Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Може да е и Лок,дека тој 1000% ќе остане на островов.Па некој ќе го отепа.TpH_Bo_OkO напиша:Го исклучувам Сојер - Ова е дефинитивно Лок!
Може да е и Лок,дека тој 1000% ќе остане на островов.Па некој ќе го отепа.TpH_Bo_OkO напиша:Го исклучувам Сојер - Ова е дефинитивно Лок!
А тука па тој не умира,туку останува во количкаDeswaldos напиша:Da da sigurno je on, kad je poleteo kroz prozor,...
На тоа мислев и јас.Deswaldos напиша:Da da sigurno je on, kad je poleteo kroz prozor,...
Никола напиша:Не бе не се знаеле од порано. Тоа беше во иднината.
haha . Не бе јас знаев дека е во иднината. Само несакав да откривам премногу за тие шо ја немат изгледано епизодата. Зато напишав дел од дијалогот помеѓу Kate и Jack : We made a mistake. We were not supposed to leave.Joey напиша:Погрешно си сватил малце, сето тоа не беше минато него тоа беше во иднината кога ќе се спасат.Тоа највероватно би требало да биде накај 5 сезона,дека ако ти текнува убаво Дезмонд веќе знае дека не се тие што треба да бидат со бродот.Значи во следна сезона највероватно тие уште ќе бидат на островот и ќе се "борат" со луѓето од бродот, и триста други работи.......
А тоа што правеа муабет ќе си дојде ќе го кажат и тоа .
Него мене баш ме интересира дека не заприметив кој умре што му беше на Џек жал..???