LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
На овој модераторот море, море значи да му се сруши авионот на сред Пацифик!!!
Вторпат вака се лажам и читам постови, па ставај те спои лер о к! :D

Ја изгледав, океј епизода ништо посебно не сум импресиониран. Немам некоја нова теорија на заговор :), многу работи си дојдоа на свое место и така...

На овој модераторот море, море значи да му се сруши авионот на сред Пацифик!!!
Вторпат вака се лажам и читам постови, па ставај те спои лер о к! :D

Ја изгледав, океј епизода ништо посебно не сум импресиониран. Немам некоја нова теорија на заговор :), многу работи си дојдоа на свое место и така...

А зашто би одел на темата во Четврток,кога не си ја гледал епизодата?

Нели виде минатата недела,сите постови беа во тој спојлер стил,односно цела страна.
Едноставно,за филмови е ок да се дава спојлер-таг,но за серииве,на сите теми се дискутира за актуелни работи,така да дојди ти ап ту дејт,па после скок-пук до темава.

Дојдов да зеам свеж воздух и да видам за што се дискутира. Има некои членови кои не сакаат да дознаат работи пред време, али ок те разбирам ми враќаш за претходниот пат.

Ставај спојлери, во спротивно ќе те кажам на ацит!!!!! :tapp:

Мене па ми личи како Бен да го исполнил ветувањето што му го даде на Widmore кога му влезе дома на спиење.. око за око, ќерка за ќерка? :)

И мене така ми личи... дека не беше натепан од Said туку од Desmont. :) А и промото за наредната епизода е... лудила :helou:

Мене ми беше глупо она демек требало да направат исти услови како при првиот пат кога се урнаа,па кондурите облеквење на Лок...

Може да се направи споредба Лок - Таткото на Џек.
И двајцата во мртов ковчек беа носени на островот, има и тука нешто. :)
Имене ништо посебно добра не ми беше епизодава, о
на 48саати наназад ми изгледаа така глупо,
што веке утре ке ја заборавам епизодата.

Демек никој не ги чита тие со црно прикриени, јас сум сигурен дека 99% прво тоа го читате, како мене : )

Јас ги избегавам секогаш ако не ми е гледан филмот а планирам да го гледам, а за ЛОСТ посебно, додека не ја изгледам епизодата никако. Прееска на пример ја отворив темава и стрелката од маусот ми останала на средина и бум: вишок на информации!

Енивеј, барем се вратија на островот, во друго време. Изгледа ова поместувањава временски нема баш така да престанат, ќе се возиме уште долго време напред - назад.

Досадна епизода.
Колку многу само имаше минути без никакви случувања. Епизодава можеше се на се 15 минути да трае.
А што е ова на крај со Џин? Џин бил дел од Дарма во минатото, ама не старее тој? Ама сепак како да ги позна... или не)
А и глупо некако ова со враќањево на островот. Го нема ни авионот, немаше ни пад.
Се надевам следнат епизода подобра ќе е.

А што е ова на крај со Џин? Џин бил дел од Дарма во минатото, ама не старее тој? Ама сепак како да ги позна... или не)
А и глупо некако ова со враќањево на островот. Го нема ни авионот, немаше ни пад.
Се надевам следнат епизода подобра ќе е.

Тие се вратија во друго време, поназад. Нели минатата епизода Џин кога го извадија од водата Русо беше млада. Авионот пред да се сруши (ако воопшто се сруши) се појави онаа светлината и звукот и ги префрли на истото место, во друго време. А Џин ваљда го вработиле што да му прават :pos2:

Штом почна шетање напред-назад во времето, подобро човек само да гледа и да не се замара многу и онака нема аир од тоа.

Популарноста на IMDB нема никаква врска со тоа. Рејтинзите на Лост тргнаа годинава во надолна линија баш поради тоа што една недела се даваше специјална емисија на Идол каде што доби многу лоша гледаност. потоа на гледачите изгледа им се наруши континуитетот па продолжи гледаноста да паѓа. Како ќе биде од наредната недела кога цело време ќе оди против Идол ќе видиме.

Уште една значи прејака епизода :) в
ажно видовме како се вратија на островот сега нови финтици шо како оти вака така
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom