LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Дај нека ми прати некој по пп торент, ама побрз, зш овој што го имам не го биват

Jas gi simnav od torrentspy brzo ide, probaj

Мислев дека една епизода дека ќе биде,а само што ги спуштам ама се во две епизоди 22 и 23.
Се надевам дека ќе не биде супер за да ја дочекаме со нетрпение 4 сезона

Знае некој кога стартува 4 сезона ?

LOST Special - Season 3 - The Answers LOST - Season 3 The Answers - The Producers Explain LOST!!!
This special episode of LOST explains a lot of things you may have missed.... a MUST see for the LOST fanatic!! It will fill in many gaps in the story... it did for me. And I have seen every ep and special they have made...

Сега само што го спуштам па ќе видиме што е,кој сака линк ПП

4та сезона изгледа поцнува во февруари 2008, а во LOST special season 3 the answers ама баш ни еден одговор нема само recap на целата серија :P

А стварно не сватив сега на крајот.Што демек се спасија па демек направиле грешка и требат да се вратат........

WTF...немам коментар за крајов, ме збуна ептен

пооо јас денес ке ги гледам последните две епизоди....ААААА

Едно прашање: Јас ја гледав последна серијата кога Чарли нурна во подземната станица...тоа е мислам дека 20 епизода...Сега ги имам The Answers симнато и фајл кој ми вика lost-3-23-caph....Која да ја гледам прва?

TpH_Bo_OkO напиша:
Едно прашање: Јас ја гледав последна серијата кога Чарли нурна во подземната станица...тоа е мислам дека 20 епизода...Сега ги имам The Answers симнато и фајл кој ми вика lost-3-23-caph....Која да ја гледам прва?

lost.322-caph па потоа lost.323-caph

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom