Mac)) напиша:Сеа да не претеруваме малце...
Џек го држеа едно 2-3 недели таму не им попушти па сега ќе попушта...Плус не ги гледате фактите..
1.Кога им збореше тој со јебаното око почна да им вика
Of course I dont know u Said Jahhar...Nor u Kate Soer...And u John Locke i clearly remember u in a..(ќе кажеше wheelchair ваљда)
2.Џек е на друг остров ви теќиња
3.Ситуацијата со Бен ви текнува...дека не смее да мрда и дека Џек треба да го чува?
4.Сите ликови од The Others што умреа ја посакуваа и не се плашеа од смртта нели?! Еве црќињата и Русов последнава епизода...тоа значи дека има повеќе како нив па им е наложено да не се замараат :wink:
5.Не е чудно...го имате Џон Лок во серијава.Џон Лок бил емпирист кој верувал дека сознанието е најбитно,пред разумот.Значи поверојатно е дека сите ликови од авионот,уствари не биле од авионот туку се само експериментални глувчиња.Вистинските Џек,Кејт,Џон умреле одамна како што беше случајот со Henry Gale.
Затоа од една страна на експериментот ги гледаме Џон и тој другиот (као се викаше не ми текнува) како играат рагби и се пријатели,а од другата се смртни непријатели се заради овие околности и искуството![]()
Абе Џек замина од островот. Нели виде во 9-тата епизода.
Ќе ти се разјасни кога ќе ја гледаш следнава епизода. А во петнаесетата Jack i Juliet ќе избегаат и ќе отидат со другите од кампот.