TpH_Bo_OkO
Трноризец
Дај ми торент од 322-caph или цел торент за да ја симнам... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MiaWallace напиша:ова серија, боза.. скоро две години ја даваат на тв и не мрднаја од островон.. се отказав од првата сезона! жал ми е ама то е.
диме напиша:Епа, си згрешил шо поќе не ја гледаш!![]()
За крајот на 3-тата сезона..... wow
Во последната сцена од „сеќавањето“ на Jack знаев дека ќе излези некоја веќе позната личност од островот. Се изненадив многу кога излезе Kate, и се чудев зошто се знеле од порано а на островот се однесуваат како да не се познаваат. Ама од дијалогот помеѓу нив во таа сцена уште поќе се изненадив...![]()
"We made a mistake. We were not supposed to leave."
TpH_Bo_OkO напиша:Дај ми торент од 322-caph или цел торент за да ја симнам...![]()
диме напиша:Лелелеллелееле крајот на сезонатааа !!!!
Слезете си ја епизодата ама не ја гледајте до Јануари 2008, зошто не знам кој ќе чека до Февруари 2008 за наредна епизода. Сериозен сум!!!![]()
диме напиша:Епа, си згрешил шо поќе не ја гледаш!![]()
За крајот на 3-тата сезона..... wow
Во последната сцена од „сеќавањето“ на Jack знаев дека ќе излези некоја веќе позната личност од островот. Се изненадив многу кога излезе Kate, и се чудев зошто се знеле од порано а на островот се однесуваат како да не се познаваат. Ама од дијалогот помеѓу нив во таа сцена уште поќе се изненадив...![]()
"We made a mistake. We were not supposed to leave."
Некој од овие преживеаните „изгубеници“Joey напиша:Него мене баш ме интересира дека не заприметив кој умре што му беше на Џек жал..???
TpH_Bo_OkO напиша:Некој од овие преживеаните „изгубеници“Типувам дека тоа е Лок или Сојер...
Многу тиња завршница....Не ми направи некоја посебна опсесија за да ја чекам 4тата сезона...
Los Angeles
Man found dead in
downtown loft
"The body of Jo...[unreadable]...[a]ntham of
New York was discovered shortly after 4
a.m. in the...[unreadable]...of Grand
Avenue. Ted...[unreadable]...man at The
Tower...[unreadable]...heard loud
noises...[unreadable]...antham's loft.
[unreadable]... [sa]fety, he
[unreadable]...discovered the
[unreadable]...a beam in the
[unreadable]...[ac]cordin[g]...[unreadable]..."
Го исклучувам Сојер - Ова е дефинитивно Лок!Димитар напиша:![]()
Исечокот од весникот....
Кој е Јо.... ..antham?