Лоши искуства со банки

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Направи си за секоје повлекување на пари од сметката, да ти стигнува смс на телефон и меил.
Во нлб клик оди во промет во период и ќе ти покаже каде се отидени парите.

Последно уредено:
да не си ја дал некаде сметката? некое фри лото или друга слична страна? исто и на еден другар така му повлекуваше зошто ја дал на тие, па мораше да ја затвори трансакциската
Не бре луѓе. Парите се отидени на следниот вебсајт lynda.com

Епа блокирај ја некако картичката додека не ти се одлеале повеќе. НЛБ нема врска со твоите плаќања, исто како што можеш на Алиекспрес да си платиш, може и некој друг со твојата ако ти ги знае податоците, нема тука safeguard, од кај знае банката дали ти или некој друг плаќа со твојата картичка :) (освен со токен, така е преку стопанска мислам)

Епа блокирај ја некако картичката додека не ти се одлеале повеќе. НЛБ нема врска со твоите плаќања, исто како што можеш на Алиекспрес да си платиш, може и некој друг со твојата ако ти ги знае податоците, нема тука safeguard, од кај знае банката дали ти или некој друг плаќа со твојата картичка :) (освен со токен, така е преку стопанска мислам)
Јас не сум задоволен од безбедноста на банката и планирам работата да си ја бркам до крај. Неможе тебе од сметка да ти се земат пари без ти да одобриш.

Јас не сум задоволен од безбедноста на банката и планирам работата да си ја бркам до крај. Неможе тебе од сметка да ти се земат пари без ти да одобриш.
Епа уште кога си плаќал на алиекспрес си требало да приметиш дека освен бројките од картичката и името и презимето друго не е потребно за да се изврши трансакцијата. Ако никаде не си го дал тој податок тогаш реагирај кај банката, ако некаде си го оставал тој податок тогаш си требал да бидеш свесен дека некој некогаш може да ти повлече пари.

Сепак реагирај побрзо да видиш зашто и како ти излегуваат парите.

Нели си ти во IT професијата? Линда е токму таков сајт, со туторијали за програмски јазици кои се плаќаат. Сигурен си дека никогаш не си ја посетил?

Нели си ти во IT професијата? Линда е токму таков сајт, со туторијали за програмски јазици кои се плаќаат. Сигурен си дека никогаш не си ја посетил?
Само еднаш и не најдов тоа што ми треба. А на три пати ми земале пари од сметка.

Само еднаш и не најдов тоа што ми треба. А на три пати ми земале пари од сметка.
Ах бе циге циге, ете кај лежел зајакот... Си направил профил на Линда , има 10-15 дена трајал период, потоа месечното членство е верувал или не, 25 долари што се околу 1300 денари :icon_lol:

http://www.lynda.com/promo/trial/default.aspx?lpk35=8006&bnr=topbeamember_newsite

логирај се и избриши профил/избриши картичка, ватевр. Не те краде НЛБ.

Ах бе циге циге, ете кај лежел зајакот... Си направил профил на Линда , има 10-15 дена трајал период, потоа месечното членство е верувал или не, 25 долари што се околу 1300 денари :icon_lol:

http://www.lynda.com/promo/trial/default.aspx?lpk35=8006&bnr=topbeamember_newsite

логирај се и избриши профил/избриши картичка, ватевр. Не те краде НЛБ.
Не му кажувај бе :D
А му спомнав дали оставал некаде број на картичка и слични работи :) Среќа што му е 25 долари месечно :)

"Фак ми сајдвејс" работава. После банката ве крадела.:tapp:

Како тоа за 8 дена 2 пати е наплатена месечна членарина?

x1df8m.jpg

Како тоа за 8 дена 2 пати е наплатена месечна членарина?

x1df8m.jpg
Којзнае кое членство го има одбрано и начинот на плаќање, дали рати или не рати или полугодија или како и да е, сигурно има начини.

море оди логирај се на lynda.com и види на што се си претплатен и откажи ги сите претплати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom