Deswaldos
Bob's your uncle!
tacno. I ja tako mislim. Nedostaju mi oni ¸prvi originalni likovi, koje smo svi zavoljeli. I tako je tuzno, jer jih je pola vec otislo ili pocrkalo. I straaasno me interisira, zasto je Locke bio invalid...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема везе кај виде дека е истата епизода?Оваа беше ретроспектива од повеќе епизоди до сега па имаше инсерти и од последната.thekillagorilla напиша:Aman be ovie na A1 pokazuvaat edna ista epizoda 2 pati :-(
Мене па ме нервира тоа по малце.Сакам да видам ново нешто а не да ме потсетуваат постојано.Сепак од време на време може да се покаже вака само да не биде пречесто.FLiX напиша:I jas taka znam, taka davaat pocesto i super e za da si se potsetis so se slucilo
Според мене најдобар сајт за серии е http://www.tv.com. Таму ќе најдиш поќе инфо за епизодите одколку на wikipedia. :salut:Mr.F напиша:И мене ме нервира, ама такви епизоди се 5 досега снимени. На wikipedia тоа го проверив, па добро е од време навреме да даваат
Исто мислење.Mac)) напиша:Ме нервира бидејќи внесуваат само нови и нови ликови како Елизабет у новава епизода...
Дај више бар еден лик да решат што како било со него па нека носат нови и бар една од 100000 мистери да решат а не да окапуваат цело време
И јас најчесто одам на www.tv.com како што и најчесто кај нив ги читам темите за лост каде што пронаоѓам многу интересни работи уште пред да даваат епизодите некои од нив многу работи ги погодуваат,инаку....епизодава од среда ја вадев вчера вечер и сега се вратив од школо....80% е,ама ја стопнав,вечер нека се дослимне дека овака ќе ми забавува се што работам на интернетот...диме напиша:Според мене најдобар сајт за серии е http://www.tv.com. Таму ќе најдиш поќе инфо за епизодите одколку на wikipedia. :salut:
Само мала поправка: новиот лик се вика Isabel, не Елизабет.![]()
Ma oni nisu mrtvi. Ne brini.DarkAvenger напиша:Pa redno bese da stavat i novi likovi vo serijata) ovie starite nekako pocnaa da izumiraat pa im se javilo deficit na likovi i sea aj ke stavame novi likovi..
tuku sea mi tekna..so se sluci so ovaa crnkinjata i belecot so bea maz i zena (zaboraviv kako se vikaat) ..da ne slucajno i oni umrea a jas da ne sum videl)
Deswaldos напиша:Ma oni nisu mrtvi. Ne brini.
Ja Lost ne gledam na tv, tako da neznam kako je sa reprizama. Ali mislim, da jih nema. Meni smetaju samo reklame, jer sasvim unisti pricu,...