bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
Мислам дека тоа беа сцени од порано, кога бил предтоа Даниел на островот.Пушти ги првите 5 минути од 1. епизода од 5. сезона :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека тоа беа сцени од порано, кога бил предтоа Даниел на островот.Пушти ги првите 5 минути од 1. епизода од 5. сезона :helou:
Мислам дека тоа беа сцени од порано, кога бил предтоа Даниел на островот.
Ја мислев дека се од тогаш кога Даниел бил порано на островот, ама може и од сега да се. Со Лост ништо не се знае ипакПа од порано се де. Oд 70-тите![]()
Ја мислев дека се од тогаш кога Даниел бил порано на островот, ама може и од сега да се. Со Лост ништо не се знае ипак
Како што читав, најверојатно со Арон ќе се дознае што се случило во 10 епизода од 5 сезона.
Хорус имал 4 прста на ногата???![]()
Хорус е египетски бог на светлината.
Натписите во храмот на светлината беа египетски.
Лидерот на Дарма е Хорас.
Сега на 18 изгледа две епизоди ќе излегуваат.
Season 5, Episode 9: Namaste
Original Air Date—18 March 2009
Season 5, Episode 10: He's Our You
од imdb
Сега на 18 изгледа две епизоди ќе излегуваат.
Season 5, Episode 9: Namaste
Season 5, Episode 10: He's Our You
од imdb
Во кое време се паднати Лок и Бен со новите "преживеани" ?
Ако се во 77' зошто Соер и Дарма не го виделе како паѓа авионот. А ако се во "сегашно" време ондак кај се Саид и Сан?
И оној главниот на дарма што беше, познат од предходните епизоди ми е...нека ме потсети некој.
Во кое време се паднати Лок и Бен со новите "преживеани" ?
Ако се во 77' зошто Соер и Дарма не го виделе како паѓа авионот. А ако се во "сегашно" време ондак кај се Саид и Сан?
И оној главниот на дарма што беше, познат од предходните епизоди ми е...нека ме потсети некој.
...Хорас појма неам од каде ти е познат, како лик не помнам дека сум го видел во некоја од претходните епизоди...
Лок и Бен би требало да се паднати во сегашно време т.е. во 2008 г.
Главниот на Дарма му е татко на Бен.