Lord of the Rings трилогијата + Хобитот

• Креатор на темата Креатор на темата Morbidnio
  • Време на започнување Време на започнување
Како што разбрав:
Hobbit го има у три кина и у ниедно не е 3D. Right?
ако е така, некој да не знае дали уопште ќе го има у 3D кај нас?

Како што разбрав:
Hobbit го има у три кина и у ниедно не е 3D. Right?
ако е така, некој да не знае дали уопште ќе го има у 3D кај нас?
Кои 3 кина?
И изгледа не, само во 2Д ќе го има.

go izgleav vcera...i neznam kako mozete da go kenjate...ko 20 minuti da traese....mozam da go gleam i 20 saati da trae malku ke mi e...i krivo mi e so ne go gleav u 3d....i za 2kata ke idam u bugarija ne cekam na nasite kastrirani kina.....ali filmot e prekrasen...me iznenadi glumecov Bilbo so go glumi ne veruvav deka ke bide tolku dobar...Thorin bese highlightot....i edvaj cekam site 3 dela extendet verziite i da se ostaam cel vikend prvo Hobitot trilogija extended pa Lotr extended!!!

И на мене ептен ми се допадна филмот. Од пејсажи, битки, сценарио, па се до хумор.

Но, како што напомена еден од членовите претходно, едноставно морале повеќе да ги разработат ликовите. Од сите 13 џуџиња само 5-6 ми останаа во сеќавање на лик, а за по име да не правиме муабет.

Тоа ми е единствената замерка, но како и да е, ако го занемариме тоа, филмот си беше на место и си ги исполни очекувањата.

Па детска е книгата мора да има детски работи малце.
Мене ми се допадна филмот а не сум нешто голем ЛОТР фан.

Сигурно следните 2 ќе бидат на исто ниво како и овој.

Најверојатно за следниот нема да чекаме 2 месеца за да го гледаме во кино и дека до тогаш ќе го гледаме во 3Д пошто се забележа филмов дека имаше неколку интересни сцени за во 3Д.

А не дека 3Д мења нешто многу.

8/10

Задоволен од хобитот, има работи измешани од книгата но тоа е филмската индустрија. :) Ми сметаше што имаше многу that escalated quickly моменти, и камените џинови што испаднаа од никаде. :icon_mrgr: Сцената со смигол и Билбо беше епик. Мене ми се допадна хуморот на џуџињата. :D

Него питање за најхард кор лотр фановите, тој некролансерот ќе го оживее саурон и вичкингот? И дали Саруман д вајт имаше веќе некоја поврзаност со темните сили кога се одржа тој советот помеѓу Митрандир, Елронд, Саруман и Галадриел?

Btw кој сака обработка на ликови во 3 сати филм е луд. Идејте гледајте ГоТ и обожавајте или хејтајте ликови. The middle earth rules. :D

Задоволен од хобитот, има работи измешани од книгата но тоа е филмската индустрија. :) Ми сметаше што имаше многу that escalated quickly моменти, и камените џинови што испаднаа од никаде. :icon_mrgr: Сцената со смигол и Билбо беше епик. Мене ми се допадна хуморот на џуџињата. :D

Него питање за најхард кор лотр фановите, тој некролансерот ќе го оживее саурон и вичкингот? И дали Саруман д вајт имаше веќе некоја поврзаност со темните сили кога се одржа тој советот помеѓу Митрандир, Елронд, Саруман и Галадриел?

Btw кој сака обработка на ликови во 3 сати филм е луд. Идејте гледајте ГоТ и обожавајте или хејтајте ликови. The middle earth rules. :D

pa nekromanserot nemoze da go ozivee sauron poso sauron nikad ne ni umrel dur e prstenot ne unisten...

Е сеа во Рамстор ќе го даваат на 3Д? Ептен се разочарав.
Инаку за филмот, не ме разочата дефинитивно. Сцените беа преубави, пак ми се јави желба да живеам во Хобитон. Сцената меѓу Билбо и Голум беше епик.

Е сеа во Рамстор ќе го даваат на 3Д? Ептен се разочарав.
Инаку за филмот, не ме разочата дефинитивно. Сцените беа преубави, пак ми се јави желба да живеам во Хобитон. Сцената меѓу Билбо и Голум беше епик.
Ја како што разбрав и во Рамстор е во 2Д.

Ко ќе ми текне пекавме дека нема да го донесат Хобит, сега не знаеш кај да отидеш во три кина го даваат. :pos:

Вечер идам конечно да го изгледам филмот, во какво и D да го даваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom