LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Mac)) напиша:
Сеа да не претеруваме малце...
Џек го држеа едно 2-3 недели таму не им попушти па сега ќе попушта...Плус не ги гледате фактите..

1.Кога им збореше тој со јебаното око почна да им вика
Of course I dont know u Said Jahhar...Nor u Kate Soer...And u John Locke i clearly remember u in a..(ќе кажеше wheelchair ваљда)
2.Џек е на друг остров ви теќиња
3.Ситуацијата со Бен ви текнува...дека не смее да мрда и дека Џек треба да го чува?
4.Сите ликови од The Others што умреа ја посакуваа и не се плашеа од смртта нели?! Еве црќињата и Русов последнава епизода...тоа значи дека има повеќе како нив па им е наложено да не се замараат :wink:

5.Не е чудно...го имате Џон Лок во серијава.Џон Лок бил емпирист кој верувал дека сознанието е најбитно,пред разумот.Значи поверојатно е дека сите ликови од авионот,уствари не биле од авионот туку се само експериментални глувчиња.Вистинските Џек,Кејт,Џон умреле одамна како што беше случајот со Henry Gale.
Затоа од една страна на експериментот ги гледаме Џон и тој другиот (као се викаше не ми текнува) како играат рагби и се пријатели,а од другата се смртни непријатели се заради овие околности и искуството :)

Абе Џек замина од островот. Нели виде во 9-тата епизода.

Ќе ти се разјасни кога ќе ја гледаш следнава епизода. А во петнаесетата Jack i Juliet ќе избегаат и ќе отидат со другите од кампот.

Мац)) одличен пост!!

Знаеш дека ме замисли со ова?

Што доколку сите се од DHARMA и експериментот е:
- Ги делат на 2 групи!
  1. Others
  2. Овие од авионот
Првите се свесни за експериментот... вторите не! Едноставно им даваат една година да се снајдуваат... или незнам помалку период... 108 дена? Незнам...

alo enter 77 bilo je dan 77, a posle kad smo gledali je dan 80. Tako da su sigurno Jacka stavili na drugi otok . Tako ja mislim i ne brinite, uskoro cemo sve saznati, zar ne?

Димитар напиша:
Мац)) одличен пост!!

Знаеш дека ме замисли со ова?

Што доколку сите се од DHARMA и експериментот е:
- Ги делат на 2 групи!
  1. Others
  2. Овие од авионот
Првите се свесни за експериментот... вторите не! Едноставно им даваат една година да се снајдуваат... или незнам помалку период... 108 дена? Незнам...
E како може другите да не се свесни за експериментот?!?

И имам едно прашање пошто сте понапред бааги...Што ќе се деси ако не ја укуцаат шифрата во компјутерот на време!??

Можно е од авионот овие да се намерно качени на авионот и донесени на островот, зошто чудно е шо сите се поврзани меѓу себе. Можно е...

TpH_Bo_OkO напиша:
...
И имам едно прашање пошто сте понапред бааги...Што ќе се деси ако не ја укуцаат шифрата во компјутерот на време!??

Ќе се активира јак ел. магнет. И за да се спасат ќе свтат еден Failsafe key. После то небото ќе се напрај виолетово, и ништо нема да остани од шахтата. За понатаму објаснување уште немат даено. :)

диме напиша:
Можно е од авионот овие да се намерно качени на авионот и донесени на островот, зошто чудно е шо сите се поврзани меѓу себе. Можно е...

Продуцентите најавија дека во 4-та сезона ке има flashbacks од французинката, а во нејзиното сеќавање ќе има неколку од прежиевеаните. Значи и она е поврзана некако со друѓиве.

BTW, во 15-тата епизода каде што ќе има сеќавања од Kate, таа женската на Sawyer што има дете, Cassidy, ке се појави во сеќавањата на Kate.

abe za gore so se zborese u vrska so klonovite , producentite imaat kazano deka zborot klon nikat nema da se spomne vo emisijata inace ja najvise go cekam finaleto na 3 sezona flashback na ben onaa zenskata na dezmond ke se pojavuva ke imaa nov lik(inace toj ke se pojavi porano no ke ima glavna uloga vo ovaa epizoda), i ke se objasni ralikata megu nadvoresniot svet i ostrovot

Koga izlegva 13 epizoda oti odvaj cekam , sega samo so ja dogledav 12 tata. I nekako mi izglea kako da se rascistuvat site raboti.

ауу мац шо кажа...колку си ме замислил не си свесен...дури сеа свакам клку сум назад сеа со серијава а па сеа како шп почнаа и по еднаш неделно ништо нема да напраам!

Дај кажете нешто!

Mac)) напиша:
Џек го држеа едно 2-3 недели таму не им попушти па сега ќе попушта...Плус не ги гледате фактите..

Of course I dont know u Said Jahhar...Nor u Kate Soer...And u John Locke i clearly remember u in a..(ќе кажеше wheelchair ваљда)
3.Ситуацијата со Бен ви текнува...дека не смее да мрда и дека Џек треба да го чува?
4.Сите ликови од The Others што умреа ја посакуваа и не се плашеа од смртта нели?! Еве црќињата и Русов последнава епизода...тоа значи дека има повеќе како нив па им е наложено да не се замараат :wink:

5.Не е чудно...го имате Џон Лок во серијава.Џон Лок бил емпирист кој верувал дека сознанието е најбитно,пред разумот.Значи поверојатно е дека сите ликови од авионот,уствари не биле од авионот туку се само експериментални глувчиња.Вистинските Џек,Кејт,Џон умреле одамна како што беше случајот со Henry Gale.
Затоа од една страна на експериментот ги гледаме Џон и тој другиот (као се викаше не ми текнува) како играат рагби и се пријатели,а од другата се смртни непријатели се заради овие околности и искуството :)

Добра теорија, само што не може да држи вода пошо и продуцентите најавија дека се што ке се случи во серијата ќе може научно да се објасни со сегашна технологија.
Што би значело репликација( не мешајте клонирање пошо со клонирање не се добива одма копија на возрасен човек аман ) нема да биде во игра, пошо не е реализирана, измислена ватевр до сеа.

Mac)) напиша:

ti davam ocena 10 za ova neznam kolku e tocno za kloniranje i ne go svativ toa na kraj koga ovaj so okoto ke vika vaka taka (saka da kaze deka gi znae)!E toa e toa a od kaj razbra za kloniranje>?

BTW

sive so se na ostrovov se padnati so pricina kako so kaza Lok i ak mojte da zabelezite site se nekako povrzani gledajte barem za KLER ke ispadne sestra na Jack !

TpH_Bo_OkO напиша:
E како може другите да не се свесни за експериментот?!?

Pa ne ja ukucaa i se aktivira toa magnetno pole Pa taka i padna avionot ovaj nestigna navreme da go pritisne kopceto i toa magnetot go privlece avionov!!!A koga nema da go pritisnat ke se usisa ili kako da kazam toa magnetot ke privlece sve metalno i ke se unisti toa im bese najgolema greska

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom