LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Дај ми торент од 322-caph или цел торент за да ја симнам... :(

Не беше лошо, али како не заебаваат. Демек порано флешбекови, а сега поинаку да биде, нешто оргинално да внесат.
Знам дека ме играат, ама ми се бендисува:)

ова серија, боза.. скоро две години ја даваат на тв и не мрднаја од островон.. се отказав од првата сезона! жал ми е ама то е.

MiaWallace напиша:
ова серија, боза.. скоро две години ја даваат на тв и не мрднаја од островон.. се отказав од првата сезона! жал ми е ама то е.

Епа, си згрешил шо поќе не ја гледаш! :)

За крајот на 3-тата сезона..... wow :)

Во последната сцена од „сеќавањето“ на Jack знаев дека ќе излези некоја веќе позната личност од островот. Се изненадив многу кога излезе Kate, и се чудев зошто се знеле од порано а на островот се однесуваат како да не се познаваат. Ама од дијалогот помеѓу нив во таа сцена уште поќе се изненадив... :)
"We made a mistake. We were not supposed to leave."

диме напиша:

Во последната сцена од „сеќавањето“ на Jack знаев дека ќе излези некоја веќе позната личност од островот. Се изненадив многу кога излезе Kate, и се чудев зошто се знеле од порано а на островот се однесуваат како да не се познаваат. Ама од дијалогот помеѓу нив во таа сцена уште поќе се изненадив... :)

Не бе не се знаеле од порано. Тоа беше во иднината.

диме напиша:
Лелелеллелееле крајот на сезонатааа !!!!

Слезете си ја епизодата ама не ја гледајте до Јануари 2008, зошто не знам кој ќе чека до Февруари 2008 за наредна епизода. Сериозен сум!!! :)

Диме а кој ќе чека до 2008.Како да издржам??А гледал а не гледал исто ми се фаќа...
Него ова крајов ептен стана интересен.

диме напиша:

Погрешно си сватил малце, сето тоа не беше минато него тоа беше во иднината кога ќе се спасат.Тоа највероватно би требало да биде накај 5 сезона,дека ако ти текнува убаво Дезмонд веќе знае дека не се тие што треба да бидат со бродот.Значи во следна сезона највероватно тие уште ќе бидат на островот и ќе се "борат" со луѓето од бродот, и триста други работи.......
А тоа што правеа муабет ќе си дојде ќе го кажат и тоа ;).

Него мене баш ме интересира дека не заприметив кој умре што му беше на Џек жал..???

Joey напиша:
Него мене баш ме интересира дека не заприметив кој умре што му беше на Џек жал..???
Некој од овие преживеаните „изгубеници“ :) Типувам дека тоа е Лок или Сојер...

Многу тиња завршница....Не ми направи некоја посебна опсесија за да ја чекам 4тата сезона...

Но зошто беше Џек толку паднат во депресии? Добро рече тој дека направиле грешка...

TpH_Bo_OkO напиша:
Некој од овие преживеаните „изгубеници“ :) Типувам дека тоа е Лок или Сојер...

Многу тиња завршница....Не ми направи некоја посебна опсесија за да ја чекам 4тата сезона...

337pxnewspaperclipping2wt5.jpg

Исечокот од весникот....
Los Angeles
Man found dead in
downtown loft

"The body of Jo...[unreadable]...[a]ntham of
New York was discovered shortly after 4
a.m. in the...[unreadable]...of Grand
Avenue. Ted...[unreadable]...man at The
Tower...[unreadable]...heard loud
noises...[unreadable]...antham's loft.
[unreadable]... [sa]fety, he
[unreadable]...discovered the
[unreadable]...a beam in the
[unreadable]...[ac]cordin[g]...[unreadable]..."

Кој е Јо.... ..antham?

Енигма енигма :) :) :) Ама мислам дека испооткрија многу лоши работи за „спасувачите” и за целата сврха со островот, па затоа е целото тоа расположение на Џек, а он нели е хуманист...

А знаеш дека има огромни шанси Џек и Бен да се станат после тоа "Верни" другарчина па Бен да има умрено!!!
Па потоа ќе се враќаат на островов Бен е мртов,како и сите нели ги испотепаа од овие другиве,и тие што останаа ќе се предадат и ќе си одат и тие.
Но тие со бродот ќе се тука ќе истражуваат па ќе настанат триста нови фрки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom