диме
When Am I ?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 806
- Поени од реакции
- 21
Мислиш на А1. Нема во Недела. Lost сега на А1 само во Четврток во 21:00.ice dmx напиша:денеска која епизода беше ја испуштив па сеа незнам која да ја барам на нет![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш на А1. Нема во Недела. Lost сега на А1 само во Четврток во 21:00.ice dmx напиша:денеска која епизода беше ја испуштив па сеа незнам која да ја барам на нет![]()
колку епизоди има од 2-рата сезона, бидејќи не ги имам тие гледано, почнав дирекно од 3-тата сезона 1-вата епизода, па стигнат сум до 12 епизода.Mr.F напиша:2 сезона 17 епизода беше последната

ZIKS напиша:колку епизоди има од 2-рата сезона, бидејќи не ги имам тие гледано, почнав дирекно од 3-тата сезона 1-вата епизода, па стигнат сум до 12 епизода.![]()
Mr.F напиша:Абе нема некоја разлика помеѓу Кејт и Ники, слични се по тело. Ама според мене сепак Кејт е по жешка
The mysterious nature of the Lost TV show continues to grow with every new episode. However, fans of Lost have come up with many plot theories about the island, the crash, and the Dharma Initiative.
Попај[B напиша:[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/B]]...They say they know what the island is and how the show will end, and have indicated that they have a clearly defined path for the plot over the next few seasons. Damon Lindeloff has said he hopes the series ends after the 4th season (as 3 would be too few to tell the story, and 5 would draw it out too long).