LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Па од порано се де. Oд 70-тите :)
Ја мислев дека се од тогаш кога Даниел бил порано на островот, ама може и од сега да се. Со Лост ништо не се знае ипак :)

Како што читав, најверојатно со Арон ќе се дознае што се случило во 10 епизода од 5 сезона.

Ја мислев дека се од тогаш кога Даниел бил порано на островот, ама може и од сега да се. Со Лост ништо не се знае ипак :)

Како што читав, најверојатно со Арон ќе се дознае што се случило во 10 епизода од 5 сезона.

Сигурно е од сега, бидејќи така ќе испадни дека има двајца Даниел-овци. Whatever hapenned, hapenned. :smir:

508%2Bhorus.jpg

Хорус е египетски бог на светлината.
Натписите во храмот на светлината беа египетски.
Лидерот на Дарма е Хорас.
Хорус имал 4 прста на ногата??? :)

Сега на 18 изгледа две епизоди ќе излегуваат.
Season 5, Episode 9: Namaste
Original Air Date—18 March 2009
Season 5, Episode 10: He's Our You
од imdb

од imdb

Да ама изгледа на 12- ти нема да низлезе ни една.
леле јас како се изнервирав ми снема интернет едно време и не ми се симна лост сега дури утре ке ја гледам :(:(

од imdb

5x09 е на 18 март,
5x10 е на 25 март.

извор: www.tv.com

Во кое време се паднати Лок и Бен со новите "преживеани" ?
Ако се во 77' зошто Соер и Дарма не го виделе како паѓа авионот. А ако се во "сегашно" време ондак кај се Саид и Сан?

И оној главниот на дарма што беше, познат од предходните епизоди ми е...нека ме потсети некој.

Mишел Деслер (Ејми) во LOST :vozbud: .. ни на крај памет не очекував

Ако се во 77' зошто Соер и Дарма не го виделе како паѓа авионот. А ако се во "сегашно" време ондак кај се Саид и Сан?

И оној главниот на дарма што беше, познат од предходните епизоди ми е...нека ме потсети некој.
Лок и Бен би требало да се паднати во сегашно време т.е. во 2008 г.
Главниот на Дарма му е татко на Бен.

Во 1977 година се сите. Цезар рече дека сите исчезнаа ненадејно по блесокот, значи сите заминаа во 1977 освен Бен и Лок. Како Бен остана во 2007 не ми е јасно, а за Џон знам. Сигурно Сан и Саид се срушиле на друга локација па затоа не ги пронајде Џин, т.е. затоа не се со останатиот дел од бандата. :D

Хорас појма неам од каде ти е познат, како лик не помнам дека сум го видел во некоја од претходните епизоди...

Дарма, Египетска митологија, сега гледам и Намасте, наслов на следна епизода(Хиндуи, Будизам)... ептен ја заташкаа со религиите

...Хорас појма неам од каде ти е познат, како лик не помнам дека сум го видел во некоја од претходните епизоди...

Хорас не е татко му на Бен, туку тој му се појави на John во сон кога John ја бараше кабината на Jacob. Во сонот сечеше дрва и му течеше крв од носот...

Исто така Хорас присуствуваше на раѓањето на Бен. И Хорас го вработи татко му на Бен во Dharma. :)

Лок и Бен би требало да се паднати во сегашно време т.е. во 2008 г.
Главниот на Дарма му е татко на Бен.
Хм, па нели застана времето на островот? Треба сите во исто време да се. Лок е можеби со others а овие ќе бидат со Дарма. Можеби тоа ќе биде војната што ја најавија.

Ае!!!

А привезокот што го видовме и кај статуата Хорус, можно е да е некој сјебан ''артефакт'' со магична моќ кој му припаѓал на Ричард! Затоа и го бараше телото на Пол, за да си го поврати. Сигурно му го украле сопружниците, па затоа неговите луѓе сакаа да ги убијат крадците! Па потоа ги начека Сојер, па ја спаси па оваа остана бремена од Хорас, па овој се искара и испијани поради привезокот кој женицата:D сеуште го чуваше... и се замрсија сметките и то. Ах Ричард, Ричард мумијо стара... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom