LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
jove_bt напиша:
poyol poloy читај постовите погоре еве сите кажуваат дека ќе има вкупно 5 сезони...
Ќе има вкупно 6 сезони.

THE_PIRAT напиша:
абе луге овие продуцентиве многу се глупи пуштаат премногу мистерии и после не ги разрешуваат на пример се секавате ли на ногата што ја видоа саид и кинезот што беше со 4 прста тоа остана нерешено...
Пиши (мислам на LostPedia.com) дека таа мистерија ќе се разреши некаде во 4 сезона.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
мај мистејк грешна типка сум стиснал... :smir:

6 сезони ама сеа овие што следат по 18 епизоди ќе имаат .... :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
jove_bt напиша:
мај мистејк грешна типка сум стиснал... :smir:

6 сезони ама сеа овие што следат по 18 епизоди ќе имаат .... :)
16 :smir:
Инаку ја гледав епизодата што беше прикажана во Среда,многу интересна беше,не можам да дочекам до среда да ја погледнам новава епизода,дека и јас ко трн_во_око се заебав читајќи ја темата "HUGE SPOILERS FOR THE SEASON FINALE",која можев да ја најдам на секоја втора страна на било кој лост форум...фор гад сејк,зошто воопшто некој дозволува да се откриваат толкави споилери(од А до Ш што ќе се случуе) пред да се прикаже епизодата која патем е една од најважните или најважната епизода во сезоната поради смртта на 5те карактери кои дури биле потврдени дека ќе умрат во епизодата...ебате уништувачи на забава :tapp:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Јас ве предупредив, ама кој да чита..

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
јас само знам (од ова шо читав на форум) дека ке умре некој дека нешто интересно ке се случи :) jejejeje

J

JohnnyMass

Гостин
Да и јас читав за тоа дека ќе има 6 сезони со по 18 епизоди.
А, да сега дојдовме до толку многу мистерии что сигурен сум дека на некои не се ни сеќавам, па сигурно сега од јануари ќе почнат полека, полека да се разрешуваат.Ама за ова со бројките мислам дека ќе треба уште доооолго да се изначекаме.
icon_lost_16.gif

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
JohnnyMass напиша:
Да и јас читав за тоа дека ќе има 6 сезони со по 18 епизоди.
А, да сега дојдовме до толку многу мистерии что сигурен сум дека на некои не се ни сеќавам, па сигурно сега од јануари ќе почнат полека, полека да се разрешуваат.Ама за ова со бројките мислам дека ќе треба уште доооолго да се изначекаме.
Ќе има уште 3 сезони по 16 епизоди. :)

А јас имам прочитано негде по форуми дека продуцентите имале кажано дека воопшто нема да има објаснување за бројките, зошто и тие не знаеле што значат. :toe:

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Лелелеллелееле крајот на сезонатааа !!!!

Слезете си ја епизодата ама не ја гледајте до Јануари 2008, зошто не знам кој ќе чека до Февруари 2008 за наредна епизода. Сериозен сум!!! :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Crazy P0Y0L напиша:
дотогаш ке паузираат????
Да де.. 16 недели од февруари до јуни, па пауза до наредната година.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Countdown to LOST: The Season 4 Opener
258 days 10 hours 6 minutes left

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Го изгледав првиот дел.. вториот ќе биде готов за саат ипол, ама нема да имам време да го гледам :)
The spoilers were correct, by the way..

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
диме напиша:
Ќе има уште 3 сезони по 16 епизоди. :)

А јас имам прочитано негде по форуми дека продуцентите имале кажано дека воопшто нема да има објаснување за бројките, зошто и тие не знаеле што значат. :toe:
i tie neznat sto znacat :lol:

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
P.Overdrive напиша:
Го изгледав првиот дел.. вториот ќе биде готов за саат ипол, ама нема да имам време да го гледам :)
The spoilers were correct, by the way..
Не го гледај вториот дел :). Стварно.... :vozbud:

Не знам дали во spoiler - ите го имаше и крајот на епизодата. Ако го имаше тогаш стварно си си ја зафркнал забавата. :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
ОМГ.... чек бе.... што се случи?

Нормални ли се???? :)

Како? Ај ако и на ова му најдат некое логично објаснение тогаш АЛАЛ им вера на тоа сценаристите :)

Сега сум ТОТАЛНО ИЗГУБЕН :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom