LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Koнечно ја гледав епизодата во среда што испадна...многу интересна епизода,жал ми е ако сан умре(иако за тоа ќе треба уште повеќе од сезона)но што е тоа е,инаку тоа на крајта вистина ме збуни :shok:

Димитар напиша:
Хм денес гледав една епизода од серијата Outer Limits

ќе речете што има врска со темава.... вака:

Епизодата беше како ставаат група од болни луѓе (неизлечлива болест) во некоја состојба која е наречена Cold Sleep. Тоа го прават за по ХХ години кога ќе се пронајде лек да можат да ги разбудат и излечат. Меѓутоа се јави проблем што сите тие телепатски се поврзаа еден со друг а еден од нив (кој свесно сонуваше) почна да го „контролира” сонот како и луѓето во него....

Дали Лост е нешто слично?
Најинтересно е што според Outer Limits имаат снимено еден куп филмови и серии кои обработуваат МНОГУ слична содржина - малку растегната од таа која ја има во некоја епизода на Outer Limits

Кој го интересира епизодата од Надвор од Возможното (Outer Limits) e The Outer Limits - 2x11 - The Refuge

A poet once wrote, "In dreams begins responsibility." So too, perhaps, with love. Without the hope for a better life, a brighter future, it is difficult for love to flourish, and without love, there are no dreams.

Daaa. mn dobra serija i mn dobar film. Ja iam gleano bas taja epizoda , na telma mislam bese, taka?
DObra tema , dobra ideja , dobar film , ama samo 1 problem.
serijana e ANTICKA i zato me nervira da ja gleam.

Uste da bese samo od ponovo vreme, odlicna ke bese, ama i vaka ne e losa

E i ova: Znae nekoj kako ke zavrsi izgubeni i koga?
poso ne sum bas i nekoj fan, a me mrzese da citam 44 strani so postovi. odgovor, pls?

BlAcK_MamBa напиша:
E i ova: Znae nekoj kako ke zavrsi izgubeni i koga?
poso ne sum bas i nekoj fan, a me mrzese da citam 44 strani so postovi. odgovor, pls?

Haha, da bi mi to znali, mislim da bi nam bilo lakše, ali niko nezna. :toe:

леле сеа ја изглеав 18тата на крај беше јако кога таа му кажа на хуго дека сите се најдени од летот 815 и дека сите се мтрви ја се мицлам дека таа е пак некјоја зврља од овие другиве :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Абе кузнај што е финтата со серијава! Дури да ја сватам ќе ми пукне мозокот!

************* !!! SPOILERS !!! ********************************* !!! SPOILERS !!! ********************************* !!! SPOILERS !!! ********************************* !!! SPOILERS !!! ********************

>D140< напиша:
Абе нели умре еднаш више оној едноокион рус, неговово појавување ме збуни малку:nesum: :nesum: :nesum: :nesum:

toa им беше финта демек имаат ограда и не смеат да ја преминуваат ја изглуми тој сцената некоја дрога има земено :) него друго ми беше зборот ова 18тава сеа ја догледаФ и крајот :shok: јаКо Јако. како да знаев уствари па да читаф на некој форум на лост се годат да им...

резиме
многу јака е 18тата и како ќе ближи крајот така поинтересни ќе бидат, сеа мора нешто лошо да им се слуичи за да има што да се обработува во 4 сезона.
************* !!! SPOILERS !!! ********************************* !!! SPOILERS !!! ********************************* !!! SPOILERS !!! ******************** Едвај ја чекам следната епизода lostt :salut:

едитирано за да не плачите

Битно, ќе има тепачка на крајот.. :)

mn interesna serija ne ispustam epizoda i najveke mi se dopaga t.s. poslem prijateli:)

Abe vise ne citam u temava, pa neli bese dogovor da ne se kazuva sto ce se sluci ponatamu, osven do ona sto sega go davaat na televizija, i ja izgledav nesto od tretata sezona ama ne znaci deka sega treba da im ja rasipam serijata na tie sto cekaat na televizija ili sto ne gi gledale site epizodi :toe:

Epa od sega site shto ke pishuvaat tekst shto ke se odnesuva na nekoja od ponovite epizodi, neka stavi SPOILERS... i tie shto nejkat da znaat, neka ne chitaat. Prosto.

Абе колку и да читате спојлери серијата пак си останува интересна.

CT напиша:
Epa od sega site shto ke pishuvaat tekst shto ke se odnesuva na nekoja od ponovite epizodi, neka stavi SPOILERS... i tie shto nejkat da znaat, neka ne chitaat. Prosto.

:salut:SPOILERS, to je super. Ja non stop chitam, jer ne mogu da cekam, da doznam sta ce biti sledeci cetvrtak.

Mr.F напиша:
Абе колку и да читате спојлери серијата пак си останува интересна.

:salut:ako citas jos interesantnije je, jerposle i bolje znas, sta se dogadja...

dungeon master напиша:
Abe vise ne citam u temava, pa neli bese dogovor da ne se kazuva sto ce se sluci ponatamu, osven do ona sto sega go davaat na televizija, i ja izgledav nesto od tretata sezona ama ne znaci deka sega treba da im ja rasipam serijata na tie sto cekaat na televizija ili sto ne gi gledale site epizodi :toe:
sе согласувам со тебе. Што мислат некои дека ако ја гледале 3x10 ( пример ) епизода, и ако ја раскажат се јаки ?! и јас ги имам гледано до 3x8 епизода па нише не пишам, ги оставам во незивесност на тие кои ја пратат на телевизија, а мислам дека треба и другите да го прават тоа, ама не го прават. :)

абе ЗИКС има некој сакат да се докажат дека ја гледале цела серија и ајде ке раскажуваме... а дали се ја гледале или и на нив ин ја раскажал некој... тоа се два различни поима :) :)

lele ama napnata serija nema kraj a za razvrska a nastanite nikako dajte kazete so ke se desi mnogu mi e ispletkana:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom