LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Зошто лоша.. ок, еве, не лоша, ама не толку добра како претходните.. повеќето од работите што беа презентирани како нови ги знаев, веќе имав поврзано некои работи. Единствен нов момент беше Jacob, другото (Roger "Workman" = татко му на Ben; приказната за тоа како Ben не бил роден на островот; постоење на трета група - The Hostiles/Natives; итн итн) ми беше горе-доле познато.

Недовршена - на почетокот има една сцена со The Losties, кога Sawyer им ја пушта лентата на сите.. и толку. Во цела епизода нема ништо повеќе за нив. Многу подобро ќе беше воопшто да го немаше тој дел, да се остави за наредната епизода.

Уште се надевам дека финалето ќе биде добро.. сепак, треба да ме држи заинтересиран до наредната година.

Се надевам дека на крај, не очекува никој дека ќе има некое конечно решение, дека ќе се разјаснат сите нешта.
Тоа е убавината на серијата има безброј можни интерпретации и се остава на секој да си верува во она кое го сака.
Не би сакал да биде некое клише, како сите се мртви, па ова е чистилиште или, постои таква и таква специфична карактеристика на островот која влијае врз промените.
Не, поубаво е вака кога многу различни фактори се во игра, а ни самите автори не знаат кое објаснувањето е.

Леле оваа Lost3х20 епизода беше лудница...Посебно интересно за мене беше појавувањето или непојавувањето на Jacob.Дали уопште постои Jacob?Знам дека имаше неколку постови од поодамна за тоа кој е Jacob...али сега кога дојдовме до моментот To Be or Not To Be искача дека овој Бен е психопат (ма, ајде бе човекот си го уби својот татко ладнокрвно, целиот свој камп и она девојчето со дрвените лутки) или пак сценаристите ни отворија уште една загатка - како тоа Jacob го "нема".Како и да е да се надамо дека ќе дознаеме брзо и дека чичко Locke ќе се спаси...некако.....
icon_lost_16.gif

Можно ли е ова да биде као некојси паралелен свет? Као и оние авиони што ги снамува у Бермудскиот Триаголник завршуваат у вакво некое место? Пошто, нели таа жената кажа дека го нашле авионот и сите се мртви или нешто такво?

Простете, али ја само што почнав да ги гледам серииве и не ми е све јасно

Можно е и ја имам слично мислење.Врати се неколку страни назад и најди го мојот пост, ако те интересира мојата теорија.

абе јакоб уствари се појавува кога ке осветли лок со сијалицата и нели камерата брзо се менува се гледа фигурата не јакоб побарајте низ интернет не се секавам каде бесе му беше изваден и ликот на глумецот

Kolku dobra epizoda luge, gledajte ja 20ka ODMAAAAA!

1. Кажете шо се случува во 20 епизода:)
2. Кажете зошто неможам да ги спуштам торентиве :( А имам програма иТоррент мислам се вика :) хеее

дај некој нека каже кај се гледа таа фацата на тој џакоб илинека дае слика

illusion.jpg

Џејкоб или Јаков, не Џакоб.
Не ви личи на Locke со коса? :)

Плус, Locke не е мртов - Ben го застрела на местото каде што би требало да му биде левиот бубрег.. кој, нели, веќе го нема :)

No way!!!

Стварно личи на Locke! Ме интересира дали ќе има некој посебен твист ради ова или само е случајност што го употребиле истиот глумец

Кажете кои умреа досега? Не ги имам гледано сите епизоди само 1 и 2 сезона ги имам :)

гад демит what happened in thA house???!?!??!?!?! Да не беше Дејвид Коперфилд присутен луѓе што летаа::???? :)

pozdraFFF....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom