LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291

еј а сега на а1 дават ја 4та сезона така ???
и колку епизоди имат до сеа дадено от 4тата сезона ?
и од колку саато е и кој ден ?
уффф овоа ептен питања испаднаа :)

Да.

Една.
20:00h, секоја Сабота.
Е ај да не испаднат. Тhat is what LOST is all about :)

Давор Јосифоски, еве ти накратко:

Ќе се открие дека Островот е всушност мадафакинг седло на пратеници од МАРС, дојдени да ја испитуваат земјата. Џон Лок е всушност нивни робот, и го контролираат ко шо сакаат... Е сеа Џек ќе му го открие седлото, и ќе го подесат Лок вонземјаниве да го премести острово, а Џек да го телепортираат дома... Многу е долго, гледај си на А1, не е интересно вака. :)

P.S А Бен е спикер на собранието од кај шо се дојдени, Џејкоб е фараонот.

:pos::pos::pos:Не се од Марс од Сириус се:smir:

Ајдееее од Марс дошле,Џон ова,Бен газда,Џејкоб фараон:pos2:..многу комплицирано го направиле..Инаку фала што ми кажавте!!

море какво фала....те сеа нервирам се шо прочита.....какво ти фала какви ти бакрачи...ама ако ми е сам сум си крив шо си чичкам там дека не треба

На почетокот беше интересна но подоцна стана досадна веќе и сега ја гледам само за да го видам крајот :) ништо више

Во последната епизода Џек му вели на Бен дека Џон му рекол дека многу лоши работи се случиле на островот откога овие си заминале. Што би можело да биде тоа? Некоја гадна болест? Или островот е во мразови некаде на Јужен или Северен пол? Помислив и дека е поради недостатокот на пријателството што исчезнало бидејќи овие главниве си заминаа :) Сигурно не сум во право за ништо бидејќи ова е за мене најнепредвидливата серија од сите што сум ги гледал, ништо не успеав да предвидам, затоа и ми се свиѓа.
Вреди да се живее за Лост. :smir:

Екстра серија ама не ја глеам пошо ме нервираат оние копуцине од А1. Ја усе*уваат цела серија со нивните скапани реклами кои ги има на секои 5 минути и плус ја даваат само еднаш неделно. Да авршам со гледањето на 24 па ќе си ја зеам Изгубени на ДВД и ќе си ја глеам раат :)

Tom Soer mi e drugar..imame shmekano u sredno zaedno...
i mi e najbolje serija eve sea posle ke gleam novata epizoda...:)

Да гледаш епизода по епизода еднаш неделно е катастрофа. Добро што оваа четвртава сезона има само 13 епизоди за вас што не сте ја гледале.

Да гледаш епизода по епизода еднаш неделно е катастрофа. Добро што оваа четвртава сезона има само 13 епизоди за вас што не сте ја гледале.
И како завршува четвртата сезона?

И како завршува четвртата сезона?

Вратени се Џек, Кејт, Саид, Сан, Дезмонд и Хуго. Останатите остануваат на островот кој исчезнува, а некои и загинуваат. Во меѓувреме додека се во цивилизација им се случуваат плус работи на сите. Џек е во максимална депресија и е пред самоубиство, очајнички сака да се врати на островот, му се појавува Бен и му вели дека за тоа е потребно сите останати да ги поведе со себе, сам не може да се врати... и така. :) :icon_mrgr Има уште но да не ти расипувам, сепак подобро е и епизода по епизода отколку да читаш.

Мислам нека не требаше баш да откривате, они не го обоивте со друга боја како СПОИЛЕР :tapp:. ОК мене ми е гледано така да нема што да открива... инаку баш сакам да почне петтата сезона да ја симнувам :nesum:

Да не знае некој од кога ќе ја има 5-та сезона на нет? И дали во САД веќе почна да се емитува на тв?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom