Овердрајв
Модератор
- Член од
- 5 ноември 2005
- Мислења
- 4.255
- Поени од реакции
- 570
Зошто лоша.. ок, еве, не лоша, ама не толку добра како претходните.. повеќето од работите што беа презентирани како нови ги знаев, веќе имав поврзано некои работи. Единствен нов момент беше Jacob, другото (Roger "Workman" = татко му на Ben; приказната за тоа како Ben не бил роден на островот; постоење на трета група - The Hostiles/Natives; итн итн) ми беше горе-доле познато.
Недовршена - на почетокот има една сцена со The Losties, кога Sawyer им ја пушта лентата на сите.. и толку. Во цела епизода нема ништо повеќе за нив. Многу подобро ќе беше воопшто да го немаше тој дел, да се остави за наредната епизода.
Уште се надевам дека финалето ќе биде добро.. сепак, треба да ме држи заинтересиран до наредната година.
Недовршена - на почетокот има една сцена со The Losties, кога Sawyer им ја пушта лентата на сите.. и толку. Во цела епизода нема ништо повеќе за нив. Многу подобро ќе беше воопшто да го немаше тој дел, да се остави за наредната епизода.
Уште се надевам дека финалето ќе биде добро.. сепак, треба да ме држи заинтересиран до наредната година.