LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Mesaja напиша:
Луѓе, има крај серијава, не се фолирајте, ко демек ќе имало 50 сезони... на крај сите ќе се разбудат у лабораторија.
Од кај пак тоа?
cf.gif

Како и да е...и да биде така и да биде различно,единствените излези од оваа манџа се малку и сите тие избори се глупи т.е. на нас гледачите нема да ни се допаднат:jaj:

Видете они сигорно имаат бомбастичен крај за серијава...
Бидејќи збориме за риал-лајф луѓе т.е. продуценти кои сакаат да успеат не смеаат да ја укакаат серијата со тапа крај бидејќи после никој нема да ги гледа и ќе ги бојкотираат

А иначе тотално се сложувам за тоа што го рекол другар му на Димитар :)
Бар едно нешто да решевме...Еве на пример коа ја најдоа храната фрлена со хеликоптери....Или кај се изгуби Patchy -човекот од камерата :(

Pa da, previse su usli u tu kao neku misteriju. Previse nas ostaviju, da lutamo u tami sta ce bit. !00 stvari necemo nikad saznati, a i ove ljubavne price previse su komplicirane. Prva sezona bila je najbolja, i pocetak druge, ali sa,...
Sad ima previse likova i nista novo nema. Ova 9 epizoda je bila jaaako dosadna, bez veze sam je cekao i skidao. Stavili su ju samo zbog toga, jer neznaju sta bi jos napravili. Sta me boli kurac za te tetovaze. Dobro aj, saznali smo sta je sa ljudima, ali ipak sam znao, da nisu mrtvi...
Bolje za njih, da je 10 bolja od 8,...

Конечно

Бар 1-та епизода од 3 сезона ја симнав.. ми останаа уште 23:zlo:

Пријателе ти останале уште 8 пошто толку има сега за сега (9 вкупно), 10-та се емитува на 28-ми

10 мислења избришав.Ај олабавете малку со коментари,барем дискутирајте за секоја епизода,да не се преплавува темава со безвезни коментари.
fw.gif

Абе пропуштив една епизода и сега скоро нисто не ми е јасно , во шпанските серии усте во втората епизода веднаш знаеш како ќе заврши

Mesaja напиша:
Луѓе, има крај серијава, не се фолирајте, ко демек ќе имало 50 сезони... на крај сите ќе се разбудат у лабораторија.

Decko, shto ti e sega na tebe, ozbilno?
Ke se razbudat u lab. ?
Kako prvo, NE E NAPISHANO SCENARIOTO DO KRAJ.
Kako vtoro, I da e, skoro do siguren sum deka ti nemash takva informacija kako ke zavrshi.. ti znaesh li shto znachi da znaesh kako ke zavrshi? Kolku pari i slichno ke izgubat? Zatoa.. pamet vo glava vo narednite postovi..

CT напиша:
Ke se razbudat u lab. ?
Kako vtoro, I da e, skoro do siguren sum deka ti nemash takva informacija kako ke zavrshi.. ti znaesh li shto znachi da znaesh kako ke zavrshi? Kolku pari i slichno ke izgubat? Zatoa.. pamet vo glava vo narednite postovi..
А не помисли дека ве ремети?:tapp:

Кој ремети бе... и јас ги имам гледано :)

BTW, би требало да очекуваме интересна епизода во четврток...
Комбе, нечија рака, пукање, средба со The Others, поларна мечка, една типка, која појма немам која е а се гушна со Сан...

Pa da, vidjet cemo kako i zasto, ali impak mislim da je Lost skerenuo sa puta i malo previse se zakompliciro... A gde si ti video cjelu 3. sezonu?!?!

Скулгрл напиша:
А не помисли дека ве ремети?:tapp:
Pa sta znam, svasta i svega se cuje oko Lost danas,...
Ja mislim da nema sanse, da je vec na dvd, jer nije ni snimljeno, i imao bi vec ja, da bi bilo,...
i ta zajebancija uopste nije smesna!!

nenam dali e veke pisano zaso mnogu e pisuvano ama dali se sekavate na kamenata noga so 4 prsti na krajot na vtora sezona nekoi vikaat deka so toa sakaat daprikazaat deka ostrovot bil del ot atlantida ama kako neznam i atlantida bi trebala da bide negde vo sredozemno more i dali ste slusnale kakov zvuk pravi maglata koga go zama lock i go ubi eko kako nekoj mehanizam ili sindziri da vlecat

CT напиша:
Ke se razbudat u lab. ?

Ја со сигурност кажуем од другар шо ја има цела трета крајна сезона дома, и тоа се дешава на крај, сеа ти дали ќе веруеш или не, ич не ме заболе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom