LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Овде имате апдејт на епизодите како шо ги прикажуваат у америка, гага се.

nema para, nema MSV. A decki, znate vi, koliko zaradi jedna epizoda Lost? Znam, da je Hurley dobio 150 milijona (haha). Ne ozbiljno pitam, dali neko zna, koliko para dobivaju glumci, ili koliko je ABC zaradio na Lost?

Billa Bong напиша:
Јас реков нема да гледам више дека знам што ке се случи до крај ...

До крај на серијата?! Хахахахахахахаахахаха, no comment :pos2:

СпаЈдеР напиша:
Еве нешто интересно што најдов за лост...
IGN's Top 50 Lost Loose Ends

Многу добра страна. Фала

E aј направи и ти едно да те видам...ми се допаѓаат овакви работи...имав желба да направам и јас едно време овака слично..ама сепак труд за ништо,бидејќи преку такво видео не дознавам ништо,важно е интересно да се изгледа а за повеќе ме мрзи
bk.gif

П.С.Го догледав цело видео...ова се од првата епизода па јас си сакам рандом снимки да гледам а не 3 минути од првата епизода:uvo:...ипак не знам зошто се мачат овакви да прават,и онака ќе се изгледат и толку...:toe:

Ko, ja da napravim nesto takvo?
Mozda ali sad imam izpite i tako. Inace, samo jos 2 dana nam fali,...
Ja gledam u 2 u jutro u zivo , kad mi preko msn kamere pusti rodjaka u Amreici. hehe

Жална вест за сите шо ја гледаат LOST на А1. Од оваа недела ќе даваат само една епизода неделно, во четврток во 21:00. Терминот во недела во 21:00 го зафатија со „Очајни Домаќинки“.

Nista posebno. Ipak ne gledeam na A1 fala bgu. A i to Очајни Домаќинки je super. Ima li tema za to?

диме напиша:
Жална вест за сите шо ја гледаат LOST на А1. Од оваа недела ќе даваат само една епизода неделно, во четврток во 21:00. Терминот во недела во 21:00 го зафатија со „Очајни Домаќинки“.
Типични ебани лузери(зборам за тие од а1)....не дека ја гледам на а1 лост ама ако даваат некоја серија не мора сто пати да го променат терминот и колку пати неделно да се дава,мислам имат причини ама има и гледачи кои се нервираат поради тоа,кога ги прекинаа волшебнички толку се изнервирав што ќе им дадов :ban?: од земјава...среќа на златен интернет каде можеш да најдеш се што ти треба

До која епизода се стигнати официјално дали знаете?п.с Дали мозе негде да се најде македонски превод?

Епа ако А1 продолжеа со исто темпо ќе им снемаше епизоди нели :wink:

Е сеа за последнава епизода...педерски испадна со клонирање или што и да беше другиот Џек ама сеа коа ќе почнат да враќаат стари ликови ау ау ау....Сите што умреле Итан,Гудвин црнецон може да ги вратат као клонови курац

Mac)) напиша:

Е сеа за последнава епизода...педерски испадна со клонирање или што и да беше другиот Џек ама сеа коа ќе почнат да враќаат стари ликови ау ау ау....Сите што умреле Итан,Гудвин црнецон може да ги вратат као клонови курац

Абе сватете дека Jack не е клониран. Тој е вистинскиот Jack. Во LOST нема да се направи никаква конекција со клонирање.

Mac)) напиша:
Така е. :) И се надевам дека на А1 ќе продолжат и со 3тата сезона (не за мене јас си ги download - ирам секој четврток од net. ;) )

Mac)) напиша:

Клонови? То е твое мислење или имаш прочитано негде? Јас искрено мислам дека тоа беше Jack, а не некој клон. Мислам дека Jack си се помири со тоа дека е подобро да живее смирено заедно со „The Others“, отколку да го држат затворен.

Сеа да не претеруваме малце...
Џек го држеа едно 2-3 недели таму не им попушти па сега ќе попушта...Плус не ги гледате фактите..

1.Кога им збореше тој со јебаното око почна да им вика
Of course I dont know u Said Jahhar...Nor u Kate Soer...And u John Locke i clearly remember u in a..(ќе кажеше wheelchair ваљда)
2.Џек е на друг остров ви теќиња
3.Ситуацијата со Бен ви текнува...дека не смее да мрда и дека Џек треба да го чува?
4.Сите ликови од The Others што умреа ја посакуваа и не се плашеа од смртта нели?! Еве црќињата и Русов последнава епизода...тоа значи дека има повеќе како нив па им е наложено да не се замараат :wink:

5.Не е чудно...го имате Џон Лок во серијава.Џон Лок бил емпирист кој верувал дека сознанието е најбитно,пред разумот.Значи поверојатно е дека сите ликови од авионот,уствари не биле од авионот туку се само експериментални глувчиња.Вистинските Џек,Кејт,Џон умреле одамна како што беше случајот со Henry Gale.
Затоа од една страна на експериментот ги гледаме Џон и тој другиот (као се викаше не ми текнува) како играат рагби и се пријатели,а од другата се смртни непријатели се заради овие околности и искуството :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom