кога треба да иде кај тој да му каже што треба да праи.Да најдобра е таа ако имам време ќе ја глеам.

Грешно ме свати изглеа.Сакав да речам која серија беше таа што се зборуваше во таа.Со Дезмонд беше таа така кога се губи па памтење па кога треба да иде кај тој да му каже што треба да праи.Да најдобра е таа ако имам време ќе ја глеам.

Мешаш поими, Кирца.. мислиш на епизода, а пишуваш серија.

The constant e петта епизода од четвртата сезона на Изгубени.
Според мене најдобрата, а цела епизода се врти околу Дезмонд и неговите „патувања“ низ времето, и мора да ја пронајде константата која ќе го спречи тоа, бидејќи ако продолжи во скоро време умре. така нешто беше :pos2:
Ај да не трескам повеќе зелени, еве официјално

Lost will finally return to television, with the two-hour 5th season premiere being broadcast on Wednesday, January 21st at 9pm ET

Fuck уште баги чекање :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom