LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
Член од
28 јуни 2006
Мислења
65
Поени од реакции
1
абе луге кој до кај има гледано??? Јас сум стигнат до 18 епизода о 3 сезона, сега ја тргам 19 по трет пат и никако да ја погодам се се некои претходни епизоди а под името 19 (the brig) , ај мози ке имам срека вецерва да ја гледам.
а прочитав во погорните постови (не ми текнува од кој беше) дека наводно сите овие на островот се во пеколот , за оваа работа и јас имам нешто такво слушнато ама треба да поцекаме и да видиме. Се се плашам на крајот да не излези некоја тешка глупост па сите да се разочараме.....

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
луге дајте линк од 20тата епизода излезе ја од кај што си ги симнувам нешто серверот не им работи само глејте да не е торент фала однапред

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Можам да кажам дека 3x20 е многу добра епизода. Исто така гледав и promo за наредната, и таа изгледа многу добро.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ме фасцинира серијава...у курац! Ја мрзев на почеток...

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
STVARNO SE IZGUBI NARODOV SO SE NIV

PA AJ I JA DA KAZAM ZA LOST NESTO :) NE DEKA NE JA GLEDAV NAPROTIV SE UTEPAV OD SLEDENJE NE PROPUSTAV AMA SEA NESTO MI IZBLEDE POSO JA GLEDAV I PRED DA POCNE 2 SEZONA I SEA MI E MALCE DOSADNA AMA AJ AKO NASAVA TEL. JA OTKUPI 3 SEZONA KE BIDE TOP AMA NE VERUVAM INACE LOST KAKO SERIJA E PROGLASENA ZA NAJSAKAAPA REALIZIRANA SERIJA I NAJ GLEDANA VO SVETOTO O RUSI SVETSKI REKORDI VO SITE POGLEDI TAKA DA ZAKON E SE NEMA NEGATIVA ZA SERIJAVA :) A DA ZA SITE SO NE ZNAAT LOST IMA SAMO 5 SEZONI A SE OCEKUVASE 8 SEZONI NO BRAKATA SO JA REZIRAAT SE SKARALE NA KRAJOT OD 3 SEZONA NA SRED SNIMANJE I REKLE NEMA DALJE OD 5 TAKA DA SORRY ZA SITE SI GI RAZOCARAV :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Кртот... Па ме разочара :(
Крт знам дека си нов, но, има едно најважно правило на форумов.... пред да постираш: ЧИТАЈ!

на минатата страна имаме пишано дека има 5 сезони (значи уште 2) од кои една во 2008 и една во 2009
Извини што те разочарав другарче, но веќе знаеме :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
20тата, споредена со претходните, е.. лоша. Некако празна, незавршена е.. и аман, Locke ли..? =/

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
P.Overdrive напиша:
20тата, споредена со претходните, е.. лоша. Некако празна, незавршена е.. и аман, Locke ли..? =/
Баш ме интересира што празно виде/почуствува во неа. Се дадоа информации повеќе од било која претходна.
За незавршена? Па сериски е:)

Лок да не мислиш дека нема пак да го видиме?

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
И мене ми се допадна... имаше многу информации кои беа доволно вредни за да остане интересна серијата :smir:

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Димитар напиша:
Кртот... Па ме разочара :(
Крт знам дека си нов, но, има едно најважно правило на форумов.... пред да постираш: ЧИТАЈ!

на минатата страна имаме пишано дека има 5 сезони (значи уште 2) од кои една во 2008 и една во 2009
Извини што те разочарав другарче, но веќе знаеме :)
На претходната страна пиши дека 100% ќе има уште 3 сезони по 16 епизоди 3x16 = 48. :) Ќе се емитуваат вака:

4 сезона = јануари - мај 2008
5 сезона = јануари - мај 2009
6 сезона = јануари - мај 2010

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Диме... или така :) во секој случај, знаеме дека нема да се 8 сезони :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
za Кој е 20тата денес треба да се доземи ја немам гледано?

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Ја тек сеа седнав по прв пат да ја гледам серијава, со 20-та епизода. Само фацата на тој Бен ме ежи, психопата! Таман летово, откако ќе заврши сезонава, ќе го даваат сите прошли епизоди за да можам да дојдам у тек малку.

Член од
8 мај 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Серијава е луда, сега и јас ја гледав 20 епизода од 3 сезона, и дојдов до заклучок дека се повеќе и повеќе се заплеткува фабулава!!!
Со оглед на тоа дека официјално е изјавено дека ќе се снимаат уште 3 но преполовени сезони, ја не знам стварно дали ќе има време секоја сплетка убаво да им се објасни и разглаби на гледачите.....
Но, како и да е, причата е повеќе од одлична е невидено многу те држи во неизвесност.
И дефинитивно едно големо БРАВОС за добрата режија и неповторливото сценарио.....
Нека ми бидат поздравени сите фанови на ЛОСТ!!!!!:salut:

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Jao boze, nemogu da sacekam sledeca epizoda. Nesto sam cit o Lost, ali ljudi u glavnom lupaju gluposti. Gledao sam fil 300 i igra glumac, koji igra Paula u Lost. I na pocetku, kad sam saznao, da je tatko od Ben Roger, pomislio sam na onog Roger Work Man, kojeg su pronasli u KOMBE :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom