LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Naomi.. kako shto znaeme ja pratila Penny i nejziniot boat. No ispagja deka nema vrska od ova, zoshto Penny ne znae za ova. What the fuck?

Vaka, poslednata epizoda, pochetokot: Jack ide vo kapela. NIKOJ NE SE POJAVUVA. Koj mozhe da e mrtov? Ako e Ben, ima seushte sledbenici , premnogu e vazhen za da ne dojde nikoj. (btw, shto se desi so ostnatite Others? Ne umrea site.)
Ako e Sawyer, ke dojdeshe Kate, siguren sum.
Ako e John? Kate ke dojdeshe pak, da pretpostavime ne e John. Koj mozhe da e? Bilo koj od Losties da beshe ke dojdeshe Kate. Nekoj nadvor od losties e shto go znaat dvajcata. KOJ(a)!?!?!?
Dodavajte mislenja, mi se prispa.

**** NE FUNKCIONIRA, NE GO SOBIRASHE CEL POST VO 1.. EBATE!

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Дефинитивно иднина. Еве го дел од муабетот меѓу Jack и Kate од последната сцена од 3x23:

01: Jack: I've been flying a lot. The Golden passes they gave us. I'm using them. Every friday night I fly from L.A. to Tokyo or ... or Sydney. And then I get off and I... have a drink and I fly home.
02: Kate: Why?
03: Jack: Because I want it to crash Kate.
...
...
04: Jack: ... Every little bump we hit or... I actualy close my eyes and I pray that I can get back.
05: Kate: This is not gonna change.
06: Jack: No, I'm sick of lying. We've made a mistake.
07: Kate: I have to go. He's gonna be wondering where I am...

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
08: Jack: We were not supposed to leave.
09: Kate: Yes we were. Goodbye Jack.

*** Од 01 се гледа дека по спасувањето Oceanic му имаат дадено Golden passes, за да можат free кога сакаат да летаат со нивните авиони. Нешто како извинување од команијата за срушувањето на авионот.
*** Од 01, 02, 03 и 04 се гледа дека Jack ги користи тие Golden Passes секој петок и дека сака повторно да падни на островот заради некоја засега непозната причина.
*** Од 06 гледаме дека Jack а можи и Kate нешто лажат или кријат. Можи имаат тајна врска а сега Kate можи е мажена. Во 07 тој "He" мислам дека е Sawyer (мое мислење).

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
CT напиша:
Vaka, tatko mu e zhiv na dzek koga ima brada, a na krajot ima ista identichna brada.

....

Znachi site znaat za 815. E sega koga ide da zema apchinja, gi zema pod recept na tatko mu (Definitivno e zhiv, taa vika "ke se javam kaj tatko ti")
Мислам дека татко му на Jack е мртов. А за аптекарката: сигурно има на рецептата некој телефонски број од болницата од ординацијата и сл. Не знам како се рецептите во USA. И тој ја лажи дека рецептата е од татко му. Рецаптата е од него, но зошто тој не можи самиот да си напише тој лажи дека е од татко му.

Мислам дека кога на 2 пати се спомна татако му на Jack во тие flash - ови: во аптеката и во болницата (кога Jack рече, викни го од горе татко ми и ќе видиш дека тој е повеќе пијан од мене), се спомна само за да не се насети се до крајот на епизодата дека се работи за иднината, а не за минатото како во претходните епизоди.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
и јас се двоумев измеѓу Лок енд Бен ама изгледа Сојер ќе биди....ви текнува степски вук, сам...има пак изигравано нешо во иднина па со сите ќе да е искаран па затоа никој не се појавува на погребот...иако најмалку пчекувам дека е тој МОРА да е сојер, инаќе шо вели Диме некој мораше да се појави на погребот...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Што пишеше на весникот на Џек....

The body of John Lantham of New York was found shortly after 4 am in the 4300 block of Grand Avenue. Ted Worden, a doorman at the Tower Lofts complex, heard loud noises coming from the victim's loft. Concerned for tenants' safety, he entered the loft and found the body hanging from a beam in the living room. According to Jaime Ortiz, a police spokesman, the incident was deemed a suicide after medical tests. Latham (sic) is survived by one teenaged son. Memorial services will be held at the Hoffs-Drawlar Funeral Home tomorrow evening.
Кој е John Lantham хм.....

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Mислам дека аптекарката е убиецот.

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
******************* SPOILERS *******************
** The show will be taking a whole other direction and this was made clear by the last 5 minutes of Through The Looking Glass.
** It has been confirmed that Season 4 will contain flashbacks and flash-forwards.
** Rescue wouldn't necessarily mean the end of the show.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А знаете дека можеби и Дезмонт ќе загини, ви текнува кога му рече на Чарли ти предвидувам само за тебе можеби дека јас треба да ти го завземам местото.Па нели Чарли со сила самиот се задржа во "собата" за да умре.

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Joey напиша:
А знаете дека можеби и Дезмонт ќе загини, ви текнува кога му рече на Чарли ти предвидувам само за тебе можеби дека јас треба да ти го завземам местото.Па нели Чарли со сила самиот се задржа во "собата" за да умре.
Не. Нели Desmont секогаш се обидуваше да го спаси Charlie. Е овој пат тој доби визија дека Charlie ќе умри и тие ќе бидат спасени. Зато Desmont овој пат му кажа на Charlie дека мора да умри и дека овој пат нема да го спаси, за да можат овие да се спасат. (мислеше дека ако се измени еден настан „смртта на Charlie” се ризикува да се изменат сите понатамошни настани „можи нема да ги спасат”.

Е арно ама, ко дојде Charlie да скокни во вода, тогаш Desmont помисли дека наместо Charlie тој можи да скокни и да го притисни дугмето шо требаше Charlie да го притисни, и дека ќе успее да се спаси и така и Charlie ќе остане жив. И зато го излажа Charlie дека можи тој треба да умри. Ама Charlie го сфати и зато се случи то шо се случи.

Dimitar напиша:
Кој е John Lantham хм.....
Можи некој од овие шо треба да дојдат од бродот за да ги спасат ?! :)

J

JohnnyMass

Гостин
Hellooo, people !!!!!!!:helou:
Ја се извињавам шо малку каснам ама како да мозгам за LOST кога бев на екскурзија ?!?!?
Како прво ова беше дефинитивно најдобра епизода од 3 сезона, а сега кој шо сака нека збори и нека проба да ме демантира...
Се согласувам со теоријата дека сега овие гадови од продуценти ќе даваат флаш-форварди пошто сакаат LOST да потрае уше неколку сезони (укупно 6, досега) и нели исцрпеа доста причи за тоа кој како стигнал на островот и што бил пред летот 815.Затоа и имавме некои глупи епизоди, н.пр. за Пауло, Џин, Сан итн.
Е сеа за тоа овие флашови дали се вo past или future.Давам 1000 евра дека тоа беше иднината, а овие гадови продуцентски го дадоа татко му на Џек на тој збунувачки начин само за да се думаме 8 месеци.Убаво покажуе Џек нагоре додека му збори на докторот, а фала Богу е и малку поднапиен па прича глупости.Исто и за рецептот (па маму му ебем кој не може да го фалсификуе потписот на татка си и BTW бројот е 100% непостоечки)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
JohnnyMass напиша:
Исто и за рецептот (па маму му ебем кој не може да го фалсификуе потписот на татка си и BTW бројот е 100% непостоечки)
Ептен се согласувам со тебе.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Па што сме запнале и ние дека е некој од досегашниве ликови...можеби ќе има некој нов главен лик, мора да се зголеми ''екипажот'', па неколку од главните ликови умреа мора да има нови, нели?
хм... несакам да читам спојлери мора да има нешто за тоа кој е овај John Lantham лост форумите... (Џон=Џејкоб ноооо не ми се верва е кој е гад демит???)

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Luge so pojke citam na forumov se pojke me bunite Heh

Kajgana Shop

На врв Bottom