LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
4 сезона ја гледав цела дали мози некој да потврди дали се 14 епизоди од 4 сезона...:nesum:

4 сезона ја гледав цела дали мози некој да потврди дали се 14 епизоди од 4 сезона...:nesum:

Толку се.Има и некои бонус епизоди кои не се емитувани.Официјално сезоната има 14 епизоди.

Точно така...13тата и 14тата епизода се во една епизода која трае околу саат и пол

Да, ама кај нас сигурно ќе бидат како две епизоди.

Не верувам дека на А1 ќе ги дадат како 2 посебни епизоди биедејќи не се поделени...освен ако самите техничари на А1 не ги поделат па ги дадат како 2...хе хе

А1 ОВАА НЕДЕЛА НЕМА ДА ГИ ДАВААТ ИЗГУБЕНИ!
Следната епизода е закажана од нивна страна за 15.11, затоа што оваа сабота планираат да го даваат Survivor на нивно место!
Што им е филмот стварно не знам...
Ама ако тргнале да ги даваат Survivor во 20:00, тогаш можебе да очекуваме Изгубени да ги даваат во сабота од 23:00, по завршувањето на ОТ: Најлоши од сите деца.

Срамота...

Гледај нека го променат поКАСНО ќе ги убијам, СПОРЕД МЕНЕ ТРЕБА ДА ОДИ ПРЕЖИВЕАН НА А2!!!!!!!!!!!!!!

:tapp::tapp::tapp::tapp:

На сета таа, и РЕПРИЗА не дават :salut:

Добро шо си ја глеав ја на двд ќе имаше нервози сеа да ја немав глеано.

Е и јас си ја изгледав, ама пак сакам да ја гледам вака на ТВ, друго е на ТВ друго е на ДВД.

Некако чувството е болје :kafe:

Е и јас си ја изгледав, ама пак сакам да ја гледам вака на ТВ, друго е на ТВ друго е на ДВД.

Некако чувството е болје :kafe:

Да некако поинтересно е на тв кога ја глеаш ама па не ти се чека цела недела а вака цела сезона за 3-4 дена.Здраво за готово.

а од јануари секако по една епизода секоја недела ќе гледаме
кога ќе излагаат новите

а зашто нема утре ИЗГУБЕНИ, нема да има веќе на А1 или....
зашто и утре ќе има од Преживеан во 20 часот на А1, на рекламата викаат секој ден ќе имало тоа

а зашто нема утре ИЗГУБЕНИ, нема да има веќе на А1 или....
зашто и утре ќе има од Преживеан во 20 часот на А1, на рекламата викаат секој ден ќе имало тоа

Следната епизода е најавена за 15.11 на нивниот сајт!
Само не знам за кога

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom