LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
jove_bt напиша:
vecer e novata epizona na abc i edvaj cekam da ja gledam bila edna od najdobrite do sea. glaven lik ke bide lock i ke se doznaat mnogu raboti. pozdraF....... a i bravo za toj so kaza za dzon lok filozofot sea go ucam jas i gledam deka ima mnogu slicnosti so ovoj od serijata.:)

isto taka sakam da slusnam kako mislite deka ke zavrsi serijata???
jas se plasam bidejki producentite premnogu ja zapletkaja rabotata krajot da ne bide katastrofa..............cekam mislenja

abe ni samite producventi ne znaat vejke so ke bidi sledno mislam deka ja zapletkaja rabotata premnogu i na krajot ke ja opleskaat.sekoja cest za niF ako gresam

[mod]Користи ја опцијата „Измени” наместо да пишуваш еден под друг пост.
Скулгрл.[/mod]

Brat kako ke gledas na abc koga nemoze da fatis abc na satelitska toa e samo za americkiot pazar :(????Ili ako moze da se fati kazi frekfrencija da vidam so mozam da napram a znam na angliskiot SKY tamo moze da gi gledas ama ela plati da te vidam

Mac)) напиша:
Дали ја приметивте нелогичноста во кажувањата на Бен?!
Мене сега ми текна со овој пост на некој начин...
Прво Бен му вика на Џек дека верува во Господ или како беше бидејќи два дена од кога дознал дека има тумор авион со спинален хирург паднал од небото..
А после тоа кога се врши операцијата Џек и вика на Џулиет-Ќе бев поимпресиониран од вас ако имавте хирург...и она му враќа-Ние имавме одличен хирург,неговото име беше Итан(ви текнува кој така?:))

Е сеа...да видиме логично...овие The Others имаат најмалку 100 луѓе на островот---кој логичен човек би го пратил својот хирург од тие 100 битни и помалку битни луѓе во шпионска опасна мисија каде што може да биде откриен (а и беше) кога е болен и му е потребна операција?
Има две можни страни
1.Грешка на продуцентите (не верувам дека толкав пропуст ќе направат)
2.Бен знаел уште пред да падне авионот дека Џек е на него...затоа и го испратил Итан бидејќи нели сите од The Others имаат посебна функција и му дал самоубиствена мисија на Итан бидејќи не бил веќе потребен,односно се надевал дека Џек ќе го заземе неговото место
Друга нелогичност (барем според мене): А како можеше Бен да упадне у стапица???
Ако им е главен на ди одрс зарем никој нема да го побара?
Мене ова ми е многу чудно

ne mislev deka vo zivo ke ja gledam so e do mene od USA ke trgnam kabelot od kabelska preku atlantikot samo da ja gledam vo zivo ama toa e. :) mislev da izlezi epizodata za da mozam da ja downloadiram :) a i jas isto baram tamu na sky nekako da go haknam :0 ama ne mozi. toa e utre ke se bara na torents :)

Да ви дадам линк да читате за секоја сцена во епизодава, или да ве оставам до утре, да ви биде послатко гледањето? Вечната дилема :pos:

Инаку, оваа епизода е можда најдобра до сега.. после неа нема да има веќе Jate :)

ќе ви дадам утре линкови на тој што ќе побара... на ПП

Офтопик: Јове, не е морателно но пробај да пишиш кирилица... подобро ни е на другите да те читаме

Sebastian напиша:
Друга нелогичност (барем според мене): А како можеше Бен да упадне у стапица???
Ако им е главен на ди одрс зарем никој нема да го побара?
Мене ова ми е многу чудно
Мислам дека тој намерно „падна” во стапица, колку да помини одредено време со овие. Сега зошто не знам. Можи за да ги научи односите меѓу нив, да научи нешто повеќе за нив, да ги збуни (како шо го збуни John кога му рече дека ако не ги внеси бројките нема ништо да се случи, и John делумно заради него не ги внесе бројките и екплодира шахтата), ...

И сега ми текна нешто друго за Ben. Негде на форум прочитав дека се претпоставува дека Aeron, синот на Claire, е всушност внук на Ben. Зошто се мисли дека таткото на Aeron е син на Ben. Видете ја епизодата од првата сезона со сеќавањата на Claire и ќе видите колку таткото на Aeron личи на Ben. Имаше и други „факти” за то, не само физичката сличност меѓу нив. Ако најдам кај го читав то, ќе го напишам и тука.

Jao jao decki, kakva je ova nova epizoda. Mislim, da kroz celu nisam ni jednom sklopijo oci,...

Абе ова демек се разрешува, уште по конфузно станува. Од кај па сеа таткото на Locke на островот?
Кога пристигна?
Како го донесоа?

Епа веќе станува поинтересно. Се исправија веќе овие LOST добри се сеа.

Ako te taj ostrov "pozdravi", kao je i Locke-a, zasto se ovaj civjek, kojeg je Jack operirao razboleo?

A i ja bi imao takvu magicnu kutujicu,...

Abe sabajlevo samo sto stanav odma ja downlodirav novava epizoda ama eve uste do sea ne sum nasol srpski/hrvatski prevod. Barav na titlovi i prijevodi-online ama nema. Da ne mozda vie ste nasle od drugo mesto?

i JAS BARAV PREVOD NEMAT ama kaj se najde sea tatko mu od lock na ostrovov aman ???A kako toa veke nemaat kontakt so vistinskiot svet ???

Problem je sa prevodima, jer uzima vreme da se nesto prevodi, ali ova nova epizoda je tek izasla. Ali kako sto kaze, sa ovima "the others" nema zajebancije, imaju jake veze, da pronadjeju coveka, kojeg ni policija nije mogla pronaci.
Kako mi je bilo smesno, kad su pricali Lock i onaj drugi. Epten zajebano,...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom