LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
mikitr напиша:
на оваа страница можете да ги изгедате ретроспективите на сите LOST епизоди до крајот на оваа сезона http//:www.channel4.com
или брз начин www.channel4.com/entertainment/tv/microsites/L/lost/vod/index.html погледнете ги па пишете ми.Да ви кажам натаму ке биде многу интересно!!

Да ама ние ова веќе сме го гледале. Ова е за сезона 2 а ние сме во сезона 3.

Абе гледам и си мислам јас: Кај се Bernard i Rose.

Како што можевте да видите во 3та сезона ѓи покажаа сите главни улоѓи освен овие две горе.

Еве јас што мислам: Што ако Desmond стварно се врати назад во времето и измени нешто. Тоа што го изменил е Bernard i Rose. Јас мислам дека наместо нив Paulo i Nikki влегоа на тој авион поради Desmond.

marko91 напиша:
Абе гледам и си мислам јас: Кај се Bernard i Rose.

Како што можевте да видите во 3та сезона ѓи покажаа сите главни улоѓи освен овие две горе.

Еве јас што мислам: Што ако Desmond стварно се врати назад во времето и измени нешто. Тоа што го изменил е Bernard i Rose. Јас мислам дека наместо нив Paulo i Nikki влегоа на тој авион поради Desmond.
ники ја видовме и во втората сезона ако не грешам,а и бернард и роуз беа таму исто така...не,не верувам дека такво нешто ќе се случи,па зар толку луѓето на островот да не приметуваат дека нив двајцата ги нема?:uvo:
П.С.Во епизодава ќе ги видиме Бун и Шенон повторно!
em.gif
em.gif
em.gif
em.gif
em.gif
em.gif
em.gif
em.gif

П.П.С. на tv.com за роуз еве што пишува
L. Scott Caldwell
Role: Rose Henderson Nadler (Season 3, recurring previously)

Лелелеееее....читам споилерс за следната епизода,велат дека всушност во следната епизода ќе умре Сан...и дека всушност после неколку епизоди,епизодата што се збори дека ќе биде околу џин и сан,ќе биде само за џин...уф...дај боже ова да не е точно,па побога...нека умират поневажни карактери а не карактери кои го направиле изгубени да биде тоа што е...подобро нека умрат овие роуз и бернард...мислам не сакам да умрат ама немат некоја важна улога :toe:

HALO mac)) sta ti je pravis flood. I to sam ja stavijo link, da se pogleda, a ne da se stavlja copy+paste. Unistavas forum. A plus toga, tatko od Locke nema ruka.

zakoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon serija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najnajnajtop do sea, se divam na serijava zimi se koj so saka neka kaze top e!!!
pozz do site so gleaat LOST!!!

СпаЈдеР напиша:
Лелелеееее....читам споилерс за следната епизода,велат дека всушност во следната епизода ќе умре Сан...и дека всушност после неколку епизоди,епизодата што се збори дека ќе биде околу џин и сан,ќе биде само за џин...уф...дај боже ова да не е точно,па побога...нека умират поневажни карактери а не карактери кои го направиле изгубени да биде тоа што е...подобро нека умрат овие роуз и бернард...мислам не сакам да умрат ама немат некоја важна улога :toe:

Sun nema da umre, barem taka mislam... ama Nikki i Paulo ke umrat.

Vo flashbacks Arzt ke im kaze za edni pajaci sto koga ke te griznat te paraliziraat. Od spoiler, Nikki ke mu namesti na Paulo pajakot da go grizne nego (poradi nekoi dijamanti najverojatno) ama pajakot i nea ke ja grizne. Mislejki deka se mrtvi, ke bidat zakopani zivi!

Mislam deka nema da se sluci ova ama... ke vidime. Se nadevam deka ke bide naj naj najdobra epizoda do sega.

marko91 напиша:
Sun nema da umre, barem taka mislam... ama Nikki i Paulo ke umrat.

Vo flashbacks Arzt ke im kaze za edni pajaci sto koga ke te griznat te paraliziraat. Od spoiler, Nikki ke mu namesti na Paulo pajakot da go grizne nego (poradi nekoi dijamanti najverojatno) ama pajakot i nea ke ja grizne. Mislejki deka se mrtvi, ke bidat zakopani zivi!

