LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Симињам од Лајмвајр...боље ми е така :)

Mac)) напиша:
Ја бе крвта нивна на Лајмвајер симнав едно Lost 21-No mercy a тоа некоја епизода од Сопранови...
Сеа уште малце ќе го симнам конечно правиот прв дел па ќе ви ги разрешам меистериите :)
:pos: SOPRANOVI :pos:

Zasto ne skidas preko torrent? Ja koristim BitLord (www.bitlord.com) i torrente baram na www.torrent-finder.com
Ta kombinacija je najbolja. Torrent-Finder je za torrente koa Google za internet. Zasto bi koristio drugo, kad mogu najbolje?
Samo napisem lost, i automatski izbaci torrente, koji su bili poslednje stavljeni i imaju najvise seeds. Uvjek vuce 120 KB/S za lost.
I bilo koj torrent imaju. Skinuo sam i Pirates Of The Carribean: At world's end, i super je slika i zvuk.

Download hard. Go pro.:zlo:

Најдобар сајт за торенти за серии е www.eztvefnet.org Прво таму ги вадат епизодите од сите серии па после излегуваат на останатите сајтови.

Пр: за последната епизода на Heroes, епизодата во USA заврши во 4:00 (наше време), а веќе во 4:10 беше на www.eztvefnet.org. Истото се случува и со сите останати серии.

дали е допуштено во рамките на темата да побарам од некој да ми ги прераскаже последните две епизоди од лост што се дадоа на а1?

Vo temava e sve za LOST.
Mozes da pitas sve, ali neznam ja koje su bile poslednje 2 na A1, ne gledam tamo,...

Они се до финале на втора сезона...бар така разбрав :)

најдов нешто интересно ако сакате можам да ви дадам линкови за Специјалните епизоди од Лост кои не се прикажани.... по ПП пошто торенти само имам

downloadirajte so frostwire, bolje e od limewire i + torenti spusta.
ova e za nekoi od pogornite postovi:
pa koga spustas film so limewire mislam deka ima opcija preview i mozes da si vidis so spustas.

Onaj preview e samo za mp3,...
Koje Lost epizode batko jove_bt?

специјални епизоди кои не се прикажани

пр.
Лост answers
Lost revelation
Lost The Journey
Destination Lost
Lost reckonin
The lOST SURVIVAL GUIDE
Lost uncovered video-behind the scene????

epa koj saka pp ќе добие линкови

едит:
и аман со тие п2п програмите има правило на форумот не смеете такви содржини да објавувате само по ПП такви работи

pozdraFFF..... :smir:

Кажи ти кои се добри тука јавно не ги набројувај само..да не биде нешто recap само него и нешо одговори :zlo:

jove_bt напиша:
специјални епизоди кои не се прикажани

пр.
Лост answers
Lost revelation
Lost The Journey
Destination Lost
Lost reckonin
The lOST SURVIVAL GUIDE
Lost uncovered video-behind the scene????

epa koj saka pp ќе добие линкови

едит:
и аман со тие п2п програмите има правило на форумот не смеете такви содржини да објавувате само по ПП такви работи

pozdraFFF..... :smir:
Под број еден,освен овие што ги наброја има и посебна епизода Lost Answers,мислам дека беше пред финалето на третата сезона,а како второ сите специјални епизоди што излегоа во првата и втората сезона беа прикажани на а1,и како трето,специјалните епизоди се ништо друго освен поглавните настани од серијата кои ги повторуваат доколку случајно си испуштил некоја епизода,или не си сватил нешто во некоја епизода :smir:

СпаЈдеР напиша:
Под број еден,освен овие што ги наброја има и посебна епизода Lost Answers,мислам дека беше пред финалето на третата сезона,а како второ сите специјални епизоди што излегоа во првата и втората сезона беа прикажани на а1,и како трето,специјалните епизоди се ништо друго освен поглавните настани од серијата кои ги повторуваат доколку случајно си испуштил некоја епизода,или не си сватил нешто во некоја епизода :smir:

kako прво второ и трето :) ни гледам а1 ни знам што имаат давано таму, јас напишав ако сака некој д аму дадам линкови, знам јас за што се епизодите самите наслови ви кажуваат, а и да ја напишав Answers...

теееј пост да не можиш да напишиш....

Абе има ли некоја добра ако има кое било од тие давај линк на ПП

даено....

мене друго ми текна сепак нема да биди суша 8 месеци сигурно ќе има епизода две како овие предходниве специјани preview за 4 сезона и рекапитулација на 3та.... сепак ќе гледаме лост оваа година
:zlo::zlo::zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom