Еден е изборот, ЕУропска и ОТАНА кој би бил точниот избор?

А што мислиш да го вратат Црпе да ја дорастури државата (и онака има еден куп новопечени Бугари, другите се пишват Арнаути за жалење сме), вака со овие како умирање на рати му доајџа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден е изборот, ЕУропска и ОТАНА кој би бил точниот избор?
Еве уште еден сончоглед:
Прегледај го приврзокот 455758
Симиќ, Докузовски, Чековски носители у ЗНАМ.
Дното е одамна пробиено, сега само копаме колку можеме подоле.![]()
ГЕНЕРАЛОТ ЈА ПРЕДВОДИ, А ПОЗНАТИ ИМИЊА ГО СЛЕДАТ Откриени имињата на носителите на листи на ЗНАМ во Скопје - plusinfo.mk
Во Скопје, меѓу носителите на листи се најдоа познати имиња од спортот, медицината, правото и стопанството. Во Аеродром ќе ја предводи листата Љупчо Марковски Калц, поранешен капитен на фудбалската репрезентација на Македонија, додека во Центар носител е м-р Крумислав Мишко Барзов, магистер по...plusinfo.mk
Каква дружина е ова, Станко, Симиќ мајмуне и Калц сељакот. Сите заедно една реченица не може да состават.
И Барзов. Татко му стручњакот жив ли е?![]()
ГЕНЕРАЛОТ ЈА ПРЕДВОДИ, А ПОЗНАТИ ИМИЊА ГО СЛЕДАТ Откриени имињата на носителите на листи на ЗНАМ во Скопје - plusinfo.mk
Во Скопје, меѓу носителите на листи се најдоа познати имиња од спортот, медицината, правото и стопанството. Во Аеродром ќе ја предводи листата Љупчо Марковски Калц, поранешен капитен на фудбалската репрезентација на Македонија, додека во Центар носител е м-р Крумислав Мишко Барзов, магистер по...plusinfo.mk
Каква дружина е ова, Станко, Симиќ мајмуне и Калц сељакот. Сите заедно една реченица не може да состават.
Нури во Карпош, дел од една независна листаСимиќ, Докузовски, Чековски носители у ЗНАМ.