- Член од
- 2 јули 2007
- Мислења
- 465
- Поени од реакции
- 39
Гиж ти го најдов логото од Горно Лисиче, денес/утре ќе биде ставено на форумов па после среди го во корел.
Во ова лого стои и едно М... па ако се од Мкалашлари ок ) Бај д веј незнаеш само колку клубови играат со дресови од шведска репрезентација или од челзи (намерно мало ч)... па не им се тие амблемите. Кој ги *** и Интер и Калашлари!тие се. лично ми го пратија амблемов. им викам: “абе ова е амблемот на Интер Милано!?“ а тие ми викаат: “па уште неаме наш, така да моментално го користиме овој. ќе ни направат наш кај и да е, а до тогаш ќе играме со овој бидејќи користѕиме дресови од Интер.“ иначе клубот игра со дресови од Интер така да и логично што овој им е амблемот :smir:
не ме интересира за Калашари, ама немој така за Интер! :nenene:Во ова лого стои и едно М... па ако се од Мкалашлари ок ) Бај д веј незнаеш само колку клубови играат со дресови од шведска репрезентација или од челзи (намерно мало ч)... па не им се тие амблемите. Кој ги *** и Интер и Калашлари!
Интересен штит, ако може така да се нарече ова. И незнам како воопшто ќе ја нацртам лисицава )izgleda pisuva 1964
neka go slika podobro logotoИнтересен штит, ако може така да се нарече ова. И незнам како воопшто ќе ја нацртам лисицава )
Иначе, и мене ми изглеа како 1964, ама човекот го сликаше амблемот лично, претпоставувам он подобро знае што година стоело
Хари, што бе за Интер? Се што влегло таму асално не излегло...
pa ne moze da go slika. ja i iron bevmo da gledamo slavija-lisice, iron trcase po eden fudbaler za da go slika logoto, kade da go najde sega za da go slika pak. inaku i mene na utakmicata mi rece deka im pisuvalo 1960.neka go slika podobro logoto
ова е друг Фљамуртари, не тој што игра во трета лига Запад? оти од Дебреше беше...
ФК Фљамуртари - Седларце, Тетовско