Mislam deka nema da se sluci ova ama... ke vidime. Se nadevam deka ke bide naj naj najdobra epizoda do sega.
Ники нема да умре,доволно читав за да видам...Пауло е тој што ќе умре...инаку,18та епизода...Џин потврдил дека тоа ќе биде епизода само на неговите сеќавања,Сан нема да учествува...а бидејќи обично тие двајца одат заедно,би требало тоа да биде hint дека сан умира во следната епизода
bh.gif

И марко,во првата епизода pilot,додека шенон се дере,може да се види ники во позадина исто така.....ако подобро разгледаш,ја има во неколку сцени!...така да тоа со роус и бернард паѓа во вода

СпаЈдеР напиша:
Сан нема да учествува...а бидејќи обично тие двајца одат заедно,би требало тоа да биде hint дека сан умира во следната епизода
bh.gif

A bebeto?!

Rekoa deka koga ke ima flashbacks na Jin ke se razresi misterijata za bebeto... ama dobro mozebi si vo pravo zosto ova ne mora da znaci nisto...

Како што читав...Ники и Пауло ќе бидат каснати од пајак,ќе бидат запокани живи мислејќи дека се мртви,но пајакот парализира и всушност тие се живи...некако ќе се извлечат од таму,а Пауло ќе биде застрелан во главата,се прашувам од кој...по тоа што го читав,би требало тоа да биде Саид кој ќе го застрела на Пауло:vozbud:

СпаЈдеР напиша:
Како што читав...Ники и Пауло ќе бидат каснати од пајак,ќе бидат запокани живи мислејќи дека се мртви,но пајакот парализира и всушност тие се живи...некако ќе се извлечат од таму,а Пауло ќе биде застрелан во главата,се прашувам од кој...по тоа што го читав,би требало тоа да биде Саид кој ќе го застрела на Пауло:vozbud:

И јас го прочитав ова... исти така прочитав дека Ники и Пауло кријат некои дијаманти. Мислам дека Ники ќе го упуца за да му ѓи земе дијамантите.

Исто така читав од лостпедиа дека еден од преживеаните е педер(шала на страна ама не знам дали е вистина) и дека Ники била стриптизетка.

marko91 напиша:
И јас го прочитав ова... исти така прочитав дека Ники и Пауло кријат некои дијаманти. Мислам дека Ники ќе го упуца за да му ѓи земе дијамантите.

Исто така читав од лостпедиа дека еден од преживеаните е педер(шала на страна ама не знам дали е вистина) и дека Ники била стриптизетка.
Ај за педеров ај некако пројдува ама ова за Ники:poss::poss:
П.С.Марко...еве го ова што ти го рече околу Бернард и Роус...го видов и јас на www.tv.com всушност било пред некое време на лостпедиа....

Ама не...ги имаат давано и Ники и Пауло во првата епизода,каде беше Роуз исто така

СпаЈдеР напиша:
...hint дека сан умира во следната епизода
bh.gif
...

Колку шо видов од promo клипчето Sawyer копа гроб и ја прашува Sun дали да му кажат на Jin. Таа му одговара дека ако му кажат тогаш ќе треба да копаат уште еден гроб и го удира по лице. Така да според клипчето мислам дека Sun нема да умри. И на tv.com во листата на актери за 3x15 - Left Behind ја има и Sun (шо не е толку важно, можно е и да е намерно ставена за да не се открие пред време дека ќе умри).

диме напиша:
Колку шо видов од promo клипчето Sawyer копа гроб и ја прашува Sun дали да му кажат на Jin. Таа му одговара дека ако му кажат тогаш ќе треба да копаат уште еден гроб и го удира по лице. Така да според клипчето мислам дека Sun нема да умри. И на tv.com во листата на актери за 3x15 - Left Behind ја има и Sun (шо не е толку важно, можно е и да е намерно ставена за да не се открие пред време дека ќе умри).
E да....како и да е,тоа беше претпоставка...но се вели дека во оваа сезона ќе умрат 2 ликови без еко..значи со еко 3,едниот беше он,вториот пауло(по се изгледа така),и третиот чарли...така да сан не би требало да умре...ама тоа дека ќе умрат само 3 го читав на форумот на лост на www.tv.com значи не е и тоа сигурно...:toe:

диме напиша:
Колку шо видов од promo клипчето Sawyer копа гроб и ја прашува Sun дали да му кажат на Jin

А Sun уствари ќе дознае за нејзиното грабнување од Charlie. И му вика на Saywer deka нема да му каже на Jin бидејќи Jin најверојатно ќе утепа некого. А ако дознае, така ли ќе умре Charlie.

НЕ ВЕРУВАМ!

денеска која епизода беше ја испуштив па сеа незнам која да ја барам на нет :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom