LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
J

JohnnyMass

Гостин
И кој е John Lantham ??????
Прво мислев дека се работи за Sawyer нели Џек му рече на попот кога овој го праша "Friend or Family?" Џек одговори "Neither" (а, нели во сезона 2 имаше едeн дијалог меѓу нив двајца)
Јаck: "Why are you telling me this?"
Sawyer: "Couse you the closest man to friend for me"
Сума-сумаре фамилија не се, а нити па пријатели.
Кога на форумов го видов писмото кај што се чита Јо..atham одма помислив на Јоhnatam или попознат како Јаcob (сцената кога Бен му објаснува на Locke зошто не мoжe да оди кај Jacob)
E сега ЈБГ то је то...За ова немам поквалитетно објаснување.Сигурно кога овие од бродот кога го освоиле островот ги депортирале сите па и Џејкоб.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
jove_bt напиша:
Па што сме запнале и ние дека е некој од досегашниве ликови...можеби ќе има некој нов главен лик, мора да се зголеми ''екипажот'', па неколку од главните ликови умреа мора да има нови, нели?
хм... несакам да читам спојлери мора да има нешто за тоа кој е овај John Lantham лост форумите... (Џон=Џејкоб ноооо не ми се верва е кој е гад демит???)
JohnnyMass напиша:
И кој е John Lantham ??????
Прво мислев дека се работи за Sawyer нели Џек му рече на попот кога овој го праша "Friend or Family?" Џек одговори "Neither" (а, нели во сезона 2 имаше едeн дијалог меѓу нив двајца)
Јаck: "Why are you telling me this?"
Sawyer: "Couse you the closest man to friend for me"
Сума-сумаре фамилија не се, а нити па пријатели.
Кога на форумов го видов писмото кај што се чита Јо..atham одма помислив на Јоhnatam или попознат како Јаcob (сцената кога Бен му објаснува на Locke зошто не мoжe да оди кај Jacob)
E сега ЈБГ то је то...За ова немам поквалитетно објаснување.Сигурно кога овие од бродот кога го освоиле островот ги депортирале сите па и Џејкоб.
my man :) ама сепак не ќе да е ни тој сепак мислам некој нов лик дека ќе биди..

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
А можда и Бен е у право... да не се накотат од тој бродот 100 војници или шо ти знам и све да потепаат...

J

JohnnyMass

Гостин
Па како го погледна Џек кога му рече "You don't know what are you doing" мислам дека ќе има hell of a fight на островот меѓу овие морнарите од бродот и Изгубените кои ќе се здружат со Others.

J

JohnnyMass

Гостин
jove_bt напиша:
my man :) ама сепак не ќе да е ни тој сепак мислам некој нов лик дека ќе биди..
Секој има право на свое мислење (ова ептен демократски звучи нели?:pos2:)А има ли некој кој ќе се сложи со мене?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
JohnnyMass напиша:
Па како го погледна Џек кога му рече "You don't know what are you doing" мислам дека ќе има hell of a fight на островот меѓу овие морнарите од бродот и Изгубените кои ќе се здружат со Others.
Па јас и претходно објаснив дека за Лок да го направи тоа, сигурно откога стана од масовната гробница, поминал од кај Џејкоб за да си поприкажат...И овој му ја кажал актуелната ситуација... :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
JohnnyMass напиша:
Hellooo, people !!!!!!!:helou:
Ја се извињавам шо малку каснам ама како да мозгам за LOST кога бев на екскурзија ?!?!?
Како прво ова беше дефинитивно најдобра епизода од 3 сезона, а сега кој шо сака нека збори и нека проба да ме демантира...
Се согласувам со теоријата дека сега овие гадови од продуценти ќе даваат флаш-форварди пошто сакаат LOST да потрае уше неколку сезони (укупно 6, досега) и нели исцрпеа доста причи за тоа кој како стигнал на островот и што бил пред летот 815.Затоа и имавме некои глупи епизоди, н.пр. за Пауло, Џин, Сан итн.
Е сеа за тоа овие флашови дали се вo past или future.Давам 1000 евра дека тоа беше иднината, а овие гадови продуцентски го дадоа татко му на Џек на тој збунувачки начин само за да се думаме 8 месеци.Убаво покажуе Џек нагоре додека му збори на докторот, а фала Богу е и малку поднапиен па прича глупости.Исто и за рецептот (па маму му ебем кој не може да го фалсификуе потписот на татка си и BTW бројот е 100% непостоечки)
Tвое мислење кое за неколку работи не се сложувам,епизодава беше многу разочарувачка со оглед на тоа што продуцентите рекоа дека ќе се збори цело лето а само две прашања ме заинтересираа нешто повеќе и тие се дали тие што ќе дојдат се навистина лоши или Бен го лаже на Џек и дали татко му на Џек е жив или тоа го збори Џек бидејќи е поднапиен или ватевр....а се друго во епизодата ми беше досадно...одпочеток сите знаеа дека Џин и компанија ќе се спасат,Чарли ќе умре,Бен ќе се сретне со Д Лостис и немаше некои посебни изненадувања.Второ,глупите епизоди кои ги збориш ти можеш да ги наречеш затоа некои епизоди ми беа глупи,а не затоа имавме некои глупи епизоди,бидејќи епизодата на Ники и Пауло беше прекрасна според некој,но за жал од антифановите на овие ликови тие беа убиени,за Џин и Сан немам што да зборам,и мене не ми се допаднаа....Така :smir:

