LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Па, не се откри премногу....
Едноставно што сум сигурен... е дека татко му на Џон е истиот измамник кој го бараше Sawyer.

Се ми се чини дека Бен знаеше дека ќе дојде Џон тука, и остави да се движат работите....

Хм, дали на Бен му се има случено истото како на Дезмонд?

Ben se rodio na ostrovu. Ali Ostrov je nesto posebno. Gledas, John-u se popravila kocma, ali Benu se jos nije.
I nije mogo znati, da dolazi John, jer kad je bio u krevetu i kad je cuo kako skripiju daske, nije pitao: John, nego neko drugo ime...

"I felt my back brake,.." Kad je to reko John, uuuu:vozbud:

Рече Алекс... мислеше на ќерка му... но, нема врска тоа... мислам дека сепак Бен знаеше што ќе се случи... очекуваше...

Decki, kad je Kate htjela da pobegne, kupila je kartu za Talahasse, season 2, episode 9. Bas sam ju gledao i skoro pao stolice kad sam to cuo. Sta je ovaj Talahasse. I ovaj "tatko" od John-a je iz "talahasse",...
I kad Kate udje kod tate u kancelariju, na tv u pozadini vidimo Said-a

Tallahasse е главниот град на Флорида. Не е многу голем - 250.000 жители, но мислам дека тоа со Кејт, беше само случајност...

Vazno! Pogledajte u 2. sezoni 9 epizodu, What kate did. U 41. minuti, kad pokaze konja, vidi se, na desnoj strani, ruka od trenera, koji maše konju, da okrene glavu.:vozbud::vozbud::vozbud:

Huh...цедињата од изгубени се во сестра ми во грција...ги зеде пред 3 месеци и уште не ги вратила,ниту пак почнала да ги гледа бидејќи е зафатена :toe:
BTW оваа епизода што беше во средава ќе ја гледам вечер...дека поминав лимит и по претпоставка требаше да заврши денес после школото...но за жал,таа што чисти овде по грешка притиснала рестарт додека чистела и ми остана на 85% епизодата...сега вика дека за 3 саата ќе биде...па ај ваљда ќе биде:interesno:

П.С.Грешки во лост има многу...само кој ќе ги бара,еве сега барав на гугл lost mistakes...и наидов на оваа страна,ме мрзи да читам сега имам некоја работа по дома....

Meni je ovu novu epizodu skinulo za 50 minuta. 120 KB/s prosecna brzina. Ja sam samo gledao. Nista jasno. Spajder, gadna prica, ali ne brini ako zakasnis sa epizodom koji dan, glavno da ju pogledas. Da ti kazem, jaka je. Ali i ova sledeca bit ce jaka. Kazeju, neko ce umreti,...

Абе знам дека не сме завршиле дискусија за 13тата ама еве едно промо за 14тата епизода.

SPOILER:

Nikki i Paulo ќе ѓи закопаат живи по грешка.

Димитар напиша:
беше само случајност...
U lost nema slučajnosti. Slučajno je, kad snimiju ruku od konjeveg trenera. A ne to, da se u pozadini na Tv vidi Said, i to da kate kupuje kartu za Talahasse. Samo jos jedna od onih stvari, koje nikad necemo saznati zasto.

Видов сега на последнава епизода што ја имам(со клер што беше) кога на крајта чарли во позадина го чита писмото на клер,тој го замотува писмото...а веднаш по 20 секунди,камерата оди кон неговите раци и одново почнува да го замотува писмото :pos: :pos:

12 серија како се пушта???:) знам дека не е место тука да прашам ама дали и вие имавте проблеми зш ја неможам да ја пуштам?!
нешто за ренедер таму ми излегува ....

Crazy P0Y0L напиша:
12 серија како се пушта???:) знам дека не е место тука да прашам ама дали и вие имавте проблеми зш ја неможам да ја пуштам?!
нешто за ренедер таму ми излегува ....

ebago.treba ti drugi torrent

јас го зедов тоа и сеа ти ми викаш дека џабе е? :(((( :):)?

Crazy P0Y0L напиша:
јас го зедов тоа и сеа ти ми викаш дека џабе е? :(((( :):)?
Друже, не знам од кај си ја симнал последнава епизода, ама само да ти кажам дека од www.mininova.org имам симнато преку 15 епизоди и до сега ни една не ме заебала. Само гледаш каде има највеќе сидери (и личери), таа си ја симнуваш и после :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom