Lord of the Rings трилогијата + Хобитот

• Креатор на темата Креатор на темата Morbidnio
  • Време на започнување Време на започнување
Филмот е 3 дена во кино но книгата е 70 години во продажба. Многу малку работи би се окарактеризирале како спојлер а фала богу сите сме коректни па никој не ги спомна.

Inb4 некој да ни го раскаже цел... :D

Имаше вчера некој напишано ептен опасен спојлер за тие што не го гледале филмот/прочтиале книгата па њот го избришал, за тоа му е постот.

Dajte ni do Nova Godina, posle otvorena diskusija. Sekoj na svoj rizik. :D

Mada mislam deka triologiive treba da se razdelat, aj koga ke imam vreme, ke prefrlam postovi vo nova tema za Hobitot.

Филмот е 3 дена во кино но книгата е 70 години во продажба. Многу малку работи би се окарактеризирале како спојлер а фала богу сите сме коректни па никој не ги спомна.

Inb4 некој да ни го раскаже цел... :D

У третиот буквално ништо не се дешава. Ако си го глеал Two Towers си го глеал и Хобитов треќи дел. Незнам што се жалат од спојлери кога и да сакаш нема што да пишеш :icon_lol:

Middle earth >Star Wars

let the games start
Нема како да стартнеме, едноставно Star Wars > Lotr+Hobbit. Негде се изедначуваат силите коа се одземе од формулата Хобит.

У третиот буквално ништо не се дешава. Ако си го глеал Two Towers си го глеал и Хобитов треќи дел. Незнам што се жалат од спојлери кога и да сакаш нема што да пишеш :icon_lol:
Ауу, blasphemy. Точно битката беше малце слична со тоа шо се деси на крајот, ама битката у Two Towers со ова не се споредува.
Anyway, како ги криеја фаците на орките низ целиот филм смешно :facepalm:, дури и немаше изострени кадри у сред битка, така некако го избутаа целиот филм.
Попкорн синема, целата трилогија на Хобит, ништо повеќе.

Колку изгуби на вредност последниов
немаше душа едноставно, заради глуп маркетинг испустија одлична прилика да го направат филмов класика
не се ни потрудија да поправат впечаток

Нема како да стартнеме, едноставно Star Wars > Lotr+Hobbit. Негде се изедначуваат силите коа се одземе од формулата Хобит.

Star Wars (ep IV/ V/ VI ) > LotR + Hobbit

Star Wars < LotR

Star Wars = LotR + Hobbit

Star Wars ( ep IV/ V/ VI ) = LotR

вака можи :icon_lol: Иначе, не, не ми е глеан новиот Хобит ама па и претходните 2 не ми оставија некој впечаток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom