LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Кој би гледал премиера на 1-ви јануари?Сите мамурни се тогаш, а ни продуцентите не би одлучиле на толку бош датум таква премиера да се стави:smir:

Абе зашо мене ме убедуваше еден другар дека не се снимало веќе Lost и завршило као дебелиов бил у ментална болница и сето тоа си го замислувал а другиве шо се на островов биле пациенти у истата болница????

Абе зашо мене ме убедуваше еден другар дека не се снимало веќе Lost и завршило као дебелиов бил у ментална болница и сето тоа си го замислувал а другиве шо се на островов биле пациенти у истата болница????

Дрн, дрн, дрн....
5-та сезона не знам дали се снима сега, ама од февруари почнува 100%:)

Тој што ти кажувал такви работи си нема врска од животот :pos2:.

Инаку стварно нема теорија да биде на 1.1 премиера, после нова година некој да се нафати да гледа серија, мислам тоа е едноставно НЕВОЗМОЖНО :tapp:

Баш со еден другар правев муабет пред некој ден за Лост , и имаше интересна теорија , т.е. дека на крајот ке заврши буквално како и што почнува , т.е. како Џек ги отвара очите на островот а на плажата е делот од паднатиот авион . . . ништо чудно :toe: .
Иначе ме мрзи да ги читам посотвите , незнам дали е ова кажано али како и да е , во наредната сезона нема да има нит флеш бек нит флеш форвард , него настаните ке бидат одделени , ке се даваат случувањата на преместениот остров , и случувањата надвор од истиот .
А и со преместувањето се откри како всушност стариот брод се најде на средина од островот , истиот изникнал под бродот :D .
Ме интересира што е со статуата на островот ( Стапалото ) , додека за димот ке се открие дури во последната сезона , иако очигледно е дека се работи за нано проект , истото го имаше и на DarkUfo .

Баш со еден другар правев муабет пред некој ден за Лост , и имаше интересна теорија , т.е. дека на крајот ке заврши буквално како и што почнува , т.е. како Џек ги отвара очите на островот а на плажата е делот од паднатиот авион . . . ништо чудно :toe: .
Така играта Lost Via Domus заврши.
Нешто сте се збуниле со другарот од неа ваљда :)

Pa toa bese edna od teoriite za koi se spekulirase deka ke zavrsi Lost, ama jas licno mislam deka e mnogu malku verojatno. Takov kraj mene bi mi bil vistinsko razocaruvanje

Иначе ме мрзи да ги читам посотвите , незнам дали е ова кажано али како и да е , во наредната сезона нема да има нит флеш бек нит флеш форвард , него настаните ке бидат одделени , ке се даваат случувањата на преместениот остров , и случувањата надвор од истиот .
Ме интересира што е со статуата на островот ( Стапалото ) , додека за димот ке се открие дури во последната сезона , иако очигледно е дека се работи за нано проект , истото го имаше и на DarkUfo .

Oo pa jas bas sakav da ima sekavanja od minatoto i slucki od idninata. Znaes deka ke nema ili samo ti mislis taka?
Inaku da, i jas mislam deka cadot ke go objasnat sosema na kraj

Pa toa bese edna od teoriite za koi se spekulirase deka ke zavrsi Lost, ama jas licno mislam deka e mnogu malku verojatno. Takov kraj mene bi mi bil vistinsko razocaruvanje

Oo pa jas bas sakav da ima sekavanja od minatoto i slucki od idninata. Znaes deka ke nema ili samo ti mislis taka?
Inaku da, i jas mislam deka cadot ke go objasnat sosema na kraj

Прво,самите продуценти изјавија дека нема шанса да направат се да било во главата на некој,мислам дека и сами сфаќаат за гневот кој би го предизвикале,ќе бидат тоа 6 изгубени години на безвезна серија :)

А второ,за чадот и другите работи не бидете сигурни,бидејќи во поновите podcasts имаат изјавувано дека "не се ќе биде објаснето во последниве две сезони".

Извинете малце што замарам, ама одамна беше кога последно ги гледав Изгубени.Сакам да прашам, кој е тој чадот за кој зборувате?Не се сеќавам воопшто:kesa:

Извинете малце што замарам, ама одамна беше кога последно ги гледав Изгубени.Сакам да прашам, кој е тој чадот за кој зборувате?Не се сеќавам воопшто:kesa:

Е баш тоа и јас сакам да дознаам.Може ќе го има во 4 та сезонама до сеа сум од 6 та епизода неманишто.Ама мислам дека и тие шо ги викаат другите го немаат виденон никад.

А бе јас ја изгледав цела 4-та сезона.Ама порано беше тоа и не се сеќавам на чадот.Чекам некој друг што изгледал и се сеќава да ме просветли:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom