Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Димитар напиша:Хм денес гледав една епизода од серијата Outer Limits
ќе речете што има врска со темава.... вака:
Епизодата беше како ставаат група од болни луѓе (неизлечлива болест) во некоја состојба која е наречена Cold Sleep. Тоа го прават за по ХХ години кога ќе се пронајде лек да можат да ги разбудат и излечат. Меѓутоа се јави проблем што сите тие телепатски се поврзаа еден со друг а еден од нив (кој свесно сонуваше) почна да го „контролира” сонот како и луѓето во него....
Дали Лост е нешто слично?
Најинтересно е што според Outer Limits имаат снимено еден куп филмови и серии кои обработуваат МНОГУ слична содржина - малку растегната од таа која ја има во некоја епизода на Outer Limits
Кој го интересира епизодата од Надвор од Возможното (Outer Limits) e The Outer Limits - 2x11 - The Refuge
A poet once wrote, "In dreams begins responsibility." So too, perhaps, with love. Without the hope for a better life, a brighter future, it is difficult for love to flourish, and without love, there are no dreams.
BlAcK_MamBa напиша:E i ova: Znae nekoj kako ke zavrsi izgubeni i koga?
poso ne sum bas i nekoj fan, a me mrzese da citam 44 strani so postovi. odgovor, pls?
>D140< напиша:Абе нели умре еднаш више оној едноокион рус, неговово појавување ме збуни малку:nesum: :nesum: :nesum: :nesum:
CT напиша:Epa od sega site shto ke pishuvaat tekst shto ke se odnesuva na nekoja od ponovite epizodi, neka stavi SPOILERS... i tie shto nejkat da znaat, neka ne chitaat. Prosto.
Mr.F напиша:Абе колку и да читате спојлери серијата пак си останува интересна.
sе согласувам со тебе. Што мислат некои дека ако ја гледале 3x10 ( пример ) епизода, и ако ја раскажат се јаки ?! и јас ги имам гледано до 3x8 епизода па нише не пишам, ги оставам во незивесност на тие кои ја пратат на телевизија, а мислам дека треба и другите да го прават тоа, ама не го прават.dungeon master напиша:Abe vise ne citam u temava, pa neli bese dogovor da ne se kazuva sto ce se sluci ponatamu, osven do ona sto sega go davaat na televizija, i ja izgledav nesto od tretata sezona ama ne znaci deka sega treba da im ja rasipam serijata na tie sto cekaat na televizija ili sto ne gi gledale site epizodi![]()