- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 777
Да не се малце непотребни ове цитати и разговори!!!!:nenene:
точно - непотребни се .. се извинувам :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не се малце непотребни ове цитати и разговори!!!!:nenene:
Малце касно палам јас за Lockerz ама, случајно да не има некој шо сака покана? Ми требаат уште 4 луѓе за да станам з листер.:smir:
Е да веќе некои од вас имаат накај 1000 поени, се надевам дека на тие што нарачале поголеми работи нема да ви наплатат некоја ненормална сума за поштарина.Не фала јас сум з-листер уште пред 2 недели:pos2:

Е да веќе некои од вас имаат накај 1000 поени, се надевам дека на тие што нарачале поголеми работи нема да ви наплатат некоја ненормална сума за поштарина.
Се надевам дека е така :wink:Како што забележав во претходните страници за macbook(епл лаптоп) земале само 200 денари поштаринаСе надевам дека е така :wink:
Ај пак да прашам каде да испратам мејл доколку имам проблеми со страната, зошто 3 члена веќе се регистрирале преку мене ми даде поени за тоа и ги појавува во средината каде што ставаат видеа, известувања и слични работи а лево сеуште пишува "1 accepted friend, 19 to go" решение ?
Кај виде дека за лаптопот барале 200 денари?