- Член од
- 28 јуни 2006
- Мислења
- 65
- Поени од реакции
- 1
абе луге кој до кај има гледано??? Јас сум стигнат до 18 епизода о 3 сезона, сега ја тргам 19 по трет пат и никако да ја погодам се се некои претходни епизоди а под името 19 (the brig) , ај мози ке имам срека вецерва да ја гледам.
а прочитав во погорните постови (не ми текнува од кој беше) дека наводно сите овие на островот се во пеколот , за оваа работа и јас имам нешто такво слушнато ама треба да поцекаме и да видиме. Се се плашам на крајот да не излези некоја тешка глупост па сите да се разочараме.....
а прочитав во погорните постови (не ми текнува од кој беше) дека наводно сите овие на островот се во пеколот , за оваа работа и јас имам нешто такво слушнато ама треба да поцекаме и да видиме. Се се плашам на крајот да не излези некоја тешка глупост па сите да се разочараме.....
NE DEKA NE JA GLEDAV NAPROTIV SE UTEPAV OD SLEDENJE NE PROPUSTAV AMA SEA NESTO MI IZBLEDE POSO JA GLEDAV I PRED DA POCNE 2 SEZONA I SEA MI E MALCE DOSADNA AMA AJ AKO NASAVA TEL. JA OTKUPI 3 SEZONA KE BIDE TOP AMA NE VERUVAM INACE LOST KAKO SERIJA E PROGLASENA ZA NAJSAKAAPA REALIZIRANA SERIJA I NAJ GLEDANA VO SVETOTO O RUSI SVETSKI REKORDI VO SITE POGLEDI TAKA DA ZAKON E SE NEMA NEGATIVA ZA SERIJAVA