Абе нешто не ми е јасно...нели на филмот што го снимаше ники...ја убиваат...и потоа што станува со филмот,мислам...нејзината улога завршува,ама сеуште се снима во истата соба,па и треба прво да ја скријат негде да не видат дека е убиена...а како го направија сега ова на шоуто како нејзиното тело во еден момент е убиено и лежи а во друг момент го нема? :poss:
П.С.Во треилерот или каде и да прочитав,рекоа one will die in this episode...така да,очекувам да биде ники бидејќи во изгубени обично се случува спротивното од тоа што го мислиш...ама нема да се изненадам и да биде пауло,бидејќи него не го покажаа дали ги отвори очите,а всушност тој беше каснат и парализиран од страна на пајакот прв...ипак се надевам дека ќе биде ники таа што ќе остане жива,и сигурен сум дека тие што ја прават серијата можат да внесат многу други работи за кои ние не ни претпоставуваме дека имаат врска со ники/пауло.....инаку за мене епизодава ми беше една од најдобрите во третата сезона,жално е што по форумите читам дека никој не ги сака пауло/ники,и всушност сите ја оценуваат епизодата со ниски оценки поради тоа
П.П.С. Во The Man From Tallahessee кога Лок гледа телевизија,можете да слушнете дека тоа е шоуто во кое глуми Ники Еxpose :helou: