LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Kazi sega, mac e u pravo!:nesum:
I da pitam, dali ima nekih novih vesti, oko Lost the Movie?
I jove dodje na msn batko!!

хммм секогаш финалните се ѕверски епизоди...
Оваа епизода имаше свои моменти :)
САмо уште од третиот флеш знаеф дека е у иднината тоа бидејќи татко му на Џек не беше одговорен нели за болницата ама ај :)
Иначе Џек ѕвер како и го кажа на Кејт тоа I love U
И Сојер се напраи ѕвер фаца коа го спуца Том...

Е сеа као ќе почне четврта е интересно...Мај гес. :
Прво покажуваат што се дешава на островот хеликоптер доаѓа нешо ова она...после тоа идат ко флешовите на Џек...и Џек праи договор со Џејкоб да го вратат назад низ времето и да го напраи тоа што требаше со Лок :)

ovaj ами зш се мачеФ јас :) мајтап ако му треба на некој пп да не билдам овде постови за џабе...

pozdraFFF... лост фанс :)

Jove, aj ne pricaj gluposti bre.
Inace, pointeresantno e na msn, mojme sekoj dfen da govorime o Lost ;)

EDIT:I ovaj torent se vuce ko ponedelnik

Mac)) напиша:
...Е сеа као ќе почне четврта е интересно...Мај гес. :
Прво покажуваат што се дешава на островот хеликоптер доаѓа нешо ова она...после тоа идат ко флешовите на Џек...и Џек праи договор со Џејкоб да го вратат назад низ времето и да го напраи тоа што требаше со Лок :)

Јас се мислам дека од 4тата сезона па се до крај на серијата flash - овите ќе бидат од последниот flash на Jack (3x22-3x23) па ќе се враќаат во времето наназад, се додека не се „спои“ времето во последната епизода. Тоа е мое мислење. Ќе видиме дали ќе е така :)

Sigurno ke bide nesto slicno. I sigurno ce biti nesto vazno. Mislim, da nisu bez veze to pokazali... Jedva cekam,...
Medjutim, sta je kasnije bilo sa onom zenom, dali ke bide ok?

I gledao sam onu epizodu, koju je slao Jove. Bas je super i rekli su, da je desmond ipak kriv, da se je srusio avion.
Ali ja jos uvjek ne verujem,...
Jer zasto se onda srusio i helikopter?

Cisto sumljam deka ovaj brodov e od DHARMA ama neznam mislam deka ke dojdat da gi ubijat site ZA DA NE KAZAT DEKA DHARMA postoela ama nekako ke bidat spreceni!!!Samo sakam da kazam DEKA MISLAM SIVE SE NEKAKO POVRZANI ako nkoj gledase poslednata epizoda od lost VIDOVTE deka KATE SE ZNAELA so JACK!!!James i Locke go znaea na vistinskiot SWAYER :salut:

Tanes напиша:
DEKA MISLAM SIVE SE NEKAKO POVRZANI ako nkoj gledase poslednata epizoda od lost VIDOVTE deka KATE SE ZNAELA so JACK!!!James i Locke go znaea na vistinskiot SWAYER :salut:

Гледај уште еднаш али повнимателно

Аман бреееј таа сцената со Кејт и Џек беше од иднината како до сега што имаја секвенци од минатото сега ова беше дел од иднината... ти текнува демек тој му рече не требаше да си одиме(да го напуштат островот) значи неможи да биди од минатото.

капиши???

i'm sorry за постов еден под друг дека, ама видете нешто интересно си играв со бројките и прати шо излезе

4+8+15+16+23+42= 108

на 108 минути требаше да се внесуваат за да ''се спаси светот''...фаца работа се поврзано маме да тииииитт!!!!!

jove_bt напиша:
i'm sorry за постов еден под друг дека, ама видете нешто интересно си играв со бројките и прати шо излезе

4+8+15+16+23+42= 108

на 108 минути требаше да се внесуваат за да ''се спаси светот''...фаца работа се поврзано маме да тииииитт!!!!!

Аман бе Јове, тоа на почетокот го разгледувавме.. (=

Lele da be xD to e posle xDDD NEMAT DA SVATEF FALA XD

Serijata e zakon.Ponekogas go tupat ama nema veze super se.So dusa ja cekam sekoja nova:tv: epizoda

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom