LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Tanes напиша:
Pa ne ja ukucaa i se aktivira toa magnetno pole Pa taka i padna avionot ovaj nestigna navreme da go pritisne kopceto i toa magnetot go privlece avionov!!!A koga nema da go pritisnat ke se usisa ili kako da kazam toa magnetot ke privlece sve metalno i ke se unisti toa im bese najgolema greska
prvo, ja sam vec objasnio, da sam gledao kako su producenti rekli, da Desmond nije srusio aviona kad nije pritisnuo na dugme.

a drugo, i da bi to bila istina, magnet nije povukao aviona, nego ga je razpolovijo. Razpao je na pola.

Jer i ako bi to bila istina, posle bi trebalo i sve satore sa plaze, jer su jim napravljeni iz delova aviona, prebaciti ili povuci prema magnetu, kad su ponovo sje*ali dugme!!!

Sammo malo pomislite...

Deswaldos напиша:
prvo, ja sam vec objasnio, da sam gledao kako su producenti rekli, da Desmond nije srusio aviona kad nije pritisnuo na dugme.

a drugo, i da bi to bila istina, magnet nije povukao aviona, nego ga je razpolovijo. Razpao je na pola.

Jer i ako bi to bila istina, posle bi trebalo i sve satore sa plaze, jer su jim napravljeni iz delova aviona, prebaciti ili povuci prema magnetu, kad su ponovo sje*ali dugme!!!

Sammo malo pomislite...
Продуцентите можат да кажат се, како маркетиншки трик...

А што доколку се во некој Тime Loop (Desmond е) и тоа што го завртеа клучот го привлече авионот.... па времето се врати назад на почетокот.... Цела цел е да издржат 108 дена, инаку од почеток?

+ нешто ми текна интересно.... дали тој едноокиот кажа дека станицата не работи со месеци....:placko: тогаш како Џулиет разговараше со тие Русите (или што и да беа) во Сибир

Da, interesantno. Ali jos interesantnij je (barem meni), da je ubijo onu drugu zensku, radije nego da budeju uhapseni. Znaci da sigurno ima neka velika tajna,...

диме напиша:
Можно е од авионот овие да се намерно качени на авионот и донесени на островот, зошто чудно е шо сите се поврзани меѓу себе. Можно е...
Дали ја приметивте нелогичноста во кажувањата на Бен?!
Мене сега ми текна со овој пост на некој начин...
Прво Бен му вика на Џек дека верува во Господ или како беше бидејќи два дена од кога дознал дека има тумор авион со спинален хирург паднал од небото..
А после тоа кога се врши операцијата Џек и вика на Џулиет-Ќе бев поимпресиониран од вас ако имавте хирург...и она му враќа-Ние имавме одличен хирург,неговото име беше Итан(ви текнува кој така?:))

Е сеа...да видиме логично...овие The Others имаат најмалку 100 луѓе на островот---кој логичен човек би го пратил својот хирург од тие 100 битни и помалку битни луѓе во шпионска опасна мисија каде што може да биде откриен (а и беше) кога е болен и му е потребна операција?
Има две можни страни
1.Грешка на продуцентите (не верувам дека толкав пропуст ќе направат)
2.Бен знаел уште пред да падне авионот дека Џек е на него...затоа и го испратил Итан бидејќи нели сите од The Others имаат посебна функција и му дал самоубиствена мисија на Итан бидејќи не бил веќе потребен,односно се надевал дека Џек ќе го заземе неговото место

Mac)) напиша:
Бен знаел уште пред да падне авионот дека Џек е на него...затоа и го испратил Итан бидејќи нели сите од The Others имаат посебна функција и му дал самоубиствена мисија на Итан бидејќи не бил веќе потребен,односно се надевал дека Џек ќе го заземе неговото место
Значи сепак можно е тоа Time loop на островот за кој кажував...

A, што е работата со децата?
Зошто ги земаат?

vecer e novata epizona na abc i edvaj cekam da ja gledam bila edna od najdobrite do sea. glaven lik ke bide lock i ke se doznaat mnogu raboti. pozdraF....... a i bravo za toj so kaza za dzon lok filozofot sea go ucam jas i gledam deka ima mnogu slicnosti so ovoj od serijata.:)

isto taka sakam da slusnam kako mislite deka ke zavrsi serijata???
jas se plasam bidejki producentite premnogu ja zapletkaja rabotata krajot da ne bide katastrofa..............cekam mislenja

abe ni samite producventi ne znaat vejke so ke bidi sledno mislam deka ja zapletkaja rabotata premnogu i na krajot ke ja opleskaat.sekoja cest za niF ako gresam

[mod]Користи ја опцијата „Измени” наместо да пишуваш еден под друг пост.
Скулгрл.[/mod]

ja mislam deka keja zavrsi so nekoja golema misterija za posle da napravaat film i od tamu da vadat pari a inace u 4 sezona se misli deka the others i ovie od avionot ke se sopjat za da se borat protiv pogolemo zlo so e toa ne e kazano ama producentite imaat kazano deka na ostrovot imalo i nekoja treta grupa i deka taa se naogala pod zemja i deka cel ostrov bil ispokopan so tuneli i drugi hatchovi za koi ne sme znaele

Абе не се филмајте нема да има никакви клонови. Ме мрзи да објаснувам сеа.

А еве еден потсетник за следните епизода што доаѓаат:

3x14 Expose (Paulo & Nikki sentric) - "The huge game-changer which is supposed to blow everyone's mind" - па најверојатно ќе биде една од најдобрите епизоди.

3x15 Left Behind (Kate centric)

3x16 One of Us (Juliet centric)

3x17 Catch-22 (Desmond centric) - ќе има тука и некои сцени надвор од островот во врска со жената на Desmond.

3x18 D.O.C (Jin and Sun centric) ќе се отркие мистеријата за бебето на Sun.

3x19 (Sawyer?)

3x20 (Jack?)

3x21 The Truth About Lying (Charlie centric) - Charlie умира во оваа епизода.

3x22 Snake in the Mailbox (Ben centric)

marko91 напиша:
Абе не се филмајте нема да има никакви клонови. Ме мрзи да објаснувам сеа.

А еве еден потсетник за следните епизода што доаѓаат:

3x14 Expose (Paulo & Nikki sentric) - "The huge game-changer which is supposed to blow everyone's mind" - па најверојатно ќе биде една од најдобрите епизоди.

3x15 Left Behind (Kate centric)

3x16 One of Us (Juliet centric)

3x17 Catch-22 (Desmond centric) - ќе има тука и некои сцени надвор од островот во врска со жената на Desmond.

3x18 D.O.C (Jin and Sun centric) ќе се отркие мистеријата за бебето на Sun.

3x19 (Sawyer?)

3x20 (Jack?)

3x21 The Truth About Lying (Charlie centric) - Charlie умира во оваа епизода.

3x22 Snake in the Mailbox (Ben centric)
Сеа Спајдер коа ќе види :pos:

Ja mislim da nema vise "hatchova" nego su ti, koje znamo, blaka. Ali ipak niko mi nije odgovorjo, ako zna koliko su zaradili sa Lost do sada. I nema da snimiju fil i teraju ljudi u bioskop, jer puno jih i ne gleda i nebi znali sta se desava na film,...
Ipak nisi trebao marko pisati za sve te epizode, ali hvala ti. Ja danas izlazim. Idemo na jednu party, tako da necu gledati u zivo, ali sutra ujutro mozete kod mene dobiti sigurne i ne fake torrente...

Димитар напиша:
...
+ нешто ми текна интересно.... дали тој едноокиот кажа дека станицата не работи со месеци....:placko: тогаш како Џулиет разговараше со тие Русите (или што и да беа) во Сибир

Кога се случи то? Не ми текнува ако можи да ме потсетите :).

Инаку утрешната епизода вервам дека ќе биди супер (барем така видов на promo клипчињата ).

Pa sigurno ce biti super, jer cemo saznati puno o Locke-u. A i ove poslednje su bile sve supper. Ja se samo nadam, da necemo oped dobiti vise novih pitanja, nego odgovora. I izvini Dime i ja se ne secam, kad je ono bilo,...
Ali jako me interesira, kako je Danielle prezivjela tako dugo, bez da bi ju iko spasio i sta je bilo sa onim tatom i deckom, koji su otisli sa brodom. The others jih sigurno nebi pustili, ako bi znali da mozeju da se sasiju i kazeju svima sta je bilo na ostrovu...

Mac)) напиша:
Сеа Спајдер коа ќе види :pos:
Абе дај не ме заебавај...да не ќе почнам да ронам солзи :uvo:
Нека си умре дечкото,Клер нека биде на сигурно....во претходната епизода сватив дека нема спас за него,шо да праиме...таа е:toe:
btw денешнава епизода ја очекував да биде со paulo и nikki...лок воопшто не ме интересира...ама ваљда интересна ќе биде чим дознаваме како станал инвалид:vozbud:

Deswaldos напиша:
...I izvini Dime i ja se ne secam, kad je ono bilo,...

Ако сфатив добро, мислам дека Димитар згреши. Ако мислеше на последната сцена од 2рата сезона, тие 2цата шо играа шах, зборваја португалски, значи се или португалци или бразилци а не руси, и тие и се јавија на женската на Desmont, а не на Juliet (двете глумици многу личат).

Deswaldos напиша:
...i sta je bilo sa onim tatom i deckom, koji su otisli sa brodom. The others jih sigurno nebi pustili, ako bi znali da mozeju da se sasiju i kazeju svima sta je bilo na ostrovu...

Но ти текнува дека Ben му се закани на Mike, и му рече да не ризикува и да се враќа зошто сите ќе дознаат дека уби две личности (Ana Lusia и Libby ).

abe toa so pisav za hatcovite go pisuva na forumi .plus veke e najaveno deka ke se snima film lost ne zboram ja raboti so gi izmisluvam. i daa za klonovi nema ja toa go rekov i prthodno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom