Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Но......
Гром од ведро небо - повторно
) крај. Па тука некаде и ке ја завршам....

Колку земаат провизија на транксациона сметка?
Чим ќутенката и без објаснување му ги вратиле парите не е тоа решавање на проблемот, тоа е покривање на срамот и обид за замолчување на странката.
Кој спомна крадење...? Јас бар не...Тоа е воне направил некој грешка и бидејќи станува збор за комплициран систем кој функционира таа грешка се провлекува, и на тие со поголеми ингеренции поедноставно, побрзи и поевтино им е така да упаднат во системот и да ја поправат грешката.
И тука е целата мистериозност, а целта е пак постигната да не испадне дека банката има намера некому да му краде пари и дека не им е дојдено до тие 15 евра. И дека се спремни на многу за да си ги задржат клиентите.
Ама како и да го вртиш и сучиш пак се сведе на тоа што уште на почеток го кажав дека ако навистина двапати му е наплатено нешто дека парите ќе ги добие назад, чисто поради задржување на доверба на клиент и спречување на антиреклама.
Кој спомна крадење...? Јас бар не...
Било како било чим е пронајдена грешката човечки е да му се извинат за пропустот, гњаважата и изгубеното време.
Ако банката од која сакаш да прафрлиш пари има директни кореспондентски односи со банката во која е сметатак на која сакаш да префрлиш пари тогаш може да е нешто поевтино инаку за секоја трансакција од едно до ако не се лажам 500 евра се плаќа по 15 евра провизија отприлика.
K O M E R C I J A L N A BANKA-za nikaden
Veke nikogas vo zivotot nema da vlezam vo taa bankaaaa..UZAS..ni dade dozvolen minus i za eden mesec bankata odlucila deka veke ne saka da ima minus,drugata den nie si cekame plata i nisto nemame na smetka.Tie ni gi zemale bez izvestuvanje. oti taka im teknalo preku nokI 2 meseci ne ostavija bez plata.sramota..
мене во комерцијална, еве трети месец како ми лежат 1.854.000.00,денари кој низ тие нивни лавиринти,никако да излезат,башка ми велат дека на трансакцион сметка не течело камата и сега,ме заебаваатуствари целиот проблем е едно бројче на сметката,значи ај да објаснам по детално, бројот на сметката е 20000179ххххххх8 а кајнив е 20000179ххххххх3 е сега велат дека лесно ке се решело само морала службеничката која мија издала трансакционата, таа да потврди! Арно ама госпоѓава е малку во години па го скрсила колко и е на боледување никој незнае кога ке се врати а безбеа ништо! а недај боже ако умре службеничкава што тогаш ???