Lord of the Rings трилогијата + Хобитот

• Креатор на темата Креатор на темата Morbidnio
  • Време на започнување Време на започнување
Па реално не се пари за одмор од 10 дена туку одприлика ~1500-2000 ден. 10-12 лева (5-6 евра) е карта за во кино во Софија а остатокот одпаѓа на пат со кола или автобус. Ем ќе гледаш на IMAX или HFR 3D, нешто што ние можеме само да го сонуваме, ем ќе искористиш прилика и да прошеташ низ Софија.

Туку ептен блиску до Нова Година кога сме сите испотрошени што на облека, што на дочек, ретко кој може да си дозволи ваква авантура.

Па реално не се пари за одмор од 10 дена туку одприлика ~1500-2000 ден. 10-12 лева (5-6 евра) е карта за во кино во Софија а остатокот одпаѓа на пат со кола или автобус. Ем ќе гледаш на IMAX или HFR 3D, нешто што ние можеме само да го сонуваме, ем ќе искористиш прилика и да прошеташ низ Софија.

Туку ептен блиску до Нова Година кога сме сите испотрошени што на облека, што на дочек, ретко кој може да си дозволи ваква авантура.

muabetot e 50 evra minimun....:) za so poprvo :D

Добра филска година и секако најдоброто за на крај! Не можам многу да зборивам се дур не го гледам уште еднаш, само ќе кажам многу добар филм, очекувањата што ги имав целосно исполнети.

Го гледав Хобитот веќе 3 пати,едвај чекам хд снимка,да го гледам како што треба.. :D Само има малце измени направено П.Џ орките многу ми се чудни :confused:,некако не ми се исти на оние од ЛОТР :pos: ама изгледа евулвирале со тек на време!И да,се надевам во некои од деловиве ќе налетаме на битка како што беше Battle of Helm's deep и битката пред Гондор!
Ако има нешто вакво е тогаш мислам дека ќе биде врв :D :D

Само има малце измени направено П.Џ орките многу ми се чудни :confused:,некако не ми се исти на оние од ЛОТР :pos:

Па гледаш дека се бледи пошто се пештерски орки, не ги фатило сонце. :LOL: Шала на страна, различни кланови се, тие во LotR беа орки од Mordor, овие се орки од Misty Mountains. Плус повеќе CGI има користено овојпат и затоа можеби изгледаат малку пластично/чудно/цртано. Мене воопшто не ми смета тоа.

А за битки можеш да се кладиш дека ќе ги има. Првиот филм беше многу близок до содржината на книгата, дури повеќе од LotR, само еден мал дел е сменет и тоа на подобро. Вториот филм претпоставувам ќе има битки од еден друг карактер, не онакви масивни но не помалку спектакуларни. А за третиот филм ќе има масивна епик битка како пред Helms Deep/Minas Tirith.

Супер беше филмот, можам да најдам ситници кои малку ми пречеа но не ми влијаат на конечната оцена. Само неможам да си простам што го гледав на ебана CAM снимка ради нашиве неспособни кина. Ако го донесат евентуално во јануари ќе одам да го гледам асално, ако не здравје ќе чекам Blu-ray.

Да постоеше стариот систем за репутација сега црвено ќе ти удрев. Како бе можеш да го гледаш Хобит на Cam снимка и уште да кажеш дека супер бил? :) Подобро ич отколку така...

Да постоеше стариот систем за репутација сега црвено ќе ти удрев. Како бе можеш да го гледаш Хобит на Cam снимка и уште да кажеш дека супер бил? :) Подобро ич отколку така...

ocite mi krvarat od samata pomisla....

Ме јадеа црви во газот. Што има везе, ќе го гледам уште 100 пати и онака. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
И јас го симнав 2 различни верзии и тоа, ама беа премногу лоши за гледање. Ја разбирам љубопитноста, ионака ќе го гледам уште неколку пати.
Друго е кога се има опција да се иде на кам, или двдрип.. ама кога се нема, тоа е.

Мал милион филмчиња имам гледано камера снимки ради преголема љубопитност. Секако, станав трпелив, ама разбирливо е.

The Hobbit: An Unexpected Journey / Хобит: Неочаквано п'тешествие (2012)

на торент на Замунда излезен е Xoбит со добра снима вака побарајте
The.Hobbit.2012.DVDSCR.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8

побрзајте на Замунда регистрацијата е отворена уште месец декември :)
вакво известување имаше на Замунда
Регистрацијата е временно отворена. Т'ј като местата са силно ограничени, молим, не регистрирајте повече от един акаунт, нјама никак'в смис'л от това и по този начин пречите на другите да се регистрират!

Ха,ха, браво Замунда!
не-screener и не-cam снимка (DVD)
Квалитет - бољи скоро и да не ми треба.

Знам дека у насловот има скринер, али ако ова е скринер, онда не ми треба друга верзија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom