LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
СпаЈдеР напиша:
Види на www.tv.com во cast,или пак види во епизодата ники не е пишана како гест стар + тоа што би им била поентата на тие што го прават филмот да вметнат два карактери и во истата епизода да ги убијат?За да потрошат уште една епизода онака да се булиме за џабе у телевизорот?....не знам што ме тера да верувам дека ники е жива...сепак надежда последна умира :smir:

П.С.Епа токму така де,телото на ники би требало да биде сеуште таму кога ќе продолжат да се караат тие другите две стриптизерки со кобра...бидејќи ќе испадне дека телото само исчезнало,тоа сакав да го кажам..:toe:
Абе Спајдер, оваа епизода на Lost почнува со сцени од снимањето на епизода од друга (австралиска) серија, во која Ники е актерка. Ја убива тој главниот од таа серија, режисерот вика "Cut", Ники (ко секоја друга актерка) си станува и излегува од сетот. Девојка му е на режисерот, и нели после дознаваме дека била со него заради дијамантите, итн итн..

Него, WTF моментот на крајот.. леле леле леле.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
P.Overdrive напиша:
Абе Спајдер, оваа епизода на Lost почнува со сцени од снимањето на епизода од друга (австралиска) серија, во која Ники е актерка. Ја убива тој главниот од таа серија, режисерот вика "Cut", Ники (ко секоја друга актерка) си станува и излегува од сетот. Девојка му е на режисерот, и нели после дознаваме дека била со него заради дијамантите, итн итн..

Tи ме свати што сакав да кажам?...Ах...знам дека лошо објаснувам,ама ова што го пишуваш најмалце сакав да го посочам:smir:

Сакав да кажам дека Ники во Австралиската серија е гест стар и ја убиваат...ама додека се во собата викаат кат и ники тука ја завршена улогата во таа серија,нештото што не ми чини е дека сцената сеуште се одвива во таа соба...нели?И ники треба уште некое време да полежи на подот додека кобра не одлучи да го скрие телото или нешто...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Абе спајдерчо што има врска тоа.... наредна сцена им била Ники во најлонска вреќа ја фрлаат во морето

Член од
31 март 2007
Мислења
66
Поени од реакции
0
serijata e mnogu dobra no ponekogas dosadna zasto ima mnogu zapleti

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
convict напиша:
Мислам дека баш то ја прај толку интересна. Шо ако немаше заплети? Тогаш немаше шо да е мистериозно, интересно, ... Едноставно ќе беше досадно.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
convict напиша:
:ban?:lol, па баш заради тоа е интересна серијата, ако не беше со заплети, немаше да биде ни таква драма... "btw" што сакаш ти, акција само. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
14 епизода ми го еба денот буквално......АААААААААААААААА

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
P.Overdrive напиша:

да овер ај комплитли агри уит ју ...ти ебам сценаристи ти ебам

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Crazy P0Y0L напиша:
14 епизода ми го еба денот буквално......АААААААААААААААА
од која сезона ? :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
прва.....
ТРЕТА море ТРЕТА уште и прашвиш *плаче за убавата цура*

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Zakon serija.. vo IMDB gi ima vo cast of characters i nikki i paulo, i duri i vo narednite serii.. neshto kazhuva toa!

Inache, kolku e samo povrzana serijata so se!! Se e logichno! Koga sawyer cita Agata Kristi.. istiot zaplet sto go ima na ostrovot, go ima na knigata.. nenormalno e dobro, nenormalno!!!!!!!!!!!!

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.402
Поени од реакции
590
Nisto ne se desava slucajno na ostrovot , duri i najmalite raboti koi izgledaat bezznacajno , imaat svoja pozadina !
Na primer vo poslednata epizoda, koga pajacite doagjaat vednas na povikot na zenkata pajak (t.e go cuvstvuvaat nejziniot miris ) . Na prv pogled nisto nevoobicaeno , ama kako za minutka se sobraa site pajaci od ostrovot , a baska ako zaprimetite vo pozadina se slusa zvukot na Cudovisteto "Monster" .
Ili , od prvata sezona , koga Valt cita strip koj go nasol , a vo stripot ima bela polarna mecka , uste istiot den se pojavuva polarna mecka na ostrovot .
Ili ,nekoi od najzagrozenite fanovi na Lost uspeale i da go desifriraat sepotenjeto so se javuva vo djunglata . Toa da ti bile The others koi megju sebe komuniciraat .

Член од
26 јануари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
3
Јас мислам дека сите тие „илузии” е тоа чудовиштето, што личи на чад. Изгледа има способност да зема облици на вистински луѓе...

Kajgana Shop

На врв Bottom