T

tino097

Гостин
јас мислам дека продуцентите везе немаат шо понатаму, оставаат по форуми, сајтови хинтој ова она, и на крај ќе одберат да го снимат она што најмалце се споменувало од посетителите како можност за финиширање на серијава.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
tino097 напиша:
јас мислам дека продуцентите везе немаат шо понатаму, оставаат по форуми, сајтови хинтој ова она, и на крај ќе одберат да го снимат она што најмалце се споменувало од посетителите како можност за финиширање на серијава.
Абе тие не ја мислат сега приказната, таа си е смислена од почеток

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ама од почеток се планираше Lost да има три сезони како што знам...така да сеа врска немаат :pos:

J

JohnnyMass

Гостин
СпаЈдеР напиша:
Tвое мислење кое за неколку работи не се сложувам,епизодава беше многу разочарувачка со оглед на тоа што продуцентите рекоа дека ќе се збори цело лето а само две прашања ме заинтересираа нешто повеќе и тие се дали тие што ќе дојдат се навистина лоши или Бен го лаже на Џек и дали татко му на Џек е жив или тоа го збори Џек бидејќи е поднапиен или ватевр....а се друго во епизодата ми беше досадно...одпочеток сите знаеа дека Џин и компанија ќе се спасат,Чарли ќе умре,Бен ќе се сретне со Д Лостис и немаше некои посебни изненадувања.Второ,глупите епизоди кои ги збориш ти можеш да ги наречеш затоа некои епизоди ми беа глупи,а не затоа имавме некои глупи епизоди,бидејќи епизодата на Ники и Пауло беше прекрасна според некој,но за жал од антифановите на овие ликови тие беа убиени,за Џин и Сан немам што да зборам,и мене не ми се допаднаа....Така :smir:
Се разбира имаш свој вкус за серијата и како и секој од нас овдека, само ај да погледнаме што мисли пошроката публика.

http://www.imdb.com/title/tt1004798/

J

JohnnyMass

Гостин
Mac)) напиша:
Ама од почеток се планираше Lost да има три сезони како што знам...така да сеа врска немаат :pos:
Да, да овие продуцентски цигани не знаеле колку уствари серијава ќе биде гледана, па смислиле прикаска за само 3 сезони.Е сега финтата е што тоа книгиче го измениле и прошириле "малку" со уште неколку интересни и глупи моменти и ќе не држат у неизвесност да :tv: се до крај (надајмо се уште само 3 сезони)

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
tino097 напиша:
Od Lost theories mislenjava, a? :)
Inache, mozhno e. Seriously.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
JohnnyMass напиша:
Се разбира имаш свој вкус за серијата и како и секој од нас овдека, само ај да погледнаме што мисли пошроката публика.

http://www.imdb.com/title/tt1004798/
А кој друг би идел на странава(зборам за епизодите на лост) ако не обожавателите на Лост?....Во претходниот пост напишав,епизодата на Ники и Пауло беше прекрасна според мене,и навистина добро глумеа,посебно Пауло кој се докажа во 300,но ете истиве фанови кои и дале 9,6 на through the looking glas(која патем излезе едвај пред една недела,очекуваш рејтингот уште на почетокот да биде мал?) ги убија и ликовите на Ники и Пауло.....ме нервираат фановите на сериите кои било колку лоша или разочарувачка да е епизодата ја оценуваат со 10 бидејќи нормално,се фанови на серијата....гет а лајф,оценувајте вистински а не на секоја епизода давате чисти десетки.......иако е мој вкус што дадов 5 од 10,јас да бев најголемиот фрик фан на лост,на оваа епизода не би и дал повеќе од 8 :smir:

И уште нешто,последните епизоди обично се најдобрите т.е. епизодите кои развиваат најмногу и најинтересни и најзачудувачки прашања без одговори кои ќе те држат во неизвеснот 8 месеци.... мислам дека имаше подобри епизоди сезонава(иако целосната слика и не е баш најсјајна)и дека последнава епизода воопшто не ми личеше на еnd season's episode

Kajgana Shop

На врв Bottom