LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Абе ја гледав пак оваа 13-ткава и има една сцена каде што татко му на Locke му дава виски на Locke. Тоа виски е истото виски што го пијеа Desmond, Charlie i Hurley, и исто така тоа виски му го даде таткото на Penny на Desmond.
Изгледа на продуцентиве ептен им се свиѓа тоа виски!

marko91 напиша:
Абе ја гледав пак оваа 13-ткава и има една сцена каде што татко му на Locke му дава виски на Locke. Тоа виски е истото виски што го пијеа Desmond, Charlie i Hurley, и исто така тоа виски му го даде таткото на Penny на Desmond.
Изгледа на продуцентиве ептен им се свиѓа тоа виски!

Може да е само добра реклама ама може и несто друго .......

BTW, за бројките:

Ben рече дека Locke поминал 4 години во инвалидска количка.
Locke падна од 8 ката.

Хех...Марко за бројкиве повеќе од сто работи се поврзуваат...ама финтата е што за бројките освен дека носат несреќа ништо друго немат кажано,а и продуцентите рекле дека не знаат која приказна би одговарала за нив....BTW...епизодава,првите 20 минути гледам и стопирам и си викам...шо глупава епизода,не знам шо ја испофалиле...мене ми стана досадна,ама немам шо друго да правам и ај ќе продолжам да ја гледам....ама после
fj.gif
супер епизода!Како што кажав од првин малку ми беше досадна,ама потоа стана многу интересна...многу се нервирам кога влечкат нешто,а во оваа епизода ме изнервира кога русо ја виде алекс и не и пријде....мислам која мајка би ја гледала ќерката која ја нема видено 16 години а да и биде страв да и пријде,па и да не ја препознае,па и да ја помисли луда...чувството уште еднаш да можеш да ги видиш очите нејзини,да ја допреш...не знам,тоа некако ми излезе глупаво ама што е тоа е,следната епизода сигурно ќе биде пак многу интересна...инаку од следната епизода ќе се збори за ники и пауло како што рекоа некои пред мене,мене ники ми е многу симпатична...ах,ако ја умрат и тааааа...:tapp:

Taj viski pijeju bogati ljudi, zbog toga ga je pio i Tatko od Locke. Nista posebno tuka, za mene barem,...

Интересно што конечно се откри како Locke останал инвалид.

Deswaldos напиша:
U lost nema slučajnosti. Slučajno je, kad snimiju ruku od konjeveg trenera. A ne to, da se u pozadini na Tv vidi Said, i to da kate kupuje kartu za Talahasse. Samo jos jedna od onih stvari, koje nikad necemo saznati zasto.

I koga ke go pustaat said da si odi DELMI go fatija za da prevedvit ko bil vo vojna i eden od komandirite ke imat slika od KATE trebit to nesto da znacit?

13тата и не беше нешто... Само се откри како John останал инвалид, и дека по уништувањето на hach-от нема контакт со надоврешниот свет ( ако Ben не лажи ). И се заплетка уште поќе! Како испадна татко му на Јоhn да е на островот??? :toe:

e pa tako ti je to. To je Lost. nothing makes sense.
Ipak smo videli dosta novih stvari. Kako je Ben zajebo Jacka, kad je reko pustit cu tvoje prijatelje, kad ides sa ostrova, ali znao je da nece nikad otici...
I kako bi 2 upravljala sa "submarine"?

Ovaj blog je jako specialan. Covek koji ga je napisao, malo je odkacen, ali nam pokaze jos nekolko greska, dok su snimali Lost...

"Anthony Cooper, ADAM Seward"

is anagram FOR!!

"Sawyer, the con man, a POOR dad"!!

Шо бе нема клонови?!

Епизода 19...

Клонот на итан позади Hurley и клонот на Доктор Артз здебелен од десно :)

expos14.jpg

И ова дур сум тука...

Коњот може да отиде пред топот така да не е шах-мат позицијава

CHESS.jpg

интересна страница за сите љубителите на LOST

на оваа страница можете да ги изгедате ретроспективите на сите LOST епизоди до крајот на оваа сезона http//:www.channel4.com
или брз начин www.channel4.com/entertainment/tv/microsites/L/lost/vod/index.html погледнете ги па пишете ми.Да ви кажам натаму ке биде многу интересно!!

Mac)) напиша:
Шо бе нема клонови?!

Епизода 19...

Клонот на итан позади Hurley и клонот на Доктор Артз здебелен од десно :)

expos14.jpg

Oд каде ова???

edit:

Сега видов. Тоа е сигурно сеќавање. Еве доказ од http://www.tv.com:

"Through series of flashbacks we will discover what Nikki and Paulo were doing before the crash and how they survived 65 days on the island."

И оваа не е 19та епизода, како шо пиши на блогот, туку е наредната 3x14 - Expose, која е Nikki & Paulo - centric. 19-тата е Sawyer - centric.

Mac)) напиша:
И ова дур сум тука...

Коњот може да отиде пред топот така да не е шах-мат позицијава

CHESS.jpg

добро де, сепак во следните 3 потези ќе биде матиран :)

Сношти ја гледав 13 епизода 3-та сезона онје "другите" подморница имале :) ама ќе им ја уништет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom