LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ова на А1 станува се поинтересно и поинтересно ...

пс. Не ми е интересно да гледам на НЕТ

E pa, samo za zavisnike e interesantno, da cekamo u 4 ujutro da dodje nova Lost epizoda na internet,...:vozbud:

E pa, samo za zavisnike e interesantno, da cekamo u 4 ujutro da dodje nova Lost epizoda na internet,...:vozbud:

Хаха, и јас до минатата сезона чекав :D , ама сега го открив TED (Torrent Episode Downloader, http://www.ted.nu/ ). Си го пушташ TED го оставаш компјутерот пуштен, и тој на секои 10 мин (ова се променува) проверува дали ја има епизодата која си ја „порачал“, и ако ја има го симнува торентот и го активира твојот default торент клиент и ко ке станиш на сабајле, опаа ја имаш најновата епизода. :)

abe serijava e top,stalno ja gleam se trudam da ne propustam niedna epizoda...

aj nekoj neka pise do kaj e so lost na a1 i neka mi dade link za da prodolzam da gi gleam epizodite pls :D

Еј ај пратете по пп линк ако има негде да се гледаат директно епизодите на интернет нема да можам да ги спуштам од интернет цело време и плус ме мрзи.

Абе ја ја гледам на А1 ама почна да ме нервира, како Михаил пак се појави? Абе ајде бегај, ептен забегаа со серијава.

Гледај ги бе,овие последниве епизоди се најдобри до сега.:helou:
За кого како :)
Него ОК, ако е така малце, не знам како да се изразам, сепак интересна е многу. Па затоа и ја гледам. Сан ќе се спаси, а?

Серијава престана да ми има поента уште кога прочитав дека самиот автор незнаел како да ја заврши од што толку многу се уплеткал...а и досадно станува,3 месеци на островот и што не се издеси,а трае и трае и трае...

Серијава престана да ми има поента уште кога прочитав дека самиот автор незнаел како да ја заврши од што толку многу се уплеткал...а и досадно станува,3 месеци на островот и што не се издеси,а трае и трае и трае...
Да, да дефинитивно е вака!

Толку време на островот, тотално никој да не дојде, овие истражуваат, живеалишта изградиле, на островот нема што нема! Па тоа не знам како се вика како црн дим што е :) :) Михаил умре, пак оживеа..бремени жени умирале на островот, што ти не!

Незнам колку често ја гледаш серијава, велиш нема поента, серијава е лудило во ниеден момент незнаеш како ќе продолжи ( тоа е една од работите која најмногу ме тера да ја гледам ),
продолжи да ја гледаш и кога ќе заврши 3-та сезона ќе чекам коментари за тоа што мислите за серијата ( кој на има изгледано знае и нестрпливо чека 4-та сезона )

Изгледајте ја последната епизода од 3-та сезона па ќе видиме дали ќе ви е досадна серијава.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom