Tрн_во_ОкО напиша:
Чарли
Том
Рајан
Михаил
Наоми
Ќе умрат во последната епизода!
У ама се заебав!!! Ги гледав спојлерите!
Сеа едвај чекам да ја гледам серијата...
А да напишеше со црвено спојлерс и после надолу да ги постираше имињава? :helou:
Инаку јас редовно гледам лост,ама последната епизода од среда не сум ја доналдирал,сигурно ќе биде интересна....ја има Ники во епизодата,рајт?Сакав на некој начин да се спаси....и многу мразам што ја убија,имаше некој напишано на друг форум.Ники и Пауло беа убиени од фановите на Изгубени,и вистина не ми е јасно како можеле продуцентите да дозволат некои дечиња да зборуваат за ликови кои ќе донесат некоја нова интересна,свежа приказна во шоуто,за Ники имало мислено и понатака што да се прави,ама поради многуте ники и пауло антифанови е убиена...а можда и пауло бил планиран некако да се извлече од тоа што го снајде,а може и ники и пауло биле поврзани на некој интересен начин со другите(ама поради убиство поврзаноста била сменета)...ама тоа никогаш нема да се дознае...Многу се нанервирав кога ја гледав таа епизода,Еxposure се викаше...инаку ако некој се најде овде да збори за нивната глума,мислам дека и двајцата актери беа достојни за Изгубени,а посебно Пауло кој добро се покажа и во филмот "300" ...Ама ватевр...