LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
TpH_Bo_OkO напиша:
Го исклучувам Сојер - Ова е дефинитивно Лок!

Може да е и Лок,дека тој 1000% ќе остане на островов.Па некој ќе го отепа.

Da da sigurno je on, kad je poleteo kroz prozor,...

Deswaldos напиша:

А тука па тој не умира,туку останува во количка

Deswaldos напиша:
На тоа мислев и јас.

Мислам дека сите ги сметаат за мртви затоа што нели, го нашле авионот...

Haha, kate e sigurno trudna. To sam vam reko vec kad su bili ona i Sawyer u kavezu ;)

Никола напиша:
Не бе не се знаеле од порано. Тоа беше во иднината.
Joey напиша:
Погрешно си сватил малце, сето тоа не беше минато него тоа беше во иднината кога ќе се спасат.Тоа највероватно би требало да биде накај 5 сезона,дека ако ти текнува убаво Дезмонд веќе знае дека не се тие што треба да бидат со бродот.Значи во следна сезона највероватно тие уште ќе бидат на островот и ќе се "борат" со луѓето од бродот, и триста други работи.......
А тоа што правеа муабет ќе си дојде ќе го кажат и тоа ;).

Него мене баш ме интересира дека не заприметив кој умре што му беше на Џек жал..???
haha :). Не бе јас знаев дека е во иднината. Само несакав да откривам премногу за тие шо ја немат изгледано епизодата. Зато напишав дел од дијалогот помеѓу Kate и Jack : We made a mistake. We were not supposed to leave.

И во постот ви ги пишев „импресиите” од крајот на сезоната.

:drk:Haha, ja sam gledao u cetvrtak u jedan, i posle oped u 2. Jaka e ova epizoda, jaka. Samo, maka mi e sekoj den da pisem na forum o Lost, kao na pocetku,....

Aj ako moze nekoj neka gi stavi vo rar ili zip SITE PREVODI OD SEZONA 2 i SEZONA 3 Ve molam da ne gi spustam edna po edna

IIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiii гад демит и сеа кој умре леле идиотска завршница кој ќе чека сеа 8 месеци!!!!!

фаца работи имаше во епизодата(една од најдобрите):
местенката во ''огледало'' базата леле Чарли whyy!????
Сојер и Џек во тежок филм цела епизода беа влезени
и крајот аман бреее кој умре КОЈ????
а да и Харли...цар е, мајстореее сите ги спаси хахахахааа

хммммм па јас прво помислив на Лок бидејќи тој беше против заминувањето од островот, па ако загина тој затоа во тешки депресии паднаЛ Џек, ама можи како што велите и Бен да биди па после во 4та сезона да видиме зошто нетребаше да се јавуваат на сат. телефон, сепак мора да биди некој од овие двајца бидејќи цело време го убедуваа. и тоооо....

:vozbud::vozbud::vozbud::ija::ija::ija: ahhhhhhhhhh lost колико ќе ми недостајеш, дали ти то знаш!!?!?! :)

Ја бе крвта нивна на Лајмвајер симнав едно Lost 21-No mercy a тоа некоја епизода од Сопранови...
Сеа уште малце ќе го симнам конечно правиот прв дел па ќе ви ги разрешам меистериите :)

Јој и мене ми се деси така 21-та кога ја симнував, а везе немам што серија се симна. Сега ќе ја гледам 23-та епизода, па ќе видиме што ќе се исподеси!!!!

Ај баш да ја глеаш :pos:

ЛОЛ ЛОЛ каков limewire, торенти видете прво коментари на торентите, после симнувајте.... ах шо ќе прајме вака сите со средно тоа е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom