LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
iako ima novi , eden po eden ke se namalvat ima ramnoteza :) na se mislele :)

I kako sto rece P.Overdrive simnete si gi od net od abc hd tv i bez reklami staklo slika :)

ahaha, jako je jako, ali ipak i ovako, preko neta nije lose...
Staklo slika...:pos2:

Decki, koja tema ima najvise strana. Onaka, mnogu mislenja?

Pa kaj nas za nesto sto e mnogu cisto se vika stako :) neznam zosto ti e cudno toa :)

Tie koj sto ja napravile ovaa cudo od serija svaka im cast mnogu e interesna, a toa sto ja pravi mnogu interesna e toa sto nikogas ne se znae sto ke se sluci sledno (osven koga ke dadat reklami na A1 i kazat sto ke se sluci vo slednata epizoda) sakam da ukazam deka vakvi serii ne se pokazuvaat sekoj den navistina zakon:zver::zver:

PA INTERESANTNO JE!!!
Fala;)

ja sam sad video, da u sledeci epizodi imaju neki kombi, i sapsit ce Jack-a,...

Ако не се лажам, в четврток ќе не чека СУПЕР епизода [ 3x10 ].

"If you miss this episode, you won't know what everyone is talking about in the morning." - вели батето на рекламата на www.abc.com/primetime/lost.

********************** SPOILERS ***********************
Рекламата изгледа интересно. Ќе најдат Dharma комбе, ќе тргнат во потрага по Jack, и Kate и Saywer ќе се вратат во нивниот „камп”.
********************** SPOILERS ***********************

И НАЈВАЖНО, ОВАА ЕПИЗОДА ЌЕ БИДИ „Hurley-centric”, т.е. ќе има сеќавања на Hurley. Meне тие епизоди ми се најинтересни :).

Извори: www.tv.com, www.abc.com/primetime/lost

I mene isto! Koga zborat za Hurley.. i The Mental Institute.. bash me interesira Libby (plavata cura shto ideshe so Hurley, a ja POTEPA Michael).. od shto ustvari bila bolna ona? Mislam deka ne kazhaa do sega, a i bash me interesira shto e ako sum go propushtil.
Malce mi e EMO se toa okolu Jack & Kate, "We can't leave jack behind"..
Ne e realno. Da beshe RL, ke go ostavea, I plus ke bea gordi na sebe poshto se izvadile zhivi. IMHO!

CT напиша:
I mene isto! Koga zborat za Hurley.. i The Mental Institute.. bash me interesira Libby (plavata cura shto ideshe so Hurley, a ja POTEPA Michael).. od shto ustvari bila bolna ona? Mislam deka ne kazhaa do sega, a i bash me interesira shto e ako sum go propushtil.
Malce mi e EMO se toa okolu Jack & Kate, "We can't leave jack behind"..
Ne e realno. Da beshe RL, ke go ostavea, I plus ke bea gordi na sebe poshto se izvadile zhivi. IMHO!
За Libby се знае следното: :)

- беше во ментална институција заедно со Hugo, засега од непознати причини; [ сеќавање на Hugo ]
- му го подари бродот на Desmont, со кој тој се натпреваруваше на трката околу светот и со кој „заглави“ на остворот. [ сеќавање на Desmont 2x23 & 2x24 ]

И не можиш да речиш дека не е реално за Kate, и Jack. Стави се ти на нејзино место, некој твој пријател да е заробен и ти да можиш, но да неќиш да му помогниш, шо пријател си тогаш.

Haha, nista novo, ali mislim da i 10 nece biti nesto posebno, samo cemo mi tako misliti, jer vec 100 godina nismo vidjeli ovih drugih likova. Ja mislim da je Kate trudna,...

Deswaldos напиша:
Ja mislim da je Kate trudna,...

Ова твоја претпоставка или... ? :)

А и да е трудна веројатно нема да роди до крајот на серијата, зошто дејството е многу бавно. И Sun е трудна, но сеуште ништо не и се познава на стомакот. :)

Pa to ja mislim. Ako je muz od Sun napravio dete, kad nemoze da ima deca, posle je i Sawyer napravio dete! Garant...

A ovo je slika od Lars Ulrich, kad je bio dete...

Attachments

• novinh31.jpg
    novinh31.jpg
    2,7 KB · Прегледи: 64
диме напиша:
За Libby се знае следното: :)

- беше во ментална институција заедно со Hugo, засега од непознати причини; [ сеќавање на Hugo ]
- му го подари бродот на Desmont, со кој тој се натпреваруваше на трката околу светот и со кој „заглави“ на остворот. [ сеќавање на Desmont 2x23 & 2x24 ]

И не можиш да речиш дека не е реално за Kate, и Jack. Стави се ти на нејзино место, некој твој пријател да е заробен и ти да можиш, но да неќиш да му помогниш, шо пријател си тогаш.

Sakash da kazesh deka skroz e realno toa?
Dechko, da ne se lazheme. Kaj shto se gine.. nema mnogu hrabri.
Tuku aj nema vrska ,tvoe mislenje si e.. saka da se vrakja za nego, kao demek I'm-in-love.. a se dupi so James Ford? Nema gajle toa, taka?
Cmon!!

Tuku, ushte 3 dena do izlaganjeto na 10tata a?
Aj ke vidime deswaldos! Mozhda dobra ke bide??

Мораат да направат нешто за да ја вратат серијава во колосек... веќе скрос забегаа....

Ќе го цитирам еден другар исто љубител на серијава (беше):
другар ми напиша:
Пред 2-3 епизоди реков дека почна да личи на шпанска серија, сега го повлекувам зборот: полошо е!
Во шпанската серија, се случува нешто неизвесно и завршува епозодата. Наредната се решава тоа што се случило. Тука, се случува нешто неизвесно, завршува, и, во наредната епизода не се решава тоа, туку, се прави уште едно такво... неизвесно

Луѓе, има крај серијава, не се фолирајте, ко демек ќе имало 50 сезони... на крај сите ќе се разбудат у лабораторија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom