Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Libby се знае следното:CT напиша:I mene isto! Koga zborat za Hurley.. i The Mental Institute.. bash me interesira Libby (plavata cura shto ideshe so Hurley, a ja POTEPA Michael).. od shto ustvari bila bolna ona? Mislam deka ne kazhaa do sega, a i bash me interesira shto e ako sum go propushtil.
Malce mi e EMO se toa okolu Jack & Kate, "We can't leave jack behind"..
Ne e realno. Da beshe RL, ke go ostavea, I plus ke bea gordi na sebe poshto se izvadile zhivi. IMHO!
Deswaldos напиша:Ja mislim da je Kate trudna,...
диме напиша:За Libby се знае следното:
- беше во ментална институција заедно со Hugo, засега од непознати причини; [ сеќавање на Hugo ]
- му го подари бродот на Desmont, со кој тој се натпреваруваше на трката околу светот и со кој „заглави“ на остворот. [ сеќавање на Desmont 2x23 & 2x24 ]
И не можиш да речиш дека не е реално за Kate, и Jack. Стави се ти на нејзино место, некој твој пријател да е заробен и ти да можиш, но да неќиш да му помогниш, шо пријател си тогаш.
CT напиша:I'm-in-love.. a se dupi so James Ford? Nema gajle toa, taka?
Cmon!!
другар ми напиша:Пред 2-3 епизоди реков дека почна да личи на шпанска серија, сега го повлекувам зборот: полошо е!
Во шпанската серија, се случува нешто неизвесно и завршува епозодата. Наредната се решава тоа што се случило. Тука, се случува нешто неизвесно, завршува, и, во наредната епизода не се решава тоа, туку, се прави уште едно такво... неизвесно