Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
поените се server sided...нема никаков начин да се хакнат...Ќе се најди некој начин да се хакнат поените, па некој ќе си порача со сака.
Не сме цариници ниту работиме во локерз...можеме само да нагаѓаме, и ако ти кажеме грешно, после ке се буниш....Kolku pari ke mi zemat za laptop so ke mi pustat.
Со главниот старт на СтранатаДа не знај некој дали ќе има пак некоја игра како она со фаќањето на поени? Дека со неа најпојќе поени се прат.
And, of course, once the site launches, prizes will be in stock all the time.
може да ми дадеш линк кај го пишува тоа ја нигде не можев да најдамСо главниот старт на Страната
Цитирам тоа што ви го напишав дека ќе нема некако ресток
Сигурно има начин и за тоа ама незнам дали некој македонец можи да го направи тоапоените се server sided...нема никаков начин да се хакнат...
Kolku pari ke mi zemat za laptop so ke mi pustat.
За лаптоп, и генерално се што е поврзано со компјутери и компјутерски делови, царинската стапка е 0%, и ддв е 5%. Од моето искуство, наплаќаат само 200 денари поштарина.
Hey Antonio,
Thanks for writing. Unfortunately we can't change any shipping information once
you've redeemed. Hopefully your prize will still get to you! And if it doesn't,
we'll return your PTZ to your account. Thanks for joining Lockerz, enjoy the
site!
Best wishes,
Clarisse
On Wed Nov 25 02:31:16 2009, tote-bt@hotmail.com wrote:
I made one small mistake. My country doesn't have states, so i entered initials for my city, i chated on forums and they said that state need to be the country initials. Can you change it. Here is the original. In my information for state is BT and need to be MK, can you change
it?
few weeks може да се две, а може и пет!Ајде наздравје!
Нов маил стигна...