Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Може под импресии не се збори, ама ми е гајле.
Бев, видов, филмот владее.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може под импресии не се збори, ама ми е гајле.
Бев, видов, филмот владее.
Е јас ова прв пат го слушам/гледам.Има реклама и флаери дека на 3Д ќе биде
1. некромансерот е саурон, се вика некромансер за да не го откријат од белиот совет,тој не е мртов туку само ослабен поради губењето на прстенот, исто така вич кинг никогаш не умрел и не бил оживеан, тој после опсадата на ангмар од страна на глорфиндел и компанија тој бега на исток во дол голдур и ја започнува кампањата од мордор против гондор, тој го уништи осгилијат, и го зазеде минас итил(преименуван во минас моргул) и го убива последниот крал на гондор.Задоволен од хобитот, има работи измешани од книгата но тоа е филмската индустрија.Ми сметаше што имаше многу that escalated quickly моменти, и камените џинови што испаднаа од никаде.
Сцената со смигол и Билбо беше епик. Мене ми се допадна хуморот на џуџињата.
Него питање за најхард кор лотр фановите, тој некролансерот ќе го оживее саурон и вичкингот? И дали Саруман д вајт имаше веќе некоја поврзаност со темните сили кога се одржа тој советот помеѓу Митрандир, Елронд, Саруман и Галадриел?
Btw кој сака обработка на ликови во 3 сати филм е луд. Идејте гледајте ГоТ и обожавајте или хејтајте ликови. The middle earth rules.![]()
Не можам да ја најдам сцената со Иан Мекелен и Кејт Бланшет, најубава сцена ми беше од цел филм. Прекрасно.
Ко ќе ми текне пекавме дека нема да го донесат Хобит, сега не знаеш кај да отидеш во три кина го даваат.
Вечер идам конечно да го изгледам филмот, во какво и D да го даваат.
Нешто што не ми е јасно.
Нели правото име на Голум е Смигл, името што го имал како хобит.
Е од кај му е името Голум онда?
Ама како ми го спојлнавте филмов, немав поим дека Некромансерот е Саруман.![]()
Го гледал некој филмов? Вреди да се гледа во кино?