Логоа од Македонски фудбалски клубови

• Креатор на темата Креатор на темата deko82
  • Време на започнување Време на започнување
Гиж ти го најдов логото од Горно Лисиче, денес/утре ќе биде ставено на форумов па после среди го во корел.

тие се. лично ми го пратија амблемов. им викам: “абе ова е амблемот на Интер Милано!?“ а тие ми викаат: “па уште неаме наш, така да моментално го користиме овој. ќе ни направат наш кај и да е, а до тогаш ќе играме со овој бидејќи користѕиме дресови од Интер.“ иначе клубот игра со дресови од Интер така да и логично што овој им е амблемот :smir:

Во ова лого стои и едно М... па ако се од Мкалашлари ок :)) Бај д веј незнаеш само колку клубови играат со дресови од шведска репрезентација или од челзи (намерно мало ч)... па не им се тие амблемите. Кој ги *** и Интер и Калашлари!

Нема везе, малце забегав. Постирај го Златко амблемот, ќе го средам и постирам со другиве шо претходно ги ветив...

inaku ovie kalaslari (internacional) deneska zagubile so 14-1 od gemidzii od veles vo ramkite na ofl veles.

http://img43.imageshack.us/i/img3870y.jpg/
и во топката пишува 1960
img3870y.jpg

и мене ми се глеа како 1964

Во ова лого стои и едно М... па ако се од Мкалашлари ок :)) Бај д веј незнаеш само колку клубови играат со дресови од шведска репрезентација или од челзи (намерно мало ч)... па не им се тие амблемите. Кој ги *** и Интер и Калашлари!

не ме интересира за Калашари, ама немој така за Интер! :nenene:

izgleda pisuva 1964

Интересен штит, ако може така да се нарече ова. И незнам како воопшто ќе ја нацртам лисицава :))

Иначе, и мене ми изглеа како 1964, ама човекот го сликаше амблемот лично, претпоставувам он подобро знае што година стоело :)

Хари, што бе за Интер? Се што влегло таму асално не излегло...

Интересен штит, ако може така да се нарече ова. И незнам како воопшто ќе ја нацртам лисицава :))

Иначе, и мене ми изглеа како 1964, ама човекот го сликаше амблемот лично, претпоставувам он подобро знае што година стоело :)

Хари, што бе за Интер? Се што влегло таму асално не излегло...

neka go slika podobro logoto

еве кои логоа мене ми фалат од третите лиги:

Исток:
Астибо
Василево
Злетовица
Зрновка
Карбинци
Мак Млин
Младост Муртино
Младост Оризари

Југ:
Бабуна
Велес Табак
Големо Коњари
Илинден Башино
Корзо
Партизан
Полет
Превалец

Запад:
Арсими
Вардар Форино
Градец
Камењане
Лирија
Пирок
Речица
Ринија Неготино
Ринија Чаље
Руфеја
Фљамуртари
Шар

Север:
Беса Слупчане
Госно Лисиче
Јустинијан
Кадино
Лојане
Марино
Нова Колонија
Сан Сити
Сопиште
Фортуна

Југо-запад:
Борец Вапила
Вардино
Велешта
Кравари
Мирче Ацев
Младост Добрушево
Младост Горно Оризари
МФК Битола
Порече
Прпарими
Работник
Хераклеа Нова

kf_rrufeja_miletine_me_zhvesht.jpg

ФК Руфеја - Милетино, Тетовско

kf_flamurtari_3.jpg

ФК Фљамуртари - Седларце, Тетовско

10217_143029081915_138520981915_3111240_4629646_n.jpg

ФК Ботун - Ботун, Охридско

rinial11.jpg

ФК Ринија - Чајле

Сликата со амблемот на Горно Лисиче е со резолуција 4000х3000, симнетеја, зумирајте и ќе видете дека пишува 1960.

И ФК Илинден од Башино Село, имаат група на ФБ, ама немаат ставено амблем. Да се исконтактира може да им се направи. Инаку клубот е оформен 1955 година